Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Чехол UniCase Geometric Style для Samsung Galaxy Tab A7 Lite (T220/T225) - Brown

Код:  319559824
Оценка пользователей 3.6/5
  • Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Коричневый

Надіслали не той колір що в замовленні, але часу повертати не було. День народження було зіпсовано

• Продавец  El Caso

Добрий день!
      Нам дуже прикро за дану ситуацію.
      На жаль, відтінок може трохи відрізнятись. В залежності від налаштувань екрану пристрою, з якого переглядається фото.
      Обмін або повернення товару належної якості можливий впродовж 14-ти днів.
      На жаль, даний термін сплив ще у 2022 році.
      Будемо вдячні за розуміння

• Олег К***

Ви це серйозно зараз - замовили жовтий, а прислали коричневий - це про відтінок ? Краще не пишіть таке і не вимагайте відгуки, бо можете почути не те що хочете

• Толя Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Коричневый

Доставили быстро, спасибо.
    Минусы написал ниже !

Недостатки:
    У чехла не закрывается крышка, это единственное, что мне не понравилось, а так нормально.
    • Продавец  El Caso

Добрий день! Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався. Ми стараємося максимально детально описати характеристики товару на сайті. Також, Ви завжди можете дізнатися додаткову інформацію про товар у нашого менеджера, при підтвердженні замовлення в телефонному режимі. Якщо товар не був в ужитку Ви можете повернути/обміняти його протягом 14 днів з моменту отримання.

• Ирина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Серый

Чехол очень стильный, качественный. Единственное, как по мне, не хватает фиксирующего магнитного язычка, который бы не давал открываться верхней части. Из-за этого оценка 4. В остальном чехол на отлично!

Достоинства:
    Стильный, качественный
    Недостатки:
    Отсутствие фиксирующего магнитного язычка
  • Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: El Caso. Цвет: Синий

Чохол як чохол, нормальний