Отзывы покупателей о Кровать с ящиками и матрасом Эверест Соната 800 194х84х61 см Комби Сонома Белый

Оценка пользователей 4.82/5
  • Отзывы про товар продавца ALBAMIX
  • Вікторія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет: Дуб Сонома. Размер спального места: 80 x 190

Все добре, відповідно опису .

Достоинства:
    Все добре, відповідно опису
    Недостатки:
    Доставили не на вказане відділення НП, тому були складності з отриманням.
    • Продавец  ALBAMIX

Дякуємо за ваш відгук! на жаль, іноді пошта змінює відділення без нашого відому.

• Геннадій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет: Нимфея Альба. Размер спального места: 80 x 190

Складати ліжко потрібно вдвох, складностей не було, всі отвори в потрібних місцях, інструкція зрозуміла. Всередину помістився металевий каркас з ламелями 190х80см. Матрас був в наявності. Додатково обклеїв ліжко «Стрічка захисна на кути, 2 м BS-17 WHITE». Шухляди на колесах, але дійсно завеликий зазор

Достоинства:
    Одна із найдешевших пропозицій на ліжка
    Недостатки:
    Доставка Нової пошти за 2 ліжка - 2400 грн. Будьте готові до цього. Коли ліжко стоїть не біля самої стіни, виробнику можна запропонувати виготовляти і шухляди, які стануть під ліжком і з іншого боку.
    • Продавец  ALBAMIX

Добрий день! дякуємо за ваш відгук!

• Ганна Ж***

Все сподобалось! Гарний зовнішній вигляд, дуже зручні і місткі ящички для зберігання! Раджу!!! Дякую!!!

Достоинства:
    Красиве, зручне ліжко! Все чудово запаковано, є доступна інструкція за якою ліжко зібрав 15-річний хлопець)))

Дякуємо за відгук ,дякуємо за замовлення! Гарного дня

• Виктория М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет: Дуб Сонома + Белый. Размер спального места: 80 x 190

Дуже зручна кровать

Достоинства:
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  ALBAMIX

Дякуємо за відгук ,дякуємо за замовлення! Гарного дня

• Александр Д***

Скажіть будь ласка... Він приїхав з ящиками, я не можу добитися від продавців інформації. Якщо з ящиками, то ви доплачували.

• Продавец  ALBAMIX

Доброго дня, ці ліжка йдуть з ящіками як і вказано в назві об'яви та на фото теж це видно, доплачувати за них не потрібно

• Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Цвет: Венге темный + Дуб крафт золотой. Размер спального места: 80 x 190

Гарне ліжко, дірки просверлені добре, точно співпадають у всіх дошках, шурупи були всі.

• Христич Е***

Доставили швидко,було добре запаковано, якістю задоволена,зібрали швидко, не вистачило кількох шурупів. Рекомендую продавця!

Достоинства:
    Ціна/якість/гарний вигляд
    Недостатки:
    Поки не виявили
    • Продавец  ALBAMIX

• Олександр Р***

Ліжко непогане за свою ціну.
    Довго чекав поки відшиють матраси - цілий місяць. Також продавець при покупці казав що доставка за 2 ліжка буде коштувати приблизно 1400. По факту доставка у Рівне коштувала 3100 за 2 ліжка, тому враховуйте.
    Якби повернути час назад купував би ліжка на місці. Було б швидше і загалом дешевше

Достоинства:
    Хороше ліжко
    Недостатки:
    Дорога доставка, та довге очікування
    • Продавец  ALBAMIX

• Денис М***

Зп курьерскую доставку в Киев НП взала 580грн. Доставили в течении недели.
    По качеству пока претензий нет, посмотрим как прослужит.

Дякуємо за Ваше замовлення, та за Ваш відгук

• Надія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб Сонома + Белый. Размер спального места: 80 x 190

ліжка доставили вчасно, хороші, брала 2.

Достоинства:
    хороше ліжко
    Недостатки:
    нема
  • Надія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Нимфея Альба. Размер спального места: 80 x 190

Дуже класне

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Надіє! Дякуємо, що обрали наш магазин! Бажаємо, щоб меблі радували Вас щодня та створювали затишну атмосферу у домі.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: chip. Цвет: Дуб Сонома + Белый. Размер спального места: 80 x 190

Все влаштовує.

Достоинства:
    Ціна, збирається легко.
    Недостатки:
    Не має
  • Станіслав П***

Гарна кровать. Задоволений

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Станіславе! Щиро вдячні за відгук! Ми завжди прагнемо забезпечити покупцям якісні меблі та приємний сервіс. Раді, що нам вдалося виправдати Ваші очікування.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Дуб Крафт золотой. Размер спального места: 80 x 190

Усе гаразд. Отримав швидко. Щиро дякую продавцю за високий рівень обслуговування.

