Отзывы покупателей о Аспиратор назальный детский электрический для носа (D-2019090769)

Код:  319061323
Оценка пользователей 4.25/5
  • Юлія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi

Я не представляю де і в якому місці він був ,просто тхне жахливо ,я його розібрала,а в середині якась рідина ,він мав бути новий , а по факту прислали жесть якусь не рекомендую !!!!!

Добрий день.
      Нам дуже прикро, з вами звяжеться менеджер.

• Продавец  DaddyDi

Нам дуже шкода, що сталась така неприємна ситуація. Зараз встановлюємо як таке могла трапитись. Зробимо все можливе щоб це не повторилось.

Щоб вирішити дану ситуацію, відправимо Вам безкоштовно аспіратор з безкоштовною доставкою.

Вибачте, будь ласка, за те, що сталось та незручності.

• Юлія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi

Він працює ,але вигляд такий як ним користувались і не за призначенням, він тхне і в швах якийсь бруд

Добрий день.
      Нам дуже прикро, з вами звяжеться менеджер.

• Продавец  DaddyDi

Вибачте, будь ласка, за те, що сталось та незручності.

• Божена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi

Товар прийшов вчасно, але стан його незадовільний. Подряпини біля силіконової насадки та на корпусі, брудний,нажимаючи кнопку вимкнення, не одразу вимикається

• Юрий

Абсолютно идеальный товар на вид, мамочка с Вами все хорошо?

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi

очень удобный и эффективный прибор. малышу абсолютно комфортно. пару минут - вопрос решен и все довольны. насадки мягкие и очень приятные.

Достоинства:
    удобный, мягкий силикон наконечников
    Недостатки:
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi

Очень долго пользовалась обычным аспиратором, наконец-то решилась купить электронный. Ни капли не пожалела, советую.

Достоинства:
    удобный
    Недостатки:
    не нашла
    • Продавец  DaddyDi

Добрий день, Анна.
      Дякуємо Вам за Ваш відгук.