Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Модульный кабель 18 AWG 60 см 8pin ->2 по 8(6+2) переходник удлинитель (534770804) Черный

Код :  319547512
  • Роман Х***

Для відеокарти!

• Ярослав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShoppingWorld

Кароче наче підійшов але з ним відеокарта не хотіла стартувати зовсім( походу треба кабеля тільки від виробника купувати

• В
    Продавец: ShoppingWorld

Автор данного объявления не точно указывает данные товара, за что приходиться платить покупателю посылку в обе стороны!

Недостатки:
    Не подошёл
    • Денис

Що саме Вам не підійшло?

• Едуард М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ShoppingWorld

Кабель прийшов у чудовому стані, але не зовсім як на фото.

1) Хоча товар продається як кабель для модульних БЖ, на ділі конектор з боку до блоку має розпіновку EPS (CPU), а не PCIe, що небезпечно при підключенні.

2) Продавець справедливо зазначив, що піни можна переставити (я це зробив за допомогою звичайної скріпки від SIM-карти). Але ключі на конекторі – під материнську плату (CPU/процесор), а не під БЖ, тому без модифікації вставити його в блок не вийде або вийде небезпечно.

3) Якщо якимось дивом ви все ж вставите цей кабель у БЖ і відеокарту – гарантовано злетять пробки, або гірше.

4) У мене був підходящий кабель як донор конектора - PCIe 6+2 на 6 пінів, але не вистачало ще одного, тому й замовив цей.

5) Зверніть увагу, що замість 5 GND тут лише 4, бо один пін на стороні до БЖ пустий (над ним у пін входять одразу 2 кабелі — нормальна практика, але не найкраще рішення для потужних відеокарт).

6) Кабель технічно робочий, піни якісні, проводи тугі, товсті, не гріються.

7) Але я не раджу цей кабель звичайним користувачам, які не хочуть розбиратись у розпіновці, мультиметрах, схемах та пінових ключах. Це більше для ентузіастів, які все перевіряють і не бояться трохи помудрити.

Висновок: для досвідчених — підійде, але вимагає уваги і обережності. Я задоволений, але початківцям — не рекомендую.

Достоинства:
    працює наче
    Недостатки:
    продавець багато деталей не договорює
  • Кирилл С***

Пины не подошли

• Продавец  ShoppingWorld

вам пришел товар который на наших фото или что то другое?