- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: IDei. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Компактная, удобная, легкая сборка.
- Достоинства:
- Очень удобный размер.
- Продавец IDei
дякуємо за відгук)))
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Гарна етажерка!
Представник постачальникаДякуємо за відгук та високу оцінку!
- Зінаїда Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Гарна.
- Достоинства:
- Хороша якість виробу.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного користування!
- Оля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Гарна етажерка. Маленька. Легко збирається.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування!
- Ельвіра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 4
Хороша якісна етажерка на свою ціну
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук та високу оцінку!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Количество полок: 3
Товар якісний. Рекомендую
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук та високу оцінку!
- Вікторія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Дуже якісна поличка.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного користування!
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Количество полок: 3
Рекомендую до покупки.
- Достоинства:
- Міцна
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо Вам! Чудово, що Ви задоволені та поділились враженнями.
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Дуже зручна як для ванної так і для житлової кімнати
- Достоинства:
- Якісна, міцна, стійка
- Недостатки:
- заглушки не можна придбати окремо
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Раді, що сподобалося. Приємного користування)
- Александра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Просто отличный товар! Пластик крепкий, приятный на ощупь. Рекомендую
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Ми щиро раді, що Вам сподобалося.
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
дуже гарна й вмістовна етажерка, дуже сподобалася дівчині
- Достоинства:
- дуже гарна етажерка, для ванної кімнати ідеально підходить, бо не боїться води
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Нехай етажерка довго прослужить)
- Мария Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Количество полок: 3
Гарна етажерка. Повністю виправдала очікування. Швидко доставили. Дякую.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені покупкою)
- Ельнара П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 4
Крута етажерка. Я в захваті, не очікувала такої якості. Дякую
- Достоинства:
- Якість на вищому рівні
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!)
- Оксана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Супер! Користуємось ...кому потрібна ...раджу...
- Достоинства:
- Компактна, якісна, вмістка...
- Недостатки:
- Катерина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Супер! Я задоволена Якісний пластик, гарна, зручна у використанні, небагато місця займає. Рекомендую !
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Приємного користування.
- Мацюпа Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Ми раді, що Вам подобається продукція нашої компанії. Приємного користування! Будемо раді новим покупкам!
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Ми раді, що Вам сподобався наш етажерка . Приємного користування! Будемо раді новим покупкам!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Дуже зручна і гарна поличка для ванної кімнати. Помістились навіть високі пляшки з кондиціонером для білизни.
- Достоинства:
- Легко зібрати, досить міцна конструкція.
- Недостатки:
- Не знайшла.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою.
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Ще краще ніж очікувала,дуже задоволена. Швидко збирається,стійка і вмістка. Велике дякую!!!
- Достоинства:
- Швидка доставка,якісний товар.
Представник постачальникаДякуємо Вам за чудовий відгук. Щиро раді , що ви задоволенні та поділились враженнями. Приємного користування.
Ще краще ніж сподівалась, стійка і функціональна. Дякую за хороший настрій!
- Достоинства:
- Швидка доставка,якісний товар.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук. Приємного користування.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Практична, якісна.
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися враженнями! Приємного користування.
- Елена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Гарна етажерка. Легко збирається, пластик якісний, не тонкий, не прогинається, якщо стоїть кілька пляшок з побутовою хімією
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук) Щиро раді, що Ви задоволені нашою продукцією.
- Шульга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Полностью оправдала мои желания. Устойчивая ,красивая, высота между полками хорошая. Качество пластика отличное. В основном этажерки из пластика хлипкие, а эта просто СУПЕР. Кто ищет для своих нужд хорошую этажерку - рекомендую. Не пожалеете.
- Достоинства:
- Устойчивая, вместительная.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук) Ми дуже раді , що товар Вам сподобався)!
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Етажерка на 4.5. Пластик не має зайвого запаху. Збирається просто. Стійка.