Достоинства:
    Відповідає заявленим характеристикам
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Андрію! Велике спасибі за відгук! Ми працюємо для того, щоб кожен клієнт отримував комфорт і задоволення від покупки. Нехай нове ліжко Вам довго і дарують тільки відпочинок у задоволення.

• Діана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nicole Piliaieva. Цвет: Серый. Размер спального места: 80 x 190

Дуже задоволена!!! Все точно як і на фото, гарна якість, і дуже добре упакована. Рекомендую)

• Продавец  Nicole Piliaieva

Дуже вдячні Вам за відгук!)

• Володимир Т***

Ліжка в гарній якості,все як на сайті, рекомендую всім

Недостатки:
    Поки невиявив
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Володимире! Щиро дякуємо за добрі слова!
      Ваша задоволеність — найкраща мотивація для нас працювати ще краще. Раді, що Ви обрали саме наші меблі, і сподіваємось на нові зустрічі!

• Крістіан Б***

Ліжком задоволені. Компактний, комфортний і складається дуже бистро. Чудова якість.

Достоинства:
    Легко складається
    Недостатки:
    Нема доставки в магазин розетка.
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Крістіане! Дякуємо за такий приємний відгук! Для нас честь бути частиною Вашого інтер’єру. Нехай у Вашому домі завжди буде тепло і затишно!

• Олена Р***

Ліжком задоволені
    Доставка швидка
    Магазин та товар сподобався

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Олено! Дякуємо за такі приємні слова! Раді, що Вам сподобалось усе — і меблі, і наш сервіс. Ми працюємо з душею, і дуже тішимося, коли це цінують. Звертайтесь у будь-який час, завжди Вам раді)

• Тетяна

Гарне , зручне ліжко. Якісно запаковано, жодних проблем з доставкою (окрім ціни за неї). Дякую попереднім покупцям за підказку про відео збірки з Ютуба.

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Тетяно! Раді, що Вам сподобалося ліжко та його якість. Нам дуже приємно отримувати позитивні відгуки від задоволених клієнтів.
      Щодо вартості доставки – ми розуміємо Ваше зауваження. Але ціни на перевезення залежать від умов перевізника, на них ми вплинути, на жаль, не в змозі.
      Сподіваємось, що ліжко даруватиме Вам комфорт та затишок довгий час! Завжди Вам раді)

• Елизавета Д***

Ліжко прийшло за 6днів доставкою міст, якщо новою поштою замовляти то швидше буде. Ліжко без дефектів. Покупкою задоволені

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Єлизавето! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Ви задоволені якістю наших меблів. Нехай служать довго і радують Вас щодня!
      З приводу доставки - замовлення було відправлено у зазначений термін (упродовж 3 робочих днів) плюс 3 дні зайняла сама доставка Міст експрес.
      Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та чекаємо на Вас знову)

• Юрій Г***

Ліжко сподобалось, дуже сподобалось його збирати. До інструкції у мене були питання, але в інтернеті є шикарне відео від виробника.

Достоинства:
    Ціна, легко збирати
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Юрію! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що наші меблі Вам сподобались і стали частиною Вашого дому. Ваші слова надихають нас працювати ще краще і створювати тільки найкраще для наших клієнтів. Сподіваємось, що наші меблі даруватимуть Вам комфорт і затишок протягом багатьох років!

• Наталія Л***

Замовлення було доставлено вчасно. Фото відповідає дійсності. Ліжко зручно і швидко збирається в наявності є інструкція і інструмент.

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Наталіє! Дякуємо Вам за такі теплі слова! Нам дуже приємно чути, що ліжко Вам сподобалося і відповідає Вашим очікуванням. Ми завжди прагнемо забезпечити комфорт і якість для наших клієнтів. Бажаємо Вам гарного відпочинку та приємних снів! Дякуємо за довіру та чекаємо на Вас знову!)

• Людмила Н***

Покупкою задоволена!
    Доставили вчасно.
    Зібрала ліжко сама, не важко, інструкція покрокова.
    Все супер. Дякую

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Людмило! Дуже дякуємо за Ваш теплий відгук! Ми раді, що ліжко виправдало Ваші очікування і дарує комфорт. Для нас важливо, щоб Ви були задоволені своїм вибором. Дякуємо за довіру і чекаємо на Вас знову)

• Наталія Х***

Дуже задоволена товаром. Доставили вчасно, зібрали легко. Зручне економне ліжко. Дякую "тутмеблі"

Достоинства:
    Недорого, є полки куди можно скласти постіль
    Недостатки:
    Трохи б вище ліжко
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Наталіє! Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою. Ми завжди прагнемо забезпечити наших клієнтів тільки найкращими продуктами, і Ваш відгук для нас є найкращою винагородою. Сподіваємося, що Ваше нове ліжко буде служити Вам багато років і приносити комфорт та затишок у Вашій оселі. Дякуємо за довіру та чекаємо на Вас знову))

• Ірина М***

Ліжко прекрасне,відповідає ціна-якість. Дякую.

