Отзывы покупателей о Проводные Наушники Вакуумные Стерео 3.5mm (1.2м) Гарнитура с Микрофоном Для Телефона Air-Pro-2.1 Белый
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Дуже погані навушники. Звук наче в подвалі.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Всі
- Продавец VilliniShop
Дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже шкода, що у вас склалося таке враження від звучання.
Хочемо звернути увагу, що якість звуку в дротових навушниках значною мірою залежить від налаштувань самого пристрою. Можуть бути активовані еквалайзери або обмеження гучності, які впливають на звучання і можуть створювати ефект «приглушеного» або «як у підвалі» звуку.
Рекомендуємо перевірити:
• Налаштування Музика Еквалайзер (EQ) — спробувати вимкнути або змінити режим
• Налаштування Звуки Перевірити баланс і обмеження гучності
Також інколи подібний ефект може виникати через нещільне прилягання навушників до вуха.
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Левый наушник будто тише, или это ощущение такое из-за того, что лнвый наушник будто стерео, а правый моно(не знаю, как объяснить), или у этих наушников нетмпичные стерео динамики, не знаю. Наушники великоваты для моих ушей, но возможно за счет этого они как раз и не выпадают. А еще коробочка красивая да компактная, но там эти наушники так свернуты, что не понимаешь, как их так достать из нее, что б не порвать, проводок все таки тонкий, и когда достаешь их, видно, как они помяты. Кнопки работают, работают хорошо, средняя нажимается
- Достоинства:
- Цена небольшая, есть пульт управления со всеми кнопками, звук не тихий не плохой(но не пойми что с левым или правым не знаю)
- Недостатки:
- провод слишком натянут в коробке
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Як для своєї ціни - якість дуже приємна! Купляів їх тут давно, час від часу користувався, зараз дістав, перевірив - вони досі підключаються та працюють. Звук не фонить, регулювання теж працює. Єдине, що білі силіконові вкладиші з часом трохи пожовкли. Але залишились м'якими, і в ушах тримаються добре, як і раніше.
- Достоинства:
- Довговічні та якісні за свою ціну.
- Недостатки:
- За таку ціну немає
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Погана якість
- Недостатки:
- Бистро зломались
- Виталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Користуюсь вже близько року, навушникі робочі, все добре. Рекомендую, особливо за таку ціну.
- Достоинства:
- Хороший звук, не випадають з вух, зручні
- Alexia H***
Скажіть будь ласка, провід тонкий чи ні, легко перегинається?
- Остап П***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Дуже непогані, я навіть сказав би що хороші навушники за таку мінімальну ціну.
- Достоинства:
- Прості, мають регуляцію звука, вакуумні. Користуюсь ними десь півроку
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Не працює один наушник за рік
- Продавец Villini
Нам дуже шкода, що навушники справно працювали лише рік... Ми розуміємо, що ви очікували на більш довговічний результат.
- ірина с***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Працюють, звук хороший, діти за місяць ще не зламали, тому і 5 зірок)
- Назар Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Добра ціна, обрав за цим показником, по якості роботи теж хороші, мені подобається
- Достоинства:
- Чудова ціна, звук доволі об'ємний
- Ярослав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Брав для навчання, щоб слухати лекції і тд підходить добре, все чутно чітко без рипіння
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Зручні навушники з м,якими силіконовими амбушюрами. По ціні взагалі казка, виконують свою функцію на всі 100
- Достоинства:
- Описані нижче
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Пластикова коробочка дуже зручна, щоб навушники не плуталися, щодо звуку — все ок, навіть прям чудово, бо ніяких заминок, розсінхрону нема. Якість вище за ціну
- Достоинства:
- Ціна, гарна якість
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Повністю задоволений навушниками за ці кошти, взяв для мами найбільш прості, гучні та легкі для вух. Навушники працюють абсолютно без проблем, на вигляд теж нормальні.
- Достоинства:
- Простий працюючий варіант, мають запас по гучності, добре тримаються у вухах, не потребують зарядки або спеціального підключення.
