- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Объем: 10 мл
Завжди купую коли бачу в мережах. Ціна приємна, філер працює. Гарне пакування.
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Объем: 10 мл
Використовувала концетрат протягом двох місяців. Волосся після застосування м'яке та блискуче
- Недостатки:
- Александра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Объем: 10 мл
Концентрат мені сподобався, після першого використання волосся м'яке, легко розчісувати, блищить!
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Користуюсь півтора місяця. Використала як і рекомендувала 8 саше. Ніжне, гладке та блискуче волосся.
- Достоинства:
- Ціна.
Філлер дуже класний, волосся наче після ламінування: гладеньке та шовковисте, легко розчісується та слухняне. Легкий приємний аромат
- Достоинства:
- Результат салону не виходячи з дому за помірну ціну
- Недостатки:
Якщо можна було б поставити 100 зірок, я б поставила! Насправді не очікувала, що буде такий класний засіб. Користуюсь філерами для волосся досить давно і цей точно буде в моїх топ5. Результат відчувається одразу як змиваєш, я можу навіть не вкладати волосся і буде шовковисте і рівне.
- Достоинства:
- Результат після курсу