- Тимофей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Брав цей софтбокс і вийшли так, що він не працював так як треба. Залишив відгук і на наступний день мені зателефонували, і запропонували вирішити цю проблему простою заміною товару. Товар замінили, все працює як треба. Магазину великий + за те, що одразу ж намагається вирішити проблему.
- Достоинства:
- Виконує свої функції
- Продавец You Smart
Дякуємо за відгук! Ми цінуємо Вашу думку
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Брав 2 набори і дуже ними задоволений. Дуже гнучкі налаштування і по куту нахилу і по висоті. Пульт ду в комплекті. Лампа яку можна замінити без проблем. Сумка в комплекті. Невеликі габарити у складеному стані.
Дуже гідний набір!- Достоинства:
- Регуляція сили та відтінків світла. Досить гнучкий в налаштуваннях (кут нахилу, висота), в наборі йде сумка для зберігання, що дуже зручно.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец You Smart
- Тимофей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Вітаю. Не працює теплий режим. Коли натискаю на пульті "warm", лампа просто перестаэ працювати
- Продавец You Smart
Доброго дня, шкодуємо про Ваш негативний досвід. Очікуйте, будь ласка, з Вами зв'яжеться менеджер.
- Продавец You Smart
Доброго дня, ситуацію вирішено. Проводився обмін товару, клієнту був відправлений інший софтбокс.
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Доставили швидко, товар якісний, достатньо легкий в збірці.
- Достоинства:
- Багато режимів для налаштувань світла
- Недостатки:
- Якщо високо піднімати саму голову, то стає трошки шатким і якщо легко зачепити, може впасти
- Продавец You Smart
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Чудовий товар. Працює як годинник. Дуже радує дистанційне керування і можливість обирати відтінок та яскравість. Повністю задоволений.
- Достоинства:
- Виконує свою функцію на всі 100
- Продавец You Smart
- Валентина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Очень быстро и оперативно доставили, никаких дефектов, подсказали по телефону какой лучше софт бокс выбрать
- Достоинства:
- Лучше покупать лампу новой версии у этих ребят! Одна светодиодная лампа, которая регулирует освещение, температуру. А если покупать старую версию, то лампы не регулируются, сложно настроить.
- Продавец You Smart
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Все добре, товар відповідає опису і функціоналу
- Достоинства:
- Дистанційне керування, можливість обрати відтінок
- Продавец You Smart
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Гарне світло. Для початківця дуже добре зроблено. Ціна=якість. Раджу. Магазин доволі професійний. Все вчасно відправили і зробили.
- Достоинства:
- Якість сервісу, швидкість доставки
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Софтбокс підійшов , користуюсь ним другий місяць, все окей
- Продавец You Smart
Дякуємо за відгук! Ми цінуємо Вашу думку!)
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Все підійшло, свої функції виконує добре, якість задовільна
- Продавец You Smart
Дякуємо за відгук! Ми цінуємо Вашу думку!)
- Павло к***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Покупкою повністю задоволений, вже пів року працює без жодних питань. Всі вказані функціі працюють безвідмовно.
Неодноразово радив цей магазин колегам, також всі задоволені товарами і комунікацією.- Достоинства:
- Режими регулювання теплоти і яскравості світла
Можна використовувати як вечірнє освітлення не за призначенням - Недостатки:
Дякуємо за відгук)
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Чудове світло. Рекомендую. Єдине що такої сумки як на картинці в комплекті не буде. Сумка дуже погана)
- Достоинства:
- Поєднання теплого та холодного світла.
- Недостатки:
- Не дуже ненадійна телескопічна конструкція триноги. Погана сумка з комплекта для транспортування.
- Продавец You Smart
Дякуємо Вам за відгук!
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Чудове світло з пультом і різними режимами. якість на відео від нього супер. легке і дешеве.
- Достоинства:
- якісний товар
- Недостатки:
- не виявив
- Продавец You Smart
Дякуємо за відгук, нам дуже цінна Ваша думка!
- Льоша К***Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart
Вітаю, відправили бистро. Включив, все працює. Ніжка і сама конструкція така сама як і у версій дешевше.
- Достоинства:
- Led лампа. Пульт
- Недостатки:
- Стійка не дуже надійна, але тримає.
- Продавец You Smart
Дякуємо за відгук!)