- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Дякую! Все чудово
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Брала на день народження дитині 4 роки. Все сподобалось. Одразу передзвонили, упаковка прийшла не пошкоджена. Дякую за це.
- Достоинства:
- Коли замовляла, думала фігурки дуже маленькі, але ні вони не маленькі. Щенятки витасквваются з машинок. Машінки на приводі. Пластик міцний. Дитині сподобалось
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Все Ok
- Достоинства:
- Іграшка
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Якісні іграшки для дітей ! Швидка доставка!
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Відправка швидка ,якість гарна! Рекомендую
- Достоинства:
- Доставка ,якість
- Галина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Довольна товаром и сервисом. Рекомендую.
- Достоинства:
- Быстрая доставка
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Дитина дуже задоволена,все сподобалось. Дякуємо за швидку доставку і за чудовий настрій дитини.
- Достоинства:
- Все чудово
- Валентина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Доставка швидка, але якість погана. Вертоліт зломавсяза пів години. Дуже дешевий і неякісний пластик.
- Продавец Trendzy goods
Доброго дня, пластик у вказаному наборі підібраний як найкраще для забезпечення безпеки діток та довготривалого користування модельками, на скільки це можливо з пластиковими іграшками.
Водночас звертаємо увагу, що будь-які елементи будь-якої іграшки мають властивість виходити з ладу внаслідок незалежних від виробника факторів, таких як падіння, скручування, кидання та інших видів гри дітей з такого роду іграшкою, Ви мабуть розумієте, що те як дітки бавляться з іграшкою напряму впливає на її довговічність, а спроектувати іграшку, яка на 100% буде стійка до такого роду ігор , та ще й з пластику, дуже важко.
Дякуємо за Ваш відгук
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Внучке очень нравится,она спит с набором.
- Достоинства:
- Размер как раз для маленьких деток удобен
- Кристина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Даже дякую за гарний набір
Дитина буде в захваті, 100%
Дуже швидка доставка
Обслуговування на вищому рівні - Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Непогані іграшки, досить міцні, дитина задоволена. Окремий респект за швидку доставку.
- Неля В***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Мы брали на подарок, именниник доволен. По качеству товара и обслуживанию претензий нет! Все пришло во время, целое, красивое.
- Достоинства:
- Цена = качество
- Недостатки:
- Не нашли
- Ганна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Іграшки чудові, дитині дуже сподобались. Фігурки гарно тримаються в транспорті.
- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Товар прийшов швидко. Все гарної якості , відповідає опису і фото. Задоволені і батьки і дитина. Рекомендую
- Хамка Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Ребенку все нравится.Спасибо.
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Набір чудовий дитині сподобався
- Достоинства:
- Якість -ціна
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Якість пластика з якого зроблені іграшки не сподобалась. Як з ринку за 100 грн. У нашого малюка дві машинки зламалися на наступний день(
- Достоинства:
- Доставили швидко
- Недостатки:
- Якість не сподобалась
- Продавец Trendzy goods
Наші модельки на 100% відсотків відповідають фотографіям в описі набору.
Пластик у вказаному наборі підібраний як найкраще для забезпечення безпеки діток та довготривалого користування модельками, на скільки це можливо з пластиковими іграшками.
У випадку вибору іграшкових наборів користуючись ознакою "надійність" рекомендуємо до вибору металеві модельки.
Дякуємо за Ваш відгук
- Віра Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Максимально зіпсований настрій у дитини після розпаковки. Щенята без ніг шокували. Навіщо продавати такий непотріб?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Низька якість пластику, все розвалюється, відпадають колеса, руль, а у щенків немає ніг.
- Продавец Trendzy goods
Ми б рекомендували Вам більш детальніше ознайомлюватись з описом товару перед здійсненням замовлення, тоді б у Ваших діток не був би зіпсутий настрій.
Ніде на фото до товару немає ніг у фігурках, оскільки це модельки машинки.
В тому числі ує безліч відгуків клієнтів з фотографіями де чітко видно що фігурки без ніг а зі спеціальним кріпленням до авто.
Крім того в запитаннях про товар є безсліч відповідей на це запитання.
- Світлана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Іграшки хорошої якості. Замовляла на подарунок. По якості товару задоволена. По доставці і спілкуванні з менеджерами - ні.
- Достоинства:
- Якісні іграшки
- Недостатки:
- Не помітила
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Іграшка сину сподобалась! Виконана якісно, хоча кольори не на стійки яскраві як ми думали.
- Достоинства:
- Іграшка чудова!
- Недостатки:
- Не було
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Хороший набір, дитині сподобався.
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Гарний набір !
- Наталя П***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Дитина грається з задоволенням
- Достоинства:
- Зручно що можна брати в подорож .
- Алина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Игрушки конечно детям понравились, но очень хрупкие , все отваливается, щенки выпадают, пришлось склевать.
- Недостатки:
- Качество
- НатальЯ Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Дитина оотримає радість і задоволення
- Достоинства:
- Всі герої разом, невелика ціна. Дитині 3 рочки сподобались.
- Недостатки:
- Фігурки не виймаються зі свого "транспорту" Але за такі гроші - відповідно
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Дитина задоволена
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Дякую за замовлення, дитина задоволена, грає вже місяць, досі нічого не зломалось)
- Достоинства:
- Все ціле, якістю задоволена
- Недостатки:
- Не було
- Татьяна У***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Хороший набор, яркий, ребенок в восторге
- Достоинства:
- Яркий, интересный
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
В деяких машинках пластик не дуже по якості , але дитині сподобались . І всі машинки з інерцією, їдуть гарно !
- Кристина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Дуже крутий набір. Нашій дівчинки дуже сподобалось. По якорсті-добре все зроблено. Досі не чого не підлітіло)
- Достоинства:
- Всі герої разом.
- Алла Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Фігурки акуратно зроблені. Дитині сподобалися
- Достоинства:
- Всі герої одразу, механізм заводу для руху фігурок
- Марина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Гарний набір , дитина грається с задоволенням! Улюблені персонажі з мультика доставили багато радості, дякуємо за швидку доставку і гарний товар!
- Поровай О***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Товар гарний за свої гроші! Дитина рада, мама також) дякую за швидкість та приємну знижку!
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Дитині сподобався набір
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Набор пойдет. Качество ужасное.на лодке колесо крутиться с трудом. За такие деньги я думаю что товар плохой. Все очень хрупкое.
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
На фото внимание на коробку. Товар вроде и не плохой. Но за такую цену в Китае можно найти и по лучше качество.
- Достоинства:
- Не вижу
- Недостатки:
- Качество г***о за такую цену!