Отзывы покупателей о Набор мезороллер для кожи головы Hillary + Комплекс против выпадения волос Hillary: Шампунь против выпадения волос + Кондиционер против выпадения волос + Маска против выпадения волос HI-11-757

Код:  318061942
Оценка пользователей 4.42/5
  • Надія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS

Сподобалась якість, приємний аромат. З першого разу помітний результат, волосся випадає набагато менше. Дякую за хорошу продукцію

Достоинства:
    Виконує свою дію
    • Продавец  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!

• Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS

Використовую вже більше місяця. Ніякого ефекту немає. Як випадало волосся , так і випадає.

Достоинства:
    Непоганий мезороллер.
    Недостатки:
    Неефективний засіб
    • Продавец  INNOVATION COSMETICS

Натуральні засоби мають компоненти, які активно діють. Засоби зміцнюють волосяну цибулину, пришвидчують ріст волосся. Живлять, доглядають. Стимулюються заміну на нове волосся.
      Скоріше за все, більшість Вашого волосся була в стадії тілогену. Це означає, що воно вже виросло та відпочивало. По факту вже мертве. Наш догляд простимулював Ваші луковиці, та активував ріст нового волосся. Молоде волосся виштовхує старе, тому Ви можете спостерігати такий процес зараз.
      Користуйтесь засобами, результатом будете задоволені)

• Яна

Дякую за вашу відповідь.
      Але, чесно кажучи, не переконали. Засіб використовую вже понад місяць — випадіння лише посилилось, а нового волосся не видно. Якщо кожне “нове” має спершу “виштовхнути старе”, то від об’єму скоро нічого не залишиться.
      Можливо, засіб комусь і підходить, але в моєму випадку жодного ефекту, окрім розчарування.

• Яна Ш***

Дуже задоволена сервісом!
    Замовила набір з мезоролером, але помилково отримала інший — з пілінгом. Написала продавцю, і мені одразу запропонували залишити отриманий товар собі, а мезоролер пообіцяли надіслати окремо. Дуже приємно, коли дбають про клієнтів і швидко вирішують питання. Дякую !

Достоинства:
    Швидке реагування на повідомлення
    Ввічливе та приємне спілкування
    Готовність вирішити проблему без зайвих складнощів
    Чесний підхід - не просять повернути товар
    Додатковий бонус за незручності
    • Продавец  INNOVATION COSMETICS

Вдячні за зворотний зв'язок та раді допомогти!

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS

Набор суперовий! Рекомендую. Ця серія мене покорила. Використовую з весни. З волосами було все погано. Після використання мезероллера з концентратом ситуація змінилася це й сивина почала темніти.Заказую цей набір на подарунок.

Достоинства:
    Натуральність, дієвий ефект та гарний запах
    Недостатки:
    Ціна, але з акціями норм
    • Продавец  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо, що обрали нас. Радіємо, що маєте гарні результати!

• Марина Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS

Заказала этот набор прочитав положительные отзывы!Очень и очень разочаровалась!После третьего раза использования шампуни начала появляться лупа,чесаться голова!Волосы стали сухие , запутываются!Это прос трешь!Такое качества, просто ужас!Не советую!

• Продавец  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за зворотний зв'язок. Ймовірно у Вас почався адаптаційний період. Всі натуральні засоби мають накопичувальний ефект. Має пройти адаптаційний період. Перший час вимиваються накопичені раніше сульфати та силікони з волосся. Стан візуально може погіршитись, але після тривалішого використання, результат вас порадує. Рекомендуємо продовжити використання. Волосся стане здоровішим, блискучим, живим.

• Тетяна

У мене така ж ситуація була, але через 3 неділі все норм. Не на радуюся. Бо мабуть вже б без волос ходила.

• Продавец  INNOVATION COSMETICS

Тетяно, дякуємо за зворотний зв'язок!

• Лариса Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS

Комплекс класний. Замовила повторно, волосся після застосування супер. А ролер- то взагалі чудова річ, запакований ще й у футляр. Взагалі пакування красиве, все прийшло чудово запаковане і ціле. Дякую.

Достоинства:
    Якість, оформлення, гарна знижка.
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо, що обрали нас. Радіємо, що маєте гарні результати!

• Жанна О***

Рекомендую

• Олександра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS

Пришло быстро,эффект хороший. Ролик вообще супер.

Достоинства:
    Средство и правда работает
  • Дар'я П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS

Товар очень красиво упакован, средства попробовала 1 раз, пока в восторге.
    волосы ухоженные и приятные и запах супер.
    качество мезороллера отличное, я приятно удивлена.

• Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS

Дуже дякую за швидку відправку замовлення! Все дуже сподобалося!!!

Достоинства:
    Якість, натуральна косметика
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS

Натуральна косметика для волосся з лікувальним ефектом! Має дуже делікатний приємний аромат, працює, о диво!, з першого використання! Дуже вдячна!

Достоинства:
    -натуральна
    -доглядово-лікувальна
    -легкий аромат
    -дієвий з першого використання
    -акційна приваблива пропозиція
    Недостатки:
    Не має
  • Лина
    Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS

Гарна продукція. Спасибі продавцям за приємні подарунки.

Достоинства:
    Професійна косметика
  • Татьянка Т***

НАБОР ПРОТИВ ВЫПАДЕНИЯ ВОЛОС
    В наборе идёт:
    . Шампунь
    . Кондиционер
    . Маска
    . Высококонцентрированый комплекс для волос с экстрактом карликовой пальмы
    . Мезороллер

У меня начали выпадать волосы поэтому я решила заказать себе этот набор. Так как я уже пользовалась косметикой HILLARY и знаю что она из натуральных компонентов то взяла не сомневаясь и не прогадала!

После приобретения (до написания этого отзыва) я уже три раза мыла голову этим набором и что я могу сказать:

. Выпадение волос заметно уменьшилось, что ооочень радует)
    . Волосы очень увлажненные и выглядят "здоровыми", уменьшилась пористость, волосы действительно как шелковистые благодаря кондиционеру и маске которые входят в комплект!
    . Волосы имеют приятный запах

Конечно же 3-х использований мало чтобы полностью остановить выпадение но, даже после столь короткого срока пользования результат виден и я очень довольна им!
    Девочки, если у вас выпадают волосы или вы хотите отрастить длинну то однозначно стоит присмотреться к этому набору, он РАБОТАЕТ!
    Всем любви и добра!

Достоинства:
    Натуральный состав. Действительно работает. Отличное качество. В одном наборе есть всё для качественного ухода.
    Недостатки:
    Не обнаружила!