Отзывы покупателей о Внешний карман Blueendless PC280Y для M2 NVMe (PCIe) SSD USB 3.1 Type-C

Оценка пользователей 4.83/5
  • Єгор
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Гарна кишення з тепловідводом, до цього використовував без і ссд сильно грівся. Користуюсь вже рік.

Достоинства:
    Тепловідвід, висока швидкість через type c
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Карман великолепного качества, но по сути это такой же карман как и все остальные. Скорость везде будет около 400-500, единственное что металический корпус, радиатор и термопрокладка могут помочь с нагревом, но это нужно проверять :)

Достоинства:
    Качество материалов, комплектация, инструкция, силиконовый чехол, дизайн.
    Недостатки:
    Будет работать так же как и любой карман за 300 гривен, тут уж нужно самому решать готов ли переплатить за приятную комплектацию и качество материалов.
  • Ден
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Оновлюю інформацію - продавець зателефонував лише сьогодні, щоб звинуватити мене у поганому відгуці і нагрубити. Будьте обережні, це взагалі виходить ща рамки розуміння

Достоинства:
    нормальний дизайн і якість товару, але велика вірогідність браку - мені попався саме такий
    Недостатки:
    представник магазину дозволяє собі спілкуватися грубо, зі старту розмови озвучує претензії замість допомоги. Простоипопереджаю
    • Продавец  SKY-M

Команда SKY-M з великою повагою і любов'ю відноситься до своїх покупців. Всі нестандартні ситуації стараємося вирішити якнайшвидше. На жаль ми довго не могли зв'язатися із вами. Менеджеру тільки з дванадцятої спроби вдалося. Ми запропонували зробити повернення - ви відмовилися. Менеджер хотів проконсультувати вас - ви поклали слухавку. Ми завжди стараємося зробити так, щоб покупець залишився задоволений покупкою. Тож і надалі пропонуємо вам зробити обмін чи повернення. Або звернутися за консультацією. Нам щиро жаль, що ви маєте незадоволення від покупки.

• Ден
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Не працює. Про kingston fury 2 tb не прочитав відразу, але ок, не для нього брав. Тим не менш, з цільовим ссд також не працює, не дає навіть ініціалізуватися. Головна проблема в ігнорі - ані продавець, ані платформа не відповідають на запити.

Достоинства:
    Непогане лиття - і все. Хіба що використовувати як декор або дорогий горіхокол.
    Недостатки:
    Не працює з двома з трьох ссд, Продавець ігнорує! будьте уважні!
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Чудова кишеня,якісна,дуже гарно відводить тепло від накопичувачача nvme 2тб. Рекомендую!

Достоинства:
    Якість, тепловіддача, комплектування
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Встановив SSD M.2 Samsung 970 EVO Plus 2 TB, підключив, зробив розділ диску і все працює. Є два кабелі: звичайний USB та type-c.

Достоинства:
    Гарна якість, підтримує SSD 2TB.
  • Акимов К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Чудова зовнішня кишеня для м2 накопичувача. При першому використанні все працює бездоганно.

Достоинства:
    Компактний розмір
    Недостатки:
    Поки що не виявив
    • Продавец  SKY-M

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Дуже хороша зовнішня кишеня, хороша комплектація

Достоинства:
    Працює, швидкий, компактний
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  SKY-M

• Рудас Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Гарна кишеня. Дуже добре виводить тепло. По швидкості usb a мені видав 350мб/с, usb c 700.

Достоинства:
    Гарно виводить тепло

• Михаил Т***

Всем доброго времени!
    Получил данный девайс. Понравилось всё: корпус-металл (за силиконовый "бампер" отдельный +), интерфейсные кабеля нормальные и по длине и по качеству. Комплектация радует.

По скорости работы: с ноутбуком отлично работает(скорость передачи ограничено УСБ ноутбука/ПК, и это логично), с телефоном-скорость поинтересней (Type-C to Type-C все-таки).

А в остальном, время покажет!

Достоинства:
    Классный корпус/дизайн. Хорошая скорость.
    • Продавец  SKY-M

• Владислав

А який диск використовуєте? Фірма, модель, об'єм

Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Класний карман для SSD M2 NVMe, простий та приємний на дотик. Легкий металевий корпус з прорезиненими краями - і в руці тримається міцно, і надійний у випадку падінь чи ударів. В комплекті є всі необхідні кабелі: можна приєднати як до ПК, так і до телефону. Працює швидко та чітко!

-----

Проте виявився суб'єктивний нюанс: попри заявлену підтримку максимум 2ТБ, з моїм Kingston FURY Renegade SSD 2TB M.2 2280 NVMe PCIe Gen 4.0 x4 3D TLC NAND (SFYRD/2000G) чомусь не завелося. Взагалі ніяк. Ніяка ОС, ніякий прилад не хотів бачити диск в кармані. Аналогічний диск на 512ГБ з встановленою Windows 10 запускався будь-де швидко та без помилок. На жаль, інших дисків допустимого об'єму не було, щоб перевірити інші варіанти.

Через декілька годин експериментів дійшов практичного висновку, що диск у мене працює, карман - теж працює, але саме цей диск і саме цей карман не захотіли співпрацювати разом. Причину вияснить не вдалося, тому звернувся до продавця. А продавець, в свою чергу, одразу ввійшов в мою ситуацію та запропонував обмін або повернення.

Насправді, дуже шкода було відправляти карман на обмін, тому що він реально класний, зручний та робочий. Проте, після обміну на Acasis M13, теж залишився довольний. А про М13 - розповім вже на сторінкі товару М13 як покористуюсь ним деякий час Перше враження: швидко, зручно, чотко!