- Недостатки:
- Наразі все влаштовує
- Людмила м***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Самі навушники невеликі, зручно сидять у вусі, з гучністю проблем не було, баси є, йшли у невеликому пластиковому кейсі, виглядають презентабельно, дорожче, ніж коштують. Дефектів не мають
- Достоинства:
- Все чудово
- Влад Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Дуже пристойна якість
- Достоинства:
- Звук транслюють нормально, без затримки, не риплять. Добре фіксуються у вухах.
- Недостатки:
- Ні
- Юліана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Навушники призначались для дитини, максимально недорогі та прості, щоб не жалкувати, якщо щось трапиться. Після пари тижнів користування можу сказати, що навушники якісні як на свою ціну, звук дуже непоганий, мають гнучкий шнур, легко управляються. Як перший досвід таких навушників - то дуже позитивний.
- Достоинства:
- Дешеві, достатньо якісні навушники, свої фоункції роблять
- Недостатки:
- Поки все добре
- Калитюк С***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Нічого особливого, прості дешеві навушники, якість без дефектів.
- Достоинства:
- Ціна дуже добра. Якість нормальна.
- Недостатки:
- Без нарікань
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Зручні дешеві навушники, добре справляються зі своєю задачею, я задоволена.
- Достоинства:
- Ціна, звучання, міцно зроблені
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Пришли наушники, отваливается пластмасска возле джека, т.е. когда вытаскиваешь провод в течение некоторого времени может вырваться провод. Помимо этого, наушники телефон (и не один!) видит через раз, хотя старые наушники подключаются без проблем. Когда сообщил о проблеме, мне сказали, что по правилам розетки доставка в сервисный центр осуществляется за счёт покупателя, т.е. новой почтой. А это значит, что мне нужно заплатить 60 грн. за почту примерно. Получается что 179 сами наушники почта 60 грн.= наушники за 230 грн, а за 250 грн можно взять наушники лучшего качества, а не вот это нечто. Повелся на цену. Скупой платит дважды.
- Руслан
Вопрос нормально решать не хотят, написали, что 100% наушники рабочие, могу отправить им, но за свой счёт. Как будто это моя вина, что они бракованные
- Продавец Villini
Навушники ви так і не відправили для обміну за гарантією. Щодо вашої скарги - то взагалі дуже важно уявити, що треба було робити, щоб біля штекеру почала відходити пластмаса - вірогідно, ви на них наступили чи поставили щось дуже важке. Навушники зроблені міцними, перед відправленням перевіряються. Доставка для перевірки якості - коштом покупця, згідно до правил. Якщо недоліки підтверджуються, то заміна за наш кошт. Але ви лише залишили погані відгуки, але так і не відправили навушники для перевірки. Дуже шкода.
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Давно купила, наушники из самых дешевых, но прекрасно работают все это время, сейчас стала пользоваться ими чаще. В условиях, когда нет света, такие проводные наушники очень выручают.
- Достоинства:
- Неплохой чистый звук, безотказно работают, есть запас по громкости
- Недостатки:
- За свою цену - недостатков нет
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Хороші навушники проблем з ними не було
- Достоинства:
- Непоганий звук
- Недостатки:
- Не працює ползунок щоб збільшувати або зменшувати звук
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Проблема решена
Качество ужасное, товар пришел в коробке от кошелька, левый наушник работает тише правого
- Достоинства:
- Нет!
- Недостатки:
- Звук, комплектация, качество
- Продавец Villini
Товар вам прийшов в своїй рідній пластиковій упаковці, яку для додаткового захисту поклали в картонну коробку з логотипом нашого магазину, Проблеми зі звуком можуть виникати, якщо ви крутите штекер навушників, коли вони підключені до телефону. Але якщо ви вважаєте, що товар має приховані фабричні недоліки, то маєте змогу обміняти його за гарантією - зверніться до сервісного менеджера за телефоном, що вказано в товарному чеку.
- Коберник И***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Давно користуюсь цими навушниками, вони безвідмовні. Вакуумні, досить гучні, з чистим звуком.
- Достоинства:
- Нормальні робочі навушники за свою ціну, працюють вже довго
- Недостатки:
- За таку ціну все супер
- Андрей О***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Проблема решена
Не особый любитель писать плохие отзывы, но эти наушники даже при условии скидки, не звучат на свои деньги. В этой же ценовой категории те же Панасоники звучат очень хорошо. Если бы можно было сделал бы возврат.
