Отзывы покупателей о Игровой Набор фигурок Собачий Щенячий патруль - DOG Paw Patrol 7 штук

Код:  319428451
Оценка пользователей 4.7/5
  • Євген

Дякую! Все чудово

• Елена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Брала на день народження дитині 4 роки. Все сподобалось. Одразу передзвонили, упаковка прийшла не пошкоджена. Дякую за це.

Достоинства:
    Коли замовляла, думала фігурки дуже маленькі, але ні вони не маленькі. Щенятки витасквваются з машинок. Машінки на приводі. Пластик міцний. Дитині сподобалось
  • Юрій Л***

Все Ok

Достоинства:
    Іграшка
  • Марія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Якісні іграшки для дітей ! Швидка доставка!

• Дмитро С***

Відправка швидка ,якість гарна! Рекомендую

Достоинства:
    Доставка ,якість
  • Галина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Довольна товаром и сервисом. Рекомендую.

Достоинства:
    Быстрая доставка
  • Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Дитина дуже задоволена,все сподобалось. Дякуємо за швидку доставку і за чудовий настрій дитини.

Достоинства:
    Все чудово
    Недостатки:
    Не має
  • Валентина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Доставка швидка, але якість погана. Вертоліт зломавсяза пів години. Дуже дешевий і неякісний пластик.

• Продавец  Trendzy goods

Доброго дня, пластик у вказаному наборі підібраний як найкраще для забезпечення безпеки діток та довготривалого користування модельками, на скільки це можливо з пластиковими іграшками.

Водночас звертаємо увагу, що будь-які елементи будь-якої іграшки мають властивість виходити з ладу внаслідок незалежних від виробника факторів, таких як падіння, скручування, кидання та інших видів гри дітей з такого роду іграшкою, Ви мабуть розумієте, що те як дітки бавляться з іграшкою напряму впливає на її довговічність, а спроектувати іграшку, яка на 100% буде стійка до такого роду ігор , та ще й з пластику, дуже важко.
      Дякуємо за Ваш відгук

• Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Внучке очень нравится,она спит с набором.

Достоинства:
    Размер как раз для маленьких деток удобен
  • Кристина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Даже дякую за гарний набір
    Дитина буде в захваті, 100%
    Дуже швидка доставка
    Обслуговування на вищому рівні

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Непогані іграшки, досить міцні, дитина задоволена. Окремий респект за швидку доставку.

• Неля В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Мы брали на подарок, именниник доволен. По качеству товара и обслуживанию претензий нет! Все пришло во время, целое, красивое.

Достоинства:
    Цена = качество
    Недостатки:
    Не нашли
  • Ганна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Іграшки чудові, дитині дуже сподобались. Фігурки гарно тримаються в транспорті.

• Лариса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Товар прийшов швидко. Все гарної якості , відповідає опису і фото. Задоволені і батьки і дитина. Рекомендую

• Хамка Л***

Ребенку все нравится.Спасибо.

• Тетяна П***

Набір чудовий дитині сподобався

Достоинства:
    Якість -ціна
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Якість пластика з якого зроблені іграшки не сподобалась. Як з ринку за 100 грн. У нашого малюка дві машинки зламалися на наступний день(

Достоинства:
    Доставили швидко
    Недостатки:
    Якість не сподобалась
    • Продавец  Trendzy goods

Наші модельки на 100% відсотків відповідають фотографіям в описі набору.
      Пластик у вказаному наборі підібраний як найкраще для забезпечення безпеки діток та довготривалого користування модельками, на скільки це можливо з пластиковими іграшками.
      У випадку вибору іграшкових наборів користуючись ознакою "надійність" рекомендуємо до вибору металеві модельки.

Дякуємо за Ваш відгук

• Віра Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Максимально зіпсований настрій у дитини після розпаковки. Щенята без ніг шокували. Навіщо продавати такий непотріб?

Достоинства:
    Недостатки:
    Низька якість пластику, все розвалюється, відпадають колеса, руль, а у щенків немає ніг.
    • Продавец  Trendzy goods

Ми б рекомендували Вам більш детальніше ознайомлюватись з описом товару перед здійсненням замовлення, тоді б у Ваших діток не був би зіпсутий настрій.
      Ніде на фото до товару немає ніг у фігурках, оскільки це модельки машинки.
      В тому числі ує безліч відгуків клієнтів з фотографіями де чітко видно що фігурки без ніг а зі спеціальним кріпленням до авто.
      Крім того в запитаннях про товар є безсліч відповідей на це запитання.

• Світлана Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Іграшки хорошої якості. Замовляла на подарунок. По якості товару задоволена. По доставці і спілкуванні з менеджерами - ні.

Достоинства:
    Якісні іграшки
    Недостатки:
    Не помітила
  • Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Іграшка сину сподобалась! Виконана якісно, хоча кольори не на стійки яскраві як ми думали.

Достоинства:
    Іграшка чудова!
    Недостатки:
    Не було
  • Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Хороший набір, дитині сподобався.

• Тетяна Д***

Гарний набір !

• Наталя П***

Дитина грається з задоволенням

Достоинства:
    Зручно що можна брати в подорож .
  • Алина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Игрушки конечно детям понравились, но очень хрупкие , все отваливается, щенки выпадают, пришлось склевать.

Недостатки:
    Качество
  • НатальЯ Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Дитина оотримає радість і задоволення

Достоинства:
    Всі герої разом, невелика ціна. Дитині 3 рочки сподобались.
    Недостатки:
    Фігурки не виймаються зі свого "транспорту" Але за такі гроші - відповідно
  • Сергей

Дитина задоволена

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Дякую за замовлення, дитина задоволена, грає вже місяць, досі нічого не зломалось)

Достоинства:
    Все ціле, якістю задоволена
    Недостатки:
    Не було
  • Татьяна У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Хороший набор, яркий, ребенок в восторге

Достоинства:
    Яркий, интересный
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

В деяких машинках пластик не дуже по якості , але дитині сподобались . І всі машинки з інерцією, їдуть гарно !

• Кристина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Дуже крутий набір. Нашій дівчинки дуже сподобалось. По якорсті-добре все зроблено. Досі не чого не підлітіло)

Достоинства:
    Всі герої разом.
  • Алла Л***

Фігурки акуратно зроблені. Дитині сподобалися

Достоинства:
    Всі герої одразу, механізм заводу для руху фігурок
  • Марина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Гарний набір , дитина грається с задоволенням! Улюблені персонажі з мультика доставили багато радості, дякуємо за швидку доставку і гарний товар!

• Поровай О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Товар гарний за свої гроші! Дитина рада, мама також) дякую за швидкість та приємну знижку!

• Олена Д***

Дитині сподобався набір

• Сергей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

Набор пойдет. Качество ужасное.на лодке колесо крутиться с трудом. За такие деньги я думаю что товар плохой. Все очень хрупкое.

• Сергей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods

На фото внимание на коробку. Товар вроде и не плохой. Но за такую цену в Китае можно найти и по лучше качество.

Достоинства:
    Не вижу
    Недостатки:
    Качество г***о за такую цену!