Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Водостойкий карандаш для бровей Tint My 4 с эффектом микроблейдинга 03 коричневый с красным оттенком

Оценка пользователей 3.94/5
  • Отзывы про товар продавца Eyes Style
  • Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eyes Style. Оттенок: Темно-коричневый

Вистачило на пару мазкiв.

Достоинства:
    Пензлик норм.:зручний.
    Недостатки:
    Фарби практично нема,Стирається вологою серветкою дуже легко.
    • Продавец  Eyes Style

Ірино, нам шкода, що у Вас склалося таке враження про олівець. Хочемо уточнити, що олівець має достатньо великий об’єм і зазвичай вистачає його надовго. Іноді таке може трапитися, якщо ковпачок був погано закритий або забули його закрити — тоді продукт підсихає і складається враження, що фарба закінчилась.

• Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eyes Style. Оттенок: Коричневый

Малює добре але незовсім водостійкий

Достоинства:
    Гарно малює
    Недостатки:
    Стираеться при фізичній праці
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eyes Style. Оттенок: Коричневый

Хороша альтернатива фарбуванню брів,якщо треба швидко,але не надовго

Достоинства:
    Гарно малює
    Недостатки:
    Швидко закінчується.
  • Ольга З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eyes Style. Оттенок: Черный

Отличный карандаш,не размазывается,держит отлично, насыщенный цвет

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eyes Style. Оттенок: Темно-коричневый

Олівець не малює, марно витрачені гроші

• Продавец  Eyes Style

Доброго дня, Теняно. Олівець треба струснути і потримати в верткальному положенні ( вниз щіточкою). Іноді буває, шо при транспортуванні фарба переливається на інщу сторону олівця і не одразу поступає на щіточку. Зазвичай, ці олівці доброї якості і ніяких проблем з ними немає. Якщо це не допоможе, і проблема лишиться, ми обміняємо олівець на інший.

• Юлиана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Eyes Style. Оттенок: Черный

Дуже класний олівець, мені сподобалось.

• Елена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pultiki

Сам по себе карандаш хороший ,но проблема с колпачком который совсем не держится из за этого карандаш высыхает быстро .

Достоинства:
    Прокрашивает очень хорошо и действительно водостойкий
    Недостатки:
    Колпачек не держится
  • Анна М***

Олівець мені сподобався.

• Надежда С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pultiki

Олівець чудовий, не сухий, промальовує гарно. Для світлого кольору брів 02 підходить.

• Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pultiki

Брала номер 02 почитала відгуки пишуть що рижий нічого подібного звичайний коричневий колір.

Достоинства:
    Легко наноситься довго тримається.
    Недостатки:
    Ненашла
    • Продавец  Pultiki

Доброго дня, Ольга! Дуже вдячні Вам за відгук! Звертатйтесь, будемо раді співпраці.

• Алла Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Maple Bear

Отримала маркер для брів на заміну першого. Правда інша марка. Фото додаю. Не стирається. Колір природній.
    Ідеальний варіант для мене, оскільки при вагітності татуаж не можна робити, а фарба чи хна просто не береться. Дякую продавцю за швидке вирішення питання.

• Продавец  Maple Bear

Доброго дня, Алла! Дуже вдячні Вам за відгук! Звертатйтесь, будемо раді співпраці.

• Таисия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pultiki

Дякую величезне!! Зв’язалися швидко. Допомогли обрати кольор. І він дійсно те, що мені треба було!! Менеджер супер! Попала в десяточку. Відправили швидко. Сервіс на висоті. Обов’язково пораджу всім подругам!!

Достоинства:
    Просто супер
    • Продавец  Pultiki

Доброго дня, Таїсія! Дуже вдячні Вам за відгук! Звертатйтесь, будемо раді співпраці.

Отзыв от покупателя. Продавец: Maple Bear

Проблема решена

Товар не відповідає заявленому опису та характеристикам.
    Вказано колір темно коричневий, а насправді прийшов золотаво-рижий.
    Вказано, що маркер водостійкий. А по факту сухим пальцем стирається після нанесення. Навіть без води чи міцелярки‍️
    Гроші на вітер. Хіба що віддати дитині доя малювання…

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Не відповідає колір. Не водостійкий
    • Алла Л***

Продавець зв‘язався для вирішення питання. Очікую на новий якісний товар. Спробую і залишу відгук.

• Тен А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pultiki

Заказывала темнокоричневый ,а по факту брови рыжие ,у знакомой точно такая же ситуация ,не рекомендую

Недостатки:
    Цвет рыжий
    • Продавец  Pultiki

Доброго дня! Дуже прикро, що у вас склався негативний досвід від співпраці з нашим магазином. Обіцяємо, що обов'язково вирішемо ситуацію! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Підкажіть будь ласка номер замовлення через форму "Поставити запитання продавцю".

• Макарчук Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pultiki

Сподобалась текстура і колір олівця. Наноситься легко, потрібну форму брів створити ним зовсім неважко. Користуюсь з задоволенням. Доречі, і магазин спрацював на відмінно. Обслуговування швидке і ввічливе. Хочеться співпрацювати ще! Дякую!

Достоинства:
    Гарний колір, легке нанесення
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Pultiki

Доброго дня, Наталія! Дуже вдячні Вам за відгук! Звертатйтесь, будемо раді співпраці.

• Григорянц М***

Проблема решена

Дякую за швидку доставку і якісний товар. Буду рекомендувати.

Достоинства:
    швидка доставка, гарна якість
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  Pultiki

Доброго дня, Майя! Дуже вдячні Вам за відгук! Звертатйтесь, будемо раді співпраці.

• Лукьянова Е***

Дуже гарний колір,

Достоинства:
    Ціна,якість
    • Продавец  Pultiki

Доброго дня, Олена! Дуже вдячні Вам за відгук! Звертатйтесь, будемо раді співпраці.