- Юрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Дякую,все працює
- Достоинства:
- Якість збірки
- Недостатки:
- Та вроді нема
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Приємного користування ! Гарантія 12 місяців, обмін\повернення протягом 14 днів після отримання товару покупцем. Повернення коштів за повернутий товар від 1 до 7 днів (в залежності від черги і завантаженості). Працюємо для вас 15 років ! Магазин-партнер Розетка "ВиробляємоПродаємо".
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Покупал здесь 2штуки и все ловят сигнал в квартире!!!Одна антенна тянет два телика.Главное чтобы не было между вышкой и антеной бетонных стен
- Достоинства:
- Цена-качество
- Любовь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Дякую!
Приємного користування !
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Дана антена в моїй місцевості дуже погано взяла сигнал . Тому замовила ще одну більш потужну зовнішню на 50 км в даного продавця. Можливо все було би добре ,якби продавець прислав те що я замовила!!, а не те що на його думку!!! мені краще... Довірившись продавцю я забрала товар. Але вона не тягне, як і кімнатна. Пошукавши на його сайті - він мені по ціні дорогої прислав дешеву антену ще з дальністю дії до 40км. А не більше 50 як обіцяв і яку я оплатила.
Продавця не рекомендую взагалі - ви в ньому будете в усьому винні!!. Тепер маю 2 антени від цього продавця і ні одна не ловить нормально сигнал. Пару каналів ( сонце,спорт) ловить. Інші всі зависають. Навіть новини неможливо подивитися.- Недостатки:
- Поганий продавець
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Доброго дня. З вами було узгоджено заміну товару. Абсолютно кожну дію ми з вами погоджували . Ви жінка і вам важко підключити, зібрати, налаштувати зовнішню антену. Антена не винна. Антена підходить до вашої місцевості. Радимо вам звернутися до спеціалістів з підключення і налаштування. Бажаємо вам добра і гарного настрою.
- Віталій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Нажаль не зловила жодного каналу. Надіюсь що продавець прийме товар назад.
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Доброго дня ) Обмін і повернення на протязі 14 днів у нас без проблем. Гарантіяна антену 6 місяців. Підбираємо антени під умови кожного покупця особисто! Ви не зверталися до нас по поверненню. Антена добре себе зарекомендувала і є однією з найпопулярніших. Також все залежить від місця використання(населений пункт) , якщо є решітки на вікнах чи металеві жалюзі , то результат буде 0, від наявності тюнера Т2, правильного підключення і інших факторів. Добра усім!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Стабільний та якісний сигнал! Працюють всі 32 канали!
- Достоинства:
- Уважний продавець!швидка доставка!
- Максим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Все працюе
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Подключили антенну в телевизор во встроенным тюнером — изображение, звук отличные. Поймала 39 каналов, хотя район с помехам и старая антенна с отдельным тюнером транслировала около 13 каналов.
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
продавець повернув кошти через 8 днів, після того як отримав повернений товар
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Зробила повернення товару на другий день після отримання. Антенна не піймала жодного каналу, можливо десь щось заважає. Продавець посилку отримав 27.08, кошти обіцяли повернути протягом трьох робочих днів, але не повертають, на дзвінки не відповідають, телефон вимкнутий з 29.08
- Оксана
У мене схожа ситуація. Не беруть трубку. У них винен покупець,що замовив неякісний товар!!! Гарно з'їхали. Продавця не рекомендую!!!!
- Виталий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Зробив тест. Читавши відгуки позитивні я розумію що ця антена розрахована на пряме безперешкодне бачення на теле вежу. На відзеркальний прийом не працює і не буде працювати. Я її підключив до активної антени і в парі став сигнал на 50 т відсотків кращий. Я це розумів і для цього брав. Кабель підключення було заявлено 2м. Але довжина кабелю сягає не більше 1.5м.
- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
- Завищена ціна. Довжина т.в. кабелю коротший на пів метра ніж заявлено в описі.
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Доброго дня) Не зовсім зрозуміло, яким чином ви підключили логоперіодичну антену до активної. Опишіть детально, бо схоже на вигадку) Довжина кабелю від з'єднання з антеною до штекера-конектор 2 метри. Переміряйте, будь ласка, правильно. Антена приймає сигнал в радіусі + - 30км, також дуже багато залежить від архітектури, поверхах, низини, ппо, ЛЕП, аеропортів, залізної дороги і тд. Для майже усіх міст ця антена підходить ідеально - перевірено на практиці. Реалізовано декілька тисяч антен. Є обмін, повернення і гарантія . Приємного користування.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Чудова антена. Повністю задоволений.
- Хома В***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Купив на дачу, на 2 поверху знайшло 50 каналів, працюють ідеально не зважаючи на те що до вишки 20 км. Рекомендую.
- Достоинства:
- Працює на дачі
- Валерия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Дякую , все чудово
- Кондратюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Все супер,все працює )
- Достоинства:
- Компактна
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Сигнал зловила відразу,51 канал.Хоча звязок не дуже хороший.Дуже проста,але працює.
- Достоинства:
- Ціна,якість,простота.
- Недостатки:
- Не завважив.
- Продавец ВиробляємоПродаємо
- Наталья Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Антенна пришла без штекера
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нет штекера
- Продавец ВиробляємоПродаємо
З вами спілкуватися по телефону. Ви не перевірили товар при отриманні і казали, що пакет був вскритий . Порадили вам рішення по телефону.
- Святослав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Отличная антенна, 35 каналов с хорошим изображением и звуком
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Все працює.
- Достоинства:
- Компактна
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Ще є гарантія 1 рік на антену. Приємного користування!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Хорошая антенна. Поймала 48 каналов.
- Продавец ВиробляємоПродаємо
Ще є гарантія 1 рік на антену. Приємного користування!
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Ловит отлично.Не думал что между домами поймает сигнал ,но по факту 45 каналов хорошего качества
- Віталіна З***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Чудова антена, знайшла 55 каналів (на відстані 15 км від телевишки), дякую!
- Достоинства:
- Компактна, для своєї ціни - ідеальна
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Працює
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Подключил ТРИ ТВ и все показывают,двже через делители сигнала!Стояла самодельная на алюминевых банка было 32 канала,на этой антенне 47 каналов!!!
- Достоинства:
- Компактная,отличного качества,цена-качество!!!Заказал еще одну сыну
- Недостатки:
- Да их нет!
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Подключила к телевизору, нашла 64 канала, качество отличное. Телевизор со встроенным тюнером.
- Достоинства:
- Недорогая, лёгкая, компактная.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Брала для дачи. Каналы нашла сразу
- Недостатки:
- Выдает сообщение: "Короткое замыкание антенны"
- Андрей
Не треба вмикати 'Живлення антени'. Ну, хоч трошки розберіться...
- Сергей Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ВиробляємоПродаємо
Отличная антенна! В комнате, где на простую комнатную каналы не виделись, теперь все есть.
- Достоинства:
- Лучше обычной комнатной