Картка Rozetka

Оценка пользователей 3.5/5
  • Отзывы про товар продавца ALBAMIX
  • Юра Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет: Дуб Сонома

Не рекомендую купувати даний товар.
    Даний виріб виготовлений жахливо, багато браку, таке враження що робили його якісь практиканти. На фото все видно.

Достоинства:
    Недостатки:
    Практиканти робили даний товар, багато браку.
    • Продавец  ALBAMIX

Добрий день! товар був пошкоджений при перевезенні, тому якщо б оглянули його на пошті, можна було б зробити заміну або повернення коштів. ДУЖЕ наполягаємо на перевірці товару саме на пошті, особливо негабаритного.

• Юра Ш***

Якщо ви звернете увагу на пошкодження то зрозумієте ,що такі дефекти не є причиною поганого транспортування, а є причиною неякісного порізу деталей і проклейки боків. Коли я забирав посилку упаковка була чудово запакована зовсім не пошкоджена, перевізник ніякого відношення до неякісних меблів немає. Не перекладайте свою недбалість на когось іншого, це не красиво….!

• Продавец  ALBAMIX

Добрий день! в будь-якому разі огляд на відділенні дає вам право відмовитись від товару і повернути ваші кошти, а ми вже б розбирались з поштою самостійно - бій це або брак виробництво. Просимо в майбутньому оглядати товар при отриманні на пошті для запобігання спірних ситауцій. Дякую!

• Любов М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный

Дуже гарні меблі і якісні!Дякуб за обслуговування!

• Продавец  ВерестМ

Вітаємо, Любове! Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що меблі Вам сподобалися та підійшли. Ми завжди прагнемо надавати високоякісні товари та сервіс. Сподіваємося, що Ви насолоджуватиметеся новими меблями довго.

• Евгений Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Венге темный

Отличная полочка.
    Единственное что, так это будьте осторожны с эксцентриками, слишком сильно прижимать их нет смысла, ведь они просто держат наружную декоративную планку. Если переусердствовать - можно и сломать.
    Покупкой доволен.

Достоинства:
    Простота сборки, внешний вид
    Недостатки:
    Не идут в комплекте два деревянных шканта, на которые крепится наружная тонкая планка (на эксцентриках которая), но они и не нужны особо, прихвата эксцентриками хватает с головой
    • Продавец  ВерестМ

Дякуємо що приділили час та поділились враженнями від товару.

Бажаємо, щоб меблі слугували вам довгі роки, та чекаємо вас за новими покупками)

• Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Interoffice. Цвет: Венге темное

Полка нормальная, но эксцентрики пришлось заменить, комплектные полопались при затяжке. Очень слабенькие.