Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Очищувач наклейок та стикерів Hercul H104 200мл

Оценка пользователей 4.33/5
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HB-Market

Дійсно працює! Якщо сильне забруднення то 2-3 нанесення. Я задоволена! Дякую!

Достоинства:
    Робить свою справу

Дякуємо вам !

• Любов Г***

Рекомендую

• Евгений С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HB-Market

Чтобы очистить наклейку которая въелась в пластик, вам надо обильно попшикать и оставить минимум на 10 минут и затем повторить всё один или два раза. С первого раза не очищает

Достоинства:
    Выполняет свою работу
    Недостатки:
    С первого раза ничего очистить не получится
    • Продавец  HB-Market

В інструкції так і вказано, що при необхідності потрібно повторити, в залежності від клеючуї речовини

• Артем Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HB-Market

Вообщем штука робоча на 100% , відразу запшикав вікно і почекав 10 хв і все відстало легенько піддів карткою пластиковою і все пішло як по маслу . Нелінуйтеся почекати 10 хв і тоді буде вам щастя )))))))

Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  HB-Market

Дякуємо вам за позитивний відгук - завжди готові допомогти і проконсультувати у виборі та характеристиці товарів нашого магазину.

• Кокурина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HB-Market

Гарний засіб! Легко видалив сліди від плівки аракал.

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HB-Market

Пыталась снять наклейки с окон. Средство хоть и упрощает процесс, но всё равно пришлось с силой отдирать металлическим шпателем.

• Руслана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HB-Market

Виньетки с лобового стекла удалила со второго раза. После первого распыления нужно было выдержать ~20 минут, так как застарелые. Второе распыление уже снимало остатки клея моментально. Рекомендую как неотъемлемое чистящее средство на хозяйстве

Достоинства:
    справляется с задачей, приятный запах
    Недостатки:
    устаревшие наклейки до 20 минут дольше нужно продержать, но это скорее не недостаток
  • Наталья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HB-Market

Спасибо за качественный товар!

Достоинства:
    Справляется с поставленной задачей
    Недостатки:
    ---
    • Олег Г***

Дякую. Раді, що змогли вам допомогти.

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: HB-Market

Покупала для снятия застарелых наклеек на металлопластиковых окнах.
    Средство оказалось абсолютно бесполезным. Эффект нулевой. Деньги на ветер.

Достоинства:
    приятный запах
    Недостатки:
    снимает только свежие наклейки
    • Продавец  HB-Market

Доброго дня! Якщо ви прочитали інструкцію по застосуванню, то там вказано, що більшість ярликів, наклейок може бути видалено через 2 хвилини. У важких випадках необхідно витримати до 15 хвилин. За цей час очищувач проникає в клейовий шар наклейки. Для видалення рекомендується використовувати пластиковий шпатель з кутом 30 градусів. Якщо необхідно - нанесіть спрей повторно.

• Продавец  HB-Market

Особисто використовував на металопластикових вікнах 5-річної давності, етикетку зняло згідно інструкції

• Володимир а***
    Продавец: HB-Market

Зі своїм завданням справляється відмінно. Видалив наклейки з меблів та вікна, які, здавалося, давно й намертво приросли до поверхні. Тільки пристарілі наклейки прийшлося трішки довше протримати, щоб краще розмокли. Рекомендую. І плюс, запах приємний.