Але великі банки з ополіскувачем та пральним засобом внизу (між полицями) не вміщаються.
Для малої душевої кабіни завелика, краще розгляньте вузьку.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Количество полок: 3
Пластик досить міцний можна поставити багато речей. Сама етажерка компактна займає небагато місця
- Достоинства:
- Дуже зручна і компактна
- Недостатки:
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Етажерка чудова.
Пластик приємний на дотик, гарної якості.
На етажерці все помістилося, зручна у використанні. Рекомендую.- Достоинства:
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш фотовідгук. Приємного користування.
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
гарна якість
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук) Приємного користування.
Якісний пластик.
Я задоволена.- Достоинства:
- Стійка система ніжок, зручні полички.
- Недостатки:
- Не знайдено
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Швидке оформлення заявки. Зі зборкою впоралась сама за 5 хвилин. Все відповідає опису.
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися враженнями! Приємного Вам користування.
- Галина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Количество полок: 3
Відмінна етажерка.
Складається легко.
Пластик міцний,якісний.
Ніяких запахів нема.
В сірому кольорі дуже гарна.- Достоинства:
- Якісний пластик
- Недостатки:
- Відсутні.
Представник постачальникаГалина, дякуємо за Ваш відгук) Приємного користування)
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Сегодня получили заказ. Спасибо, очень хорошо упакован. При сборке выяснилось, что не хватает двух заглушек и отсутствуют 4 (то есть все) ножки. Возврат товара - завтра, в Центр выдачи заказов.
- Недостатки:
- Недоукомплектация
- Ольга А***
Спроба з'ясувати 14.01.23 питання щодо недоукомплектованого товару у центрі видачі товару на вул. Клочківській (м. Харків) наступна. Менеджер Поліна ("сьогодні Я тут головна, бо субота") одразу звинуватила: "я не знаю, чого ви прийшли, може, ви загубили частину товару по дорозі або залишили вдома, а тепер щось від нас вимагаєте, - звідки я знаю". Запропонувала зачекати годину. У ці півтори години очікування під час повітряних тривог і навіть на момент вибуху, який було чутно, "Розетка" працювала (!) ... у повній темряві: у місті пропало світло. Охоронець власноруч відчиняв "автоматичні" двері здивованим громадянам: "заходите, заходите, сейчас заведут генератор", які заходили, присвічували телефонами полиці із товаром, щось обирали, йшли "на касу", дехто - на вихід... На місці видачі товару веселі менеджери спілкувалися між собою: "а мне нравится так работать". Вирок головної менеджерки "Очікуйте мого дзвінка. Де і коли? Можете тут чи вдома, де вам буде зручно.." - без коментарів. Дякую.
Представник постачальникаОльга, доброго дня. Нам шкода, що так трапилось. Надіємось, ви вже обміняли товар та залишились задоволенні від покупки).
- Оля
зверніться сюди ссылка
тут чат бот
- ЛанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый. Количество полок: 3
Дуже сподобалась! Гарна і зручна
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Очень удобная этажерка, продуманный дизайн.
Хорошо вписывается в интерьер.
Вмещает всё, что нужно. Легко моется.
Спасибо!- Достоинства:
- дизайн, качество, удобство
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо Вам за чудовий відгук! Нам приємно, що у Вас залишились хороші враження.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Дуже якісний пластик, навіть не очікувала , ідеально підходить для маленької ванної кімнати, висота розрахована так, що усі мої засоби для миття туди добре розміщуються по висоті. Є чотири крючки
- Достоинства:
- Якісний пластик, чотири крючки для рушників (два невеликих і два міцних), компактний розмір
- Недостатки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо за розгорнутий відгук та високу оцінку) Приємного користування.
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 3
Чудово вписується в інтер'єр.
- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і високу оцінку) Приємного користування)
- Алена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество полок: 4
Супер!
Компактна- Достоинства:
- Стійка, гарний матеріал
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук) Приємного користування)