Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Подарочный набор Hillary для комплексного ухода за жирной и проблемной кожей: Крем для жирной кожи, Мусс-маска, Масляный флюид, Гиалуроновая сыворотка, Убтан, Гидрофильное масло, Очищающая пенка, Тоник Perfect 9 HI-11-314

Код :  318061993
  • Ганна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS

Як вже як рік полюбила цього виробника.
    Мені підійшло ідеально. В мене жирний тип шкіри, і я в захваті від гідрофільної олійки, і в цілому від лінійки для жирного типу шкіри.Моя шкіра з ранку не має жирного блиску, а до використання засобів цього виробника вона з ранку мала жахливий жирний блиск.
    Взяла цього разу повний набір для жирної шкіри обличчя, раніше брала окремо все.
    Основне що я отримала від засобів:
    Менше жирного блиску обличчя.
    Зменшення пор.
    Еластичніша шкіра обличчя.
    Гарний тон обличчя.
    Майже немає чорних точок на обличчі.
    Я супер задоволена. А моя шкіра в захваті

Достоинства:
    Крута якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо, що обрали нас, раді, що все підійшло :)

• Позовікова В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS

Купила на подарунок подрузі, відкрила щоб перевірити цілісність після доставки) Більшість продуктів з цього набору вже давно сама використовую. Одного разу, спробувавши зняти червону помаду гідрофільною олійкою - Аня була в шоці як це легко). Точково і вона почала переходити на хіларі.
    Набір комплексний, є всі необхідні стадії від очищення, скрабу, до зволоження.

Достоинства:
    Гарне пакування, кількість продуктів, інструкція
    • Продавец  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за те, що обираєте нас. Бажаємо приємного користування!

• Кристина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS

Просто шикарний набір для комплексного догляду за жирною або комбі шкірою! Тут зібрані всі потрібні засоби, щоб довго не шукати їх окремо. Естетика пакевання заслуговує найвищох оцінки - все дууууже красиво. Майже кожен з засобів, що входять в набір, я вже раніше пробувала окремо, тепер взяла комплектом, бо так і красивіше і вигідніше по ціні. В наборі 9 натуральних доглядових засобів: гідрофільна олійка для зняття макіяжу, тонер, вмивалка у вигляді ніжної пінки, крем для обличчя, убтан для м'якого скрабування, мус-маска, сиворітка для шкіри навкого очей, гіалуронова сиворітка для обличчя та масляний флюїд. Це не набір, а справжній скарб для будь-якої жінки, я дуже щаслива, що тепер він в мене є! Дівчата, щиро рекомендую! Зробіть собі дійсно приємний і корисний подарунок. Підтримаємо українського виробника разом!

Достоинства:
    В наборі є все для комплексного догляду за шкірою, ідеальний варіант на подарунок, красива упаковка, якісні натуральні засоби
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Лапина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS

Набір виглядає гарно і стильно.
    Але на цьому переваги для мене закінчуються
    На рахунок крему: один раз тільки нанесла і більше не буду. Бо воняє запрілим рушником. Консистенція теж не сподобалася.
    Пінка, тонік, сиворотка, сиворотка навколо очей і олійка- вводила поступово по черзі. Зараз вже 4 дні користуюся всіма цими засобами і обличчя почалося так лущитися як ніколи в житті. Це просто жах.
    А ще на обличчі скочуються засоби. Наче якась плівка.
    Консистенція сивороток взагалі якась дивна. Наче мутний клей.
    Убтан- користувалася 3 рази тільки, тому важко сказати як по якості. Але скажу що після нього обличчя не стає м'яким і тд ..
    Гідрофільна олія - раз користувалася і пекли очі, хоча в очі засіб не потрапляв.
    Маска не сподобалася, клейстер просто.
    Від чого саме лущиться обличчя не розумію. Коли поступово додавала засіб за засобом такого не було. А зараз після комбінації тонік, сиворотка, олійка лущиться жахливо. Пінку використовувала через раз.
    Уви, набір дуже розчарував(

Достоинства:
    Гарне упакування
    Недостатки:
    Якість продукції
    • Продавец  INNOVATION COSMETICS

Наша косметика натуральна, але не є гіпоалергенною, адже містить багато активних діючих речовин, на які може виникнути індивідуальна реакція шкіри. Ця інформація зазначена на упаковках та в описі засобу. Дуже шкода що Вам не підійшов набір, адже кожний організм є унікальний і по різному сприймає засоби по догляду.

• Марія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INNOVATION COSMETICS

Гарний набір для комплексного догляду. Ідеально підійде для подарунку. Але дуже розчарована роботою продавця. Замовлення зробила 31 липня, отримала набір 9 серпня, хоча обіцяна дата відправлення - 1 серпня. Замовляла набір і патчі, патчі прийшли 2го, а ось набір... Продавець жодного разу не зв'язався і не попередив про затримку. Працюйте над сервісом!

Достоинства:
    Гарний набір, якісна косметика
    Недостатки:
    Робота продавця
    • Продавец  INNOVATION COSMETICS

Дякуємо за відгук та вибачаємось за незручності! Менеджер до Вас телефонувала декілька разів, але безуспішно. Приймемо всі зауваження до уваги.