Летняя фешн распродажа до -70%

Код:  319055404
Оценка пользователей 3.1/5
  • Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Opensat

Не беріть! Дуже погана реакція на кнопки, зроблений з дешевого пластика, минулий був у мене корпус софт ьач, кнопки наживались легко та швидка реакція, гіроскоп робив плавно, цей схожий на дешеву підробку

• Анастасия Б***

Працюе

• Малец А***

Все ок работает

• Андрій М***

Не підходить до моделі проектора NY300
    Не працюють основні кнопки управління. Можливо конфлікт програмного забезпечення. Оформлення повернення.

Недостатки:
    Не підходить для проектора
    • Продавец  Opensat

Це не універсальний пульт до проектора, Це аеромишка з гіроскопом. Якщо виробник вашого проектора не передбачив керування меню вироба командами з аєромишки то до чого моя аеромишка? Обгрунтуйте відгук дві зірки для аеромишки, якщо це баг ПЗ проектора.

• виктор л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Opensat

В использовании удобней чем родной пульт (андроид приставка) Хотя надо привыкнуть

Достоинства:
    Нормальная цена
    Недостатки:
    Пока не обнаружил
  • Виктория П***

Самий чесний відгук,імхо
    P.S. Бракований товар треба повернути назад за свої кошти (тобто ще раз оплатити послуги нп, такі правила розетки))
    тобто просто так заплатити за те що продавець відправив вам бракваний товар)

Достоинства:
    Недостатки:
    бракований пульт
    • Продавец  Opensat

У Вас немає повноважень визнати товар бракованим, це робить майстер СЦ. Так як не відомо сумістність прилада до якого підключався пульт. Але повернути на протязі 14 діб можна за любої причини

• Виктория П***

Тобто, кнопки які працюють через раз залежать від прилада до якого я підключала пульт?
      Пульт купувався для смарт тв (мегого, ютуб і тд) і ви сказали, що він підійте!
      Так, звісно я можу його повернути, АЛЕ ЗА СВІЙ РАХУНОК, бо як ви сказали ЦИТУЮ - "нам не вигідно платити за доставку бо пульт коштує 70 грн"
      А мені ж дуже вигідно платити за ваш бракований товар.
      Про який сц ви говорите? Не смішіть))

• Продавец  Opensat

Я з Вами не спілкувався по телефону, тільки листування. За вартість пульта 70 грн перший раз чую. Мій СЦ знаходиться за адресою м. Кривий Ріг вул Покровська, я особисто там ремонтував телевізори 20 років. Ваші тести нічого не доводять, так як не вказанно до якого приладу підключався пульт, в яких режимах перевірявся? Чі працюе режим гіроскопу? Чі спалахуе світлодіод при натисканні всіх кнопок? І це все перевіряє майстер і робить висновки, І не кажіть, що у Вас немає до чого іншого підключити окрім телевізора, по цей пульт працює на любому звичайному ПК з віндовсом.

Пульт тупо не працює)
    хоча, заради справедливості - три кнопки працюють з перебоями)

Достоинства:
    Недостатки:
    Цей пульт і цей продавець
  • Левенец А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Opensat

Пультом недоволен от слова совсем. Глючит страшно. Крестик вправо срабатывает с 5 раз только 2-3 раза. Постоянно появляется курсор. Хотел проследить последовательность действий его появления, не получилось. Срабатывает рандомно. Перед этим был g20s. В разы удобнее.

Достоинства:
    Не увидел.
    Недостатки:
    Даже писать не хочу, всё в отзыве.
    • Продавец  Opensat

G20S лучше, но как всегда в топе продаж самое дешёвое, а еще есть G20PRO или G21PRO тоже хорошие пульты

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Opensat

На перший погляд не погано, але якось все недопрацьовано, голосове введення на автоматі тільки в google, хоча на андроїд приставці гуглом майже не користуюсь, то курсор миші сам включається, то пульт входить в режим програмування...

Достоинства:
    Легкий в користуванні
    Недостатки:
    перідично сам включається курсор миші (чи то від нажимання сусідньої клавіші, чи то просто глюк)
  • Олександр Т***
  • Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Opensat

К сожалению к ТВ Самсунг не подходит.

Недостатки:
    Не работает на ТВ Самсунг
    • Продавец  Opensat

Это не пульт к телевизору, это аэромышка для работы в приложениях установленных в СМАРТ ТВ Самсунга