Лише 4 години вражаючих знижок!

Отзывы покупателей о Ролета тканевая INROLL Есо-Standart 27,5х165 см Len Коричневый 2106

Код:  319869211
Оценка пользователей 4.2/5
  • Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Желтый. Размеры (ШхВ): 30 x 165

Дуже класні, практичні ролети. Беру вже не вперше, дуже подобається! Всім рекомендую!

Достоинства:
    Надійність і практичність
    • Продавец  INROLL

Дякуємо за рекомендації і чекаємо Вас ще!

• Луценко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Лаванда. Размеры (ШхВ): 95 x 165

Гарні ролети
    Купую не вперше

• Продавец  INROLL

Дякуємо! Чекаємо Вас з друзями ще! Вдалого користування!

• Андрій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 175 x 165

Все просто супер. Упаковано ідеально.

Достоинства:
    При потребі, обов'язково буду замовляти у Вас
    Недостатки:
    Відсутні недоліки
    • Продавец  INROLL

Дякуємо за оцінку нашої роботи, чекаємо Вас ще!

• Полуциганов В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 105 x 165

Дуже швидко та якісно.

• Продавец  INROLL

Ми стараємось, щоб завжди так було!

• Ірина Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 