Як висновок, додам: 99%, що ваш диск на 2ТБ буде працювати з цим карманом. Просто я попав саме у той 1% А вам можу порадити тільки перевіряти сумісність, бажано при отриманні товару, якщо на те є можливість. Хто зна, може в цей 1% ще хтось потрапить... Сподіваюсь, що ні

-----

P.S. Як бачите з описаного вище, мене не підкупили на відгук так ще й товар повернув А якщо серйозно, то цей карман однозначно вартий, аби спробувати його в експлуатації

Достоинства:
    Карман, звісно, це одні плюси як фактично, так і тактильно Продавець без питань погодився на обмін, запропонував декілька альтернатив товару, швидко та просто дійшли згоди, так ще й взяв на себе всі послуги з пересилки Новою поштою (а це вам не булька з носу, зараз таке не всюди побачиш). Додам SKY-M собі в закладки
    Недостатки:
    Попри сумісність, техніка не завжди ідеальна, тому їй треба перевірка з нашої, людської сторони
    • Продавец  SKY-M

Дякуємо дуже за такий розгорнутий відгук)) Продукція Blueendless дійсно дуже високої якості.

• Владислав

Я дуже в позитивному враженні від Acasis M13. Класна кишеню, в якій не треба крутити якісь гвинтики. Якщо надумаєте ставити термопрокладку всередину, то 2мм цілком підійде, буде щільно, і ви більше не зможете з легкістю замінювати диск без заміни термопрокладки. Віддача тепла прям моє почтєніє! Кишеня підтримує диски всіляких об'ємів до 4Тб включно. І не важливо як логічно розбитий диск, що там встановлено чи ні - все чітко підключитьься на будь-якому приладі та будуть максимально можливі швидкості.

Рекомендую також!

• Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Лучший кейс для подобных накопителей, рекомендую!

• Вероника
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Все что нужно для сборки и подключения идет в комплекте. Сборка не вызвала никаких проблем. То что нужно.

• Продавец  SKY-M

Сподіваємося, консультація менеджера допомогла. Дякуємо дуже за відгук)) Продукція Blueendless дійсно дуже високої якості.

• Богдан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Товаром задоволений, відповідає опису.

Достоинства:
    Зручно, стильно, без написів

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Усе добре, відповідає опису, проблем не було

• Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Брав для того, щоб врятувати дані зі спаленого ноутбука. Зі своєю задачею впорався на 100%. В комплекті є інструкція, де сказано, що якщо диск не відображається комп'ютером - треба відформатувати його, але все працювало ідеально, нічим не довелось жертвувати

Достоинства:
    Відповідає опису, висока якість. В комплекті є термо-стрічка і радіатор, зазвичай такого не кладуть.
    Недостатки:
    Якщо переоцінити міцність силіконового корпусу - можна його надірвати, що я й зробив. Знімайте та одягайте обережно.
    • Продавец  SKY-M

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Товар хороший, якісний. Повністю відповідає опису. Прийшов добре запакований. Покупкою задавлена!! Продавець передзвонив для уточнення деталей та відповів на всі запитання.

• Виктор Н***

Покупаю 2й карман

Достоинства:
    Отличный карман
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  SKY-M

Спасибо большое за отзыв )) Продукция Blueendless действительно очень высокого качества.

• Александр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Пришел уже второй. Работает как часы, скорость в итоге упирается в чипсет контроллера 450-500 мб/с. Плюс отвертка очень прикольная в комплекте :) Рекомендую, получилась скоростная и емкая флешка.

Достоинства:
    Добротно сделан
    • Продавец  SKY-M

Спасибо большое за отзыв ))

• Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Купую вже другий "карман", дуже зручний, швидкість до 10 Gbit/s, дуже теплоємний радіатор, внутрішній радіатор, гумовий бампер та два кабелі в комплекті - я не зустрічав аналогічної комплектації.
    Рекомендую купувати!

Достоинства:
    Швидкісний, з гумовим бампером, та двома кабелями.
    Недостатки:
    Не знайшов.
  • Євгеній С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Дуже сподобався цей пристрій, не міг знайти його ніде по місту, знайшов на розетці. Кишеня як і бажав виконує свою функцію дуже добре, комплект з відкруткою)

Достоинства:
    Швидкість закачування велика, не обмежена пам‘ять на накопичувач який хочеш використовувати.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  SKY-M

• Олексій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Придбав цю кишеню, користуюсь 2 місяці, зручна та швидка, внутрішній простір, думаю, дозволить встановити SSD з власним радіатором, на кшталт MZ-V8P1T0CW (Samsung 980 PRO w/ Heatsink). Навіть гумовий "бампер" дуже приємний на дотик. РЕКОМЕНДУЮ!

Достоинства:
    Кишеня якісна, зручна, настільки сподобалася, що замовив ще одну!
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  SKY-M

• Константин Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

Доставка швидка, Комплекнтість повна. Не відразу в"їхав ЯК розібрати сам карман (він у резиновий обкладинці, вважав що то все суцільне, треба зняти, тоді все зрозуміло).

Достоинства:
    Додаткова можливість встановити SSD NVMe M.2, особливо для клонування системного SSD
    Недостатки:
    Швидкість значно зменшується, як на мене, май же у 6-8 раз, але для архивації номально
    • Продавец  SKY-M

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SKY-M. Цвет: Space Grey

по доставке: приятно удивило что отправка была из моей области, а не из Киева, и пришло очень быстро (актуально в военное время).

по устройству: первый день работы - порядок. применил для Micron'овского SSD 22x80 на 512GB. полноценный комплект, есть инструкции, чехол и даже отвертка.