- Виктор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Laret
набрав кучу припоїв для вибору найкращого для себе. цей припой був в першій трійці. плавиться при 190 С. комфортно працювати на 200-250 С. лудить навіть закислені провода. але при перегріві втрачаеться блиск (паяв клеми короткими перебіжками по 400 C. )
- Достоинства:
- топ за свої гроші
- Недостатки:
- на 400 C втрачає блиск
- Продавец Laret
Добрий день, ми дуже раді, що він стався в нагоді)
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сам по себе припой хороший. Но присутствует обман с весом. По факту тут не 100гр а 72гр. Видимо наши предприниматели голодают....бывает....понимаю. Фото прилагаю.
- Достоинства:
- Припой хороший
- Недостатки:
- Сильный недовес
- аноним
А весы у вас откалиброваны?.. Их можно калибровать! Погуглите процедуру. Правда, нужна прецизионная гирька на 50, 100 г.
- Петро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не поленился, размотал всю катушку и взвесил припой. Получилось всего 88 г!
- Достоинства:
- По сравнению с китайскими припоями из известного сайта это хороший припой. Плавится легко (температуру точно не знаю, так как паяю обычным паяльником). Пайка блестит. Внутри имеется флюс.
- Недостатки:
- Недовес! Вес припоя — 88 г! А с катушкой — 103 г.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Агонь! Те що потрібно.
- Павло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один з найкращих припоїв, з якими я мав справу.
Купляю вже не перший раз саме цей припой.- Достоинства:
- Нормальна температура плавління, є флюс в середині прутка припою.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший припій, працюю з ним при 240 градусах (якщо вірити паяльнику), після охолодження блистить. З флюсом (хоч в описі ніде не зазначено), 100 г. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний припій, на багато кращий китайських.
Працювати з ним одне задоволення.- Олег Г***
А з чого ви взяли, що цей не китайський! )))
Країна-виробник - Китай )))))
- Віталій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перепробував різні припої, в тому числі з Китаю, але цей найкращий!
- Достоинства:
- Гарно плавиться при низькій температурі
- Олександр В***Продавец: Rozetka
У вас в додаткових характеристиках, написано 39% міді. Так от, Pb це свинець, а не мідь. Було б тут 39% міді, температура плавлення була б далеко не 190 °С.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Виталий Т***
Уважно читайте, ніякої міді 39 процент. не написано 39/61 свинець і олово.