- Достоинства:
- Цена (скидочная, по полной врагу бы не пожелал), работают.
- Недостатки:
- Очень плохой звук.
- Продавец Villini
Доброго дня.Вибачте Ви навушники провідні придбали для прослуховування музики чи спілкування ?
- Лавренчук А***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Беру проводные наушники, чтобы не зависить от качества блютуза и подключать к телефону любой модели, даже старенькому. Наушники удобные, мне нравятся, мягкие затычки для ушей, наушники дают чистый звук. Управляются тоже просто, кнопки не заедают. Как бюджетный вариант отлично работают.
- Достоинства:
- Простые удобные наушники, работают с любыми телефонами
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Надзвичайно задоволена навушниками - одни з найкращіх провідних навушників, що в мене були. Переплачувати не хочеться, тому завжди шукаю щось якісне за помірною ціною. Ці навушники виправдали сподівання на 100% - звучать чисто та без відлуння, з вух не випадають, мають гнучкий шнур. Тож рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, звук, загальна якість
- Недостатки:
- Не знайшла
- СухачОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Наушники ожидаемые за свою цену, когда распаковал то обнаружил дребежящий звук при тряске у левого наушника, наушники неудобные, выпадают
- Достоинства:
- Низкая цена
- Недостатки:
- Посторонний звук при тряске наушника
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Проблема решена
Доброго вечора! Замовили у вас навушники вони виявились з пошкодженням (один навушник працює не коректно). Розетка відмовила у заміні посилаючись на продавця. Підкажіть як провести заміну товару?
- Продавец Villini
Доброго вечора. Якщо в процесі експлуатації товару виявились недоліки, то ви можете обміняти товар за гарантією. В товарному чеку є телефон сервісного менеджера. Інформацію щодо обміну також надали вам в Особистому кабінеті, перевірте, будь ласка, повідомлення.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Ситуация когда скупой платит дважды. Проверил их при получении и больше никогда не использую. Даже выигрыше в Кока-Кола звучали лучше
- Достоинства:
- Недостатки:
- Хуже звука не слышал
- Михальчук Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Вакуумні навушники, зручні, не випадають з вух. Звучання в нормі, присутні всі частоти, баси, є баланс.На середній гучності транслюють якісний чіткий звук, свої функції виконують добре. Провід виглядяє міцним, не переламується. Загалом все добре, користуюсь навушниками не дуже часто, але вже десь 4-5 місяців. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, зручність
- Недостатки:
- Не знайшов
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Очень плохого качества звук. Мембрана дребежит.Посторонние гул какой то.
Не рекомендую вообще.- Достоинства:
- Удобно сидят в ушах.
- Недостатки:
- Звук дрянь
- Андрей О***
К сожалению, согласен.
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Наушники г***о, не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ужасный звук, при увеличение звука начинают рыпеть, микрофон также Ужасный.
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Качественные, хорошо себя показали.
- Достоинства:
- Отличный звук, удобные, провод у штекера не переламывается
- Елизавета С***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Гарні та зручні навушники, дизайн як у брендових, дуже ергономічні, якісно зроблені. За два місяці не зламались, та жодного разу не було проблем. Телефон їх завжди бачить, звучання та конект не перериваються. Все добре.
- Достоинства:
- Зручні, якісні, працюють дуже добре
- Денисенко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Пользуюсь этими наушниками с сентября, без нареканий. Удобные для ушей, вакуумный звук, громкие, отлично работают с моим Сяоми. Провода гибкие, не заламываются, каественно сделано все. По прошествии времени могу сказать, что покупкой довольна, и могу рекомендовать!
- Достоинства:
- Отличный звук, хрошо и качсетвенно сделаны, провода не заламываются
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: VilliniShop
Единица товара попалась крайне низкого качества, буду возвращать продавцу
- Достоинства:
- Визуально хорошая реплика AirPods, но...
- Недостатки:
- Некачественная сборка - нет защитной сетки на одном из наушников; звук глухой; разная громкость наушников; при сдвиге балансировки звука только в левый или только в правый наушник, звук слышен в обоих
- Анастасия Д***
Подскажите обменяли наушники ?