Отзывы покупателей о Детский спортивный игровой комплекс Магический Лес 3в1 баскетбольное кольцо футбольные ворота (Синий)
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Племіннику дуже сподобалося.
- Достоинства:
- Дуже швидко відправили.
- Недостатки:
- Не виявили.
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Ігровий комплекс гарної якості , відправили швидко .
Дитина задоволена - Ліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Купляли на подарунок. Дуде сподобалось. Якість, пакування, швидка відправка. Рекомендую.
- Богдан З***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Купив на подарунок похреснику (3 роки), перед цим сам протестував. Цікаво кидати м'ячі і дорослій людині . Похреснику сподобалось, рекомендує.
- Достоинства:
- Добре співвідношення ціна-якість, декілька видів спорту
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Замовляла на подарунок онуку. Все сподобалось. Гарна якIсть, шведка доставка. Дякую… що не сподобалось - для вIдправки запросили аванс, але цього не було в умовах заказу…
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Чудовий ігровий комплекс. Гарна якість товару. Швидка доставка і гарне обслуговування. Дитина в захваті і ми також. Дякуємо.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Замовляла на подарунок, все відправили швидко. Ігровий комплекс чудовий
- Людмила З***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Чудова річ для розвитку дітей. Дорослим і дітям можна гратися разом. Чотири гри відразу в одній стійці це круто і всі деталі і аксесуари пристойної якості, міцні і не несуть загрози дитині. Особливо добре, що це довгограюча річ на кілька років. А музичний ведмедик з вушками що світиться це взагалі, як додатковий бонус, яким можна гратися у перерві.
- Достоинства:
- Відмінна гра для активного розвитку дітей для дому і вулиці. Купа ігор в одному пристрої.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Прийшло все як і описано, все відповідає. Брала на подарунок похреснику - дуже сподобалось. Щиро рекомендую
- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Все чудово! Обслуговування, якість товару
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Все сподобалось,
- Достоинства:
- Зручний, цікавий для дитини
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Все було швидко, якісно, чудова іграшка. Дитині дуже сподобалась. Дякую за
- Достоинства:
- Чудовий ігровий комплекс
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Сегодня забрала, посылку, все супер, качественное изделие. Ребёнку очень нравится
- Достоинства:
- Медведь, думала просто украшение, а он музыкальный
- Альона З***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Чудовий товар, повністю відповідає картинці. Пластик якісний, без токсичного запаху. Хочеться особливо відмітити найшвидше оформлення замовлення, за 4хв ще й вночі. Дякую продавцю!
- Достоинства:
- Все чудово, покупкою повністю задоволена
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Купили на подарунок сину, дуже сподобалося, особливо забивати маленький м'яч. Гарна якість!
- Достоинства:
- Товар гарної якості, все відповідає опису. Швидко прислали!
- Недостатки:
- Не знайшли
- Юлія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
діткам сподобалось, зацікавлює
- Достоинства:
- практично, цікаво
- Недостатки:
- не виявлено)
- Виктория Х***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Товар відправили наступного дня, комплектація відповідає опису, матеріал якісний. Рекомендую.
- Достоинства:
- ідеальний подарунок для дитини
- Недостатки:
- відсутні
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Взяли кільце білого кольору. Дуже подобається. Менеджери дуже швидко відповідають
- Стасишена Е***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Задоволена як ігровим комплексом так і роботою компанії. Мені відповідали швидко та пішли назустріч, за що щиро вдячна.
Дитина рада, маючи такий гральний комплекс. В мому випадку - це подарунок на 1 рік. Дякую - Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Чудова ідея для подарунку,дітям дуже сподобався.
- Достоинства:
- Швидко доставили
- Иван П***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Дуже швидко отримав комплекс. Все як описано, дуже легко збирати, син задоволений!
- NinaОтзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Дуже крута річ,сподобалася і дитині і батькам,гралися всі разом.Купейте не пожалкуєте!
- Достоинства:
- Стійкий,хорошоі якості,швидка доставка.,відповідальний продавець.
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Доброго дня, спортивний комплекс дуже сподобався, яквсть чудова. Дитина із задоволенням грає,особливо подобається спів ведмедика. Покупкою задоволені
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Покупкою задоволена. Класна ідея для подарунку.
Відправили дуже швидко.- Достоинства:
- Відповідає опису, швидка доставка.
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Замовляли на день народження похреснику. Іменник в захваті. Ідеальний варіант подарунку. Дякую за оперативність та якість!
- Достоинства:
- Швидко відправили. Гарна якість
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
якісний пластик
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Дуже крута штука! Дітям 10 р і 2 р цікаво обом))
У комплекті все прийшло, як має бути.
Є інструкція. Складати легко і зрозуміло все.
Можна поставити і дома, і на вулиці.- Достоинства:
- Дітям цікаво.
У комплекті прийшло все згідно інструкції. - Недостатки:
- Поки-що не помітили.
- Алексей З***
вітаю! підскажіть будьласка, воно устойчиве? якщо діти кидать мяч в кільце, той щит и сама вся конструкція не ходить ходуном?
- Галина М***
Воно стіке, не хитається. Мʼячики там не великі.
- Продавец forest castle
Добридень!
Конструкція досить стійка, при необхідності є спеціальні ємності, які можна заповнити водою або піском для того, щоб конструкція була більш стійкою на поверхні.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: forest castle
Очень и очень крутая штука )
- Достоинства:
- Качество пластика , легкая в сборке , удобная в хранении , подходит как для квартиры так и двора
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Алексей З***