Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Подарочные наборы Whisky Stones Moltis Relax Original для мужчин, Quadro 12 шт камней черный (MR-1004) 10065

• Лынчак А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Отличный подарок. Подарил другу, он очень доволен.

Достоинства:
    Красиво, отлично упаковано.тполучил то, что хотел.
    Недостатки:
    • Продавец  vKarakUliLux

Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Замовив бо на картинці все красиво і чітко, а в реалії на фото видно (прикріпив). Попросив скинути номер відправлення, щоб оплатити доставку так як це подарунок - скинули коли вже було замовлення у відділенні отримувача))). Не рекомендую! Якість просто відстій. Підставка кусок недоробленої фанери. Щіпці в такому ж стилі. Я розчарований.

Достоинства:
    немає переваг, не раджу
    Недостатки:
    у всьому є як мінімум по одному недоліку
    • Продавец  vKarakUliLux

Доброго дня! Ми з вами зв'яжемось найближчим часом.

• Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Красивый , качественный , солидный наборчик . Мне понравился .

• Продавец  vKarakUliLux

Галина, добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Вам сподобалося! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин vKarakUliLux.

• Михайло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux

Швидко відправили, товар просто бомба ексклюзивний подарунок вдася іменинник в захваті
    Рекомендую

• Продавец  MUSTHAVE SHOP

Добрий день, Михайло! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас!
      З повагою керівник магазину