- Веретяк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
Прекрасний вигляд та стан. Швидко приїхала та добре запакована
- Достоинства:
- Якість, вигляд
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
Дуже задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Якісна та гарна. Досить пухнаста (необхідно розправити гілочки)
- Владислава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
Чудова якість і дуже приємне спілкування з продавцем! Щиро рекомендую)
Щиро дякуємо за відгук!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
Оцінюю на 4
Не така пишна як на фото,навіть після випрамляння,але дійсно лита,не сиплеться і гнучка - Ксенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
Чудовий магазин. Швидка доставка і відмінна якість)дякую за таку красу)
- Достоинства:
- Ціна,якість,колір гілочок достатньо натуральний)
- Марта П***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
Вживу ще краща, ніж на фото!
Дуже задоволена, рекомендую - МирославаОтзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
На фото пишне, прекрасне, а насправді худюське, манюське. Дурна, що купила, ше таке дороге
- Достоинства:
- Недостатки:
- Мале, худе, не таке як на рекламі
- Продавец Mr.Santa
Мирославо, дякуємо за Ваш відгук. З нього ми зрозуміли що Ви гірлянду не розправили напевно. Адже з фабрики вона йде в складеному вигляді і для того щоб виріб виглядав саме так як на фото потрібно розправити гілочки руками. Це займає не більше 5 хвилин.
Якщо Ви не знаєте як це зробити, телефонуйте - проведемо майстер-клас для Вас особисто. - Продавец Mr.Santa
Ми намагаємось мінімізувати витрати наших клієнтів на доставку і для цього запаковуємо наші товари максимально компактно, а хвойний декор в розправленому вигляді є набагато обємнішим і був би дорожчий в пересиланні.
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
Все добре. Оперативно відправили. Гарна якість
- Vika Z***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
Дуже вау! За свої гроші просто топ-топ-топ. Я дуже довго полювала на неї, бо її дуже часно розкуповують і вона не в наявності) Але коли отримала одразу ефект - вау! Приходить скручена, тому треба трішки постаратись, аби зробити її прямою, але це повністю реально і не складно. Гілочки теж складені, на фото видно порівняння якою вона приходить і якою буде, якщо їх розширити. Також на фото показую, що вона має гілочки лише з однієї сторони, з іншої шов. Запаху неприємного взагалі немає. Виглядає дуже дорого, як справжня. Навіть без іграшок виглядає дуже класно. Всім раджу!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
Гарна гірлянда, дуже якісне лиття, голочки всі хороші і окремі, немає якихось дефектних, справді досить натурально виглядає. Голки не осипаються.
- Рута С***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
Дякую за новорічний настрій
- Достоинства:
- має вигляд справжньої хвої
- Недостатки:
- відсутні
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
Гирлянда очень хорошего качества, как на картинке,невероятно красиво смотрится в интерьере. Заказала ещё одну по-длиннее.
- Достоинства:
- Качество,цвет,вид натуральной.
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
Покупкой довольна, превзошла все ожидания. Украсит любой интерьер .Рекомендовала знакомым,буду заказывать и себе ещё одну .
- Достоинства:
- Хорошее качество, быстрая доставка,хорошее обслуживание.
- Недостатки:
- Нет.
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
Лита, якісна, як на фото
- Достоинства:
- Виглядає натурально
- Недостатки:
- Досить туга
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
Чудова гірлянда! Не можу намилуватися. Зроблена якісно, пластиком не тхнула, виглядає наче справжня ялинка. Я просто в захваті! І дуже дякую магазину за швидке відправлення замовлення.
- Достоинства:
- Якісний пластик
- Анжела С***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
Дуже дякую, гирлянда якісна, хвоя як справжня. Я задоволена!
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
Дуже задоволена товаром, абсолютно відповідає фото, можна прикрасити на свій смак. Дякую!
- Достоинства:
- Гілочки литі, якісні, пишні
- НадеждаОтзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
- Наталья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr.Santa
Спасибо! Ветка как на последнем фото. Сделана крепко . Красивая .
- Достоинства:
- Рекомендую и продавца и товар. Качество. Хороший сервис. Обслужили вежливо и быстро.
- Недостатки:
- При упаковке согнули ее, теперь не совсем ровная. Не выравнивается. Изгиб остался.
- Продавец Mr.Santa
Нам очень приятно иметь довольных клиентов, благодарим Вас за комментарий!