Отзывы покупателей о Розетка со счетчиком электроэнергии | энергометр ваттметр бытовой Gerui KP-PMB09L, с подсветкой дисплея, White

Оценка пользователей 4.83/5
  • Отзывы про товар продавца Gadget Geek
  • Сергей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Работает без проблем, померял потребление всех приборов в доме, теперь знаю на сколько КВатт нужен инвертор.

• Андрей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Чудовий пристрій. Вірно показує навантаження. Зручний в користуванні. Такий, як був мені потрібний!

Достоинства:
    Чудовий пристрій. Гарна ціна.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Gadget Geek

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Гарний пристрій ! Чудово показує скільки домашній ПК споживає електрики, для цього його і брав !!!

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Чудовий прилад, поки використовую для визначення використання електроенергії окремими приладами, все працює чудово, є ще багато інших функцій, але не використовував їх.

Достоинства:
    Можна визначити використання ел.енергії приладами і обмежитись в їхньому користуванніприлад
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  Gadget Geek

• Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Пристрій повністю мене влаштовує. Дякую за якісне обслуговування та смаколик :)

Достоинства:
    Якісний пристрій, гарний дисплей, наявність пам'яті, відображає споживану потужність, струм, напругу та частоту.
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  Gadget Geek

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Користуюся майже місяць, нарікань не має, показує навантаження, пікові коливання, а також для зручності можна ввести ціну за електроенергію, та дивитися вартість споживання.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Перевіряв з мультиметром, напругу показує правильно. Показники на дисплеї лише з лівого боку трохи гірше видно, але не критично, а ось з інших кутів все чітко. Дякую за подарунок, дуже смачно

• Василь М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Все гаразд, рахує, показує навантаження.

Достоинства:
    Після зникнення струму, або переміщення в іншу розетку підрахунок продовжується
    Недостатки:
    Не виявлені
    • Продавец  Gadget Geek

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Купил 2 штуки. Прислали быстро. Сами приборы работают как и должны. Пишут, что экран плохой. Ерунда. Вам что, амолед экран в розетке нужен что ли? Тут нормальный экран! Все хорошо видно. При нажатии клавиш включается кратковременная подсветка чего тоже с головой хватает. Короче, если вам надо тупо снять показания 1-2 раза в месяц, то берите и не партесь.

P.S.
    Инструкция кстати тоже простая. Настроил все быстро.

• Анатолій Н***

Все добре працює

• Продавец  Gadget Geek

Дякуємо за відгук! Раді, що Вам усе сподобалось)

• Сергій М***

Супер.

• Ілля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Справді корисний пристрій, дозволяє без зусиль порахувати, у яку суму на місяць виливається використання того чи іншого пристрою (наприклад, бойлеру), або побачити, чи не завелике навантаження на конкретій розетці у помешканні. Чи миттєво оцінити значення вхідної напруги, що на момент написання відгуку досить актуально, наприклад бачиш, що мікрохвильова піч якось дивно гуде і не гріє, а там виявляється ~170 В. Дуже сподобалась взаємодія із продавцем, також приємно, що з товаром навіть прийшов невеличкий бонус :)

Достоинства:
    Якісний, зручний прилад.
    • Продавец  Gadget Geek

• Вячеслав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Все чудово, продавець відправив товар накладеним платежем. Користуюсь з 02.08.2022, ніяких проблем з лічильником не виявив.

Достоинства:
    Ціна, компактність, точність вимірювання.
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  Gadget Geek

Дякуємо за відгук!

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Задоволений покупкою та не на 5, бо дуже поганий екран — кут огляду мабуть 5 градусів, дуже малі цифри при такому розмірі, зеркальний ефект наче спеціально робили щоб ти не тільки вати подивився а й на себе)

Достоинства:
    Доволі точна функція вольтметру (-1.5V відносно true rms мультиметру), вбудована батарея зберігає показники спожитої електроенергії(kwh) при знеструмленні, якісний красивий корпус.
    Недостатки:
    Екран
    • Продавец  Gadget Geek

• аноним

А подсветка дисплея имеется?

• Кобеляцкий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Отличное оборудование, для тех кто любит считать и наблюдать за расходом электроэнергии. Так же можно задавать цену одного кВт электроэнергии и в этоги видеть денежную сумму использованной электроэнергии.

Достоинства:
    Компактность и простота в использовании. Огромный экран с подсветкой. Резиновые кнопки. 16 А.
    • Продавец  Gadget Geek

• Виталий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Продавец оперативно связался .Через пару дней товар был доставлен .Дома перемерял все электроприборы - прибор довольно точный .За 2 месяца эксплуатации проблем нет .

Достоинства:
    Довольно высокая точность.

Дякуємо за відгук!

• Назарій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget Geek

Отож, товар прийшов і зразу з сюрпризом. Панель корпусу була роз'єднана, довелось її на пошті з'єднувати, щоб по дорозі додому не від'єдналось ще щось. Підсвітка зникає за кілька секунд (до 5-ти) і це ну дуже незручно. А головне, що про тривалість підсвітки ніде не вказано: ні в описі товару, ні в характеристиках. Екран поганої якості і щоб нормально побачити показники потрібно на нього прямо дивитись, або під незначним нахилом. Інструкція в комплекті малозрозуміла, або може мені не дано її зрозуміти в силу свого інтелекту, тому ця зрозумілість інструкції - це чисто мій суб'єктивний погляд.
    Не ставлю 2, бо в продавця хороша служба підтримки. Спеціаліст зателефонував та пояснив ті деталі по експлуатації приладу, які мені були незрозумілі.
    Продавцю рекомендую виставити в характеристиках чи в описі тривалість підсвітки та особливості екрану.

Достоинства:
    працює
    Недостатки:
    малозрозуміла інструкція в комплекті, підсвітка зникає за кілька секунд, погана якість екрану
    • Продавец  Gadget Geek

Дякуємо за зворотній звязок.
      Шкодуємо, що ви не залишились повністю задоволені товаром.
      Приймемо до уваги ваші пропозицї, зазначимо тривавлість підсвітки в описі та спробуємо зробити кращу інструкцію.

• Кобеляцкий В***

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: You Smart

Товар прибув вчасно , якістю задоволений

• Продавец  You Smart