Достоинства:
    Не на пару років.
    Недостатки:
    Плита під матрацом,могла б бути обтягнутою флізеліном або тканиною.щ не
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Ірино! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені якістю нашої продукції. Дно ліжка без тканини виготовлено з метою покращення вентиляції. Тканина може ускладнювати циркулляцію повітря, що важливо для підтримки свіжості матрацу та запобігання накопиченню вологи та запахів. Дизайн дна ліжка з ДСП без тканинного покриття — це практичне рішення, яке не знижує функціональності ліжка. Дякуємо, що обрали нас. Чекаємо на Вас знову)

• Дмитренко М***

Ліжко хороше. Комплектуючі всі наявні. Збирається легко. На вигляд чудове. Дефектів чи недоліків не було.
    Дитині подобається, а це головне.
    Здається міцним, час покаже)

• Продавец  ВерестМ

Добрий день, Марино! Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що Вам сподобалися наші меблі для Вашої дитини. Бажаємо Вашій дитині гарного настрою та багато радісних моментів у новому просторі! Сподіваємось, що Ви будете задоволені ще більше з часом. Дякуємо за довіру!

• Галина К***

Кровать очень понравилась, продавцы внимательные, вежливые. Все было отлично. СПАСИБО.

Недостатки:
    Недостатков нет.
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Галино! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені нашими меблями та нашим сервісом. Сподіваємося, що наші меблі служитимуть Вам довго і принесуть ще більше радості у Вашому домі. Чекаємо на нові зустрічі!

• Катерина О***

Ліжком задоволенні, стильне, якісь Повністю відповідає фото та опису.Завдяки інструкції не було проблем зі збиранням.

Достоинства:
    Якісь,ціна, обслуговування.Менеджер 10/10

Добрий день, Катерино!
      Дуже вдячні Вам за теплі слова та високу оцінку.
      Раді, що Ви залишилися задоволені якістю товару. Сподіваємось побачити Вас серед наших постійних клієнтів.

Приємного користування!

• Вячеслав С***

Конструкція ліжка виглядає досить надійною, збірка проста, всі деталі були на місці.
    Пакування хороше, все прийшло без пошкоджень.
    Розташування билець універсальне.
    За таку ціну хороший вибір.

Достоинства:
    Мінімалістичний дизай
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  ВерестМ

Добрий день, Вячеславе!
      Дякуємо Вам за відгук. Ми дуже раді, що Ви залишились задоволені.

Чекаємо на Вас знову!

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Графитовый. Размер спального места: 80 x 190

Дуже гарна і зручна кровать.
    Із збіркою проблем не було, все є в комплекті для збірки, все із запасом
    Нічого ні де не розвалюється, велике дякую

Достоинства:
    Зручна. Витримує 100кг без проблем

Дмитро, добрий день.

Дякуємо безмежно, бажаємо довгих років користування меблями та повертайтеся за наступними покупками!

• Олег П***

Большое спасибо. Супер

Достоинства:
    Аккуратная , красивая ...
    • Продавец  ВерестМ

Дякуємо за Ваш відгук, Олегу!

Ми стаємо неймовірно щасливими, отримуючи такі позитивні оцінки. Чекаємо на Вас знову за наступними покупками)) Приємного користування!

• Олена М***

Відмінна якість.Гарний вигляд.

Олено, добрий день.

Вдячні Вам за те, що знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук.

Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів)

• Елена Р***

Гарне ліжко, все чудово

Олено, добрий день.

Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас і написати відгук.

Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів)

• Євгеній

Кровать в принципе хорошая, сборка простая. Но нижние ящики не закрываются плотно и сверху огромный зазор и вся пыль будет лететь в эти ящики.

Достоинства:
    Простота сборки
    Недостатки:
    Зазор в ящиках
  • Денис С***

Гарне ліжко. Продавець відповідальний. Все якісно і без питань

Достоинства:
    Суцільні
    • Продавец  ВерестМ

Дякуємо за ваш відгук, Денисе.

Ми стаємо неймовірно щасливими, отримуючи таку позитивні оцінки. Чекаємо на Вас знову за наступними покупками))

• Людмила Ч***

Спасибо большое кровать хорошая

• Продавец  ВерестМ

Вітаємо, Людмило! Дякуємо за замовлення, бажаємо довгих років користування меблями та повертайтеся за наступними покупками!

• Вера К***

Ліжком дуже задоволені. Мій 13-літній син сам його зібрав за 1,5год. Якість гарна, складається без проблем. Дякую!

Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  ВерестМ

Дякуємо що приділили час, поділились фотографіями та враженнями від покупки.

Бажаємо, щоб меблі слугували вам довгі роки, та чекаємо вас за новими покупками)