Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Именная Крыжма пледик с метрикой 90х90см

• Анжела С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі. Цвет: Белый

Уважний продавець.Крижма м'якенька ,ніжна і дуже гарна.Все зробили вчасно

Достоинства:
    М'якенька
    • Продавец  Іменні речі для малечі

Щиро дякуємо за відгук Нам дуже приємно, що Ви відзначили і якість крижми, і наше ставлення до роботи. Ми стараємось, щоб кожне замовлення було виконане вчасно та з любов’ю Нехай крижма принесе у Ваш дім благословення і стане гарною пам’яттю цього особливого дня

• Кристина К***

Задоволена повністю

• Продавец  Іменні речі для малечі

Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися повністю задоволені. Будемо раді бачити вас знову!"

• Алина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі. Цвет: Белый

Якість ( дуже мʼяка крижма)
    Швидка доставка ❤️
    11/10, дякую ❤️‍

• Ілона Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі. Цвет: Белый

Якісний товар за приємну ціну

• Ксения М***

Дякую, дуже гарна.

• Таїсія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі. Цвет: Белый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Я дуже задоволена і навіть шокована швидкістю, рівнем ввічливості та якістю обслуговування. І сама крижма ідеальна, а зробили за 1 день

• Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі. Цвет: Белый

Дуже гарна якість і виконання замовлення ! Спасибі, після покупки у мене лише приємні враження! Швидко та професійно!

• Продавец  Іменні речі для малечі

"Щиро дякуємо вам за такі теплі слова! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю та виконанням замовлення. Завжди раді співпраці та чекаємо на вас знову!"

• Богдана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі. Цвет: Белый

Дуже сподобалась крижма,м'якесенька,все зроблено якісно,тепленька!ціна порадувала.

Достоинства:
    Швидко і якісно.
    • Продавец  Іменні речі для малечі

"Щиро дякуємо за відгук! Дуже раді, що крижма вам сподобалася. Нехай вона стане ніжним і теплим оберегом для вашого малюка! Будемо раді вашим новим замовленням!"

• Мария
    Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі. Цвет: Белый

Супер продавец!!! Очень быстрая отправка, отличное качество! Рекомендую!

• Продавец  Іменні речі для малечі

оброго дня! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук та довіру до продукції LyuMer. Нам надзвичайно приємно чути, що крижма виправдала всі очікування. Сподіваємось, що й надалі наші вироби приноситимуть Вам тільки позитивні емоції. Ще раз дякуємо за рекомендацію та підтримку!

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі. Цвет: Белый

Дуже швидко обробили замовлення і відправили, якісний пледик та вишивка, дякую вам велике)

• Продавец  Іменні речі для малечі

Доброго дня! Щиро дякуємо за відгук та довіру до продукції ЛюМер. Нам надзвичайно приємно чути, що крижма виправдала всі очікування. Сподіваємось, що й надалі наші вироби приноситимуть Вам тільки позитивні емоції.

• Анастасия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі. Цвет: Белый

Терміново замовили Крижму, бо організували Хрестини за пару днів. Через пару годин мені вже кинули макет, а на наступний день відправили. Все чудове, все сподобалось. Я дуже задоволена сервісом

• яна С***

Дуже гарна робота! Приємний ,ввічливий консультант! Рекомендую

• Ярина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Іменні речі для малечі. Цвет: Белый

Крижма прийшла дуже гарна, гарної якості, тепленька. Продавець дуже ввічлива, враховує всі побажання клієнта. Відразу вийшли на зв'язок. Дуже швидко пошили і відправили.

Достоинства:
    Гарно, швидко, якісно.