Картка Rozetka

• Бурдельный Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GOODBAG. Цвет: Хаки

Товар відповідає замовленню
    Швидка доставка

Достоинства:
    Зручна та компактна
    • Продавец  GOODBAG

Юрій, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GOODBAG. Цвет: Хаки

Сумка сумка супер гуд, рекомендую

• Продавец  GOODBAG

Андрій, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари

• Іван І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GOODBAG. Цвет: Черный

Оцінив товар, дуже зручно для транспортування невеликих об'ємів багажу, міцна і компактна.
    P.S Оператор що підтверджував замовлення теж залишив позитивне враження

Достоинства:
    Щільна тканина, компактний розмір
    • Продавец  GOODBAG

Іван, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Светлана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GOODBAG. Цвет: Темно-синий

Сумка понравилась. Вместительная, качественные молнии и ткань. Связались и отправили быстро. Продавца рекомендую.

Достоинства:
    Вместительная, хорошее качество.
    Недостатки:
    Не обнаружила.
    • Продавец  GOODBAG

Світлана, дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари.

• Дмитрий Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GOODBAG. Цвет: Черный

Сумка хорошая. Больше чем представлял по размерам.
    Продавцом доволен, связались и отправили быстро

• Продавец  GOODBAG

Дмитрий , дякуємо за гарний відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Будемо раді знову запропонувати Вам корисні товари

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Хаки

Я розчарована зовнішнім виглядом сумки. Фото на сайті і те, що я отримала - не одне і те ж. Карабіни пластикові, хоча на сайті вони металеві, тканина брудного/болотного кольору.
    Всередині одна величезна секція на все дно. Є ще один великий замок, ця секція не має свого "дна", тому все, що ви туди покладете, буде "випирати" у ту єдину внутрішню секцію сумки. Передня нашита кишеня не дозволить туди запхати щось окрім телефону, чи чогось вузького.
    Річ не варта цієї ціни. Нагадує щось із серії "очікування/реальність". Якби знала, що отримаю оце, за ті ж гроші замовила б Highlander Cargo (Великобританія).

Недостатки:
    Колір не відповідає фото, інші замки, інші карабіни

Олена, нам шкода, що сумка не виправдала ваші очікування.
      Відтінок кольору та матеріал фурнітури залежать від партії товару. Але при виробництві всіх сумок даної моделі використовується тільки якісна фурнітура та тканина. Інформація про секції є в описі: "Дорожня сумка має місткий великий відсік, велику зовнішню кишеню на блискавці і маленьку кишеньку для дрібниць" і підтверджується фотографіями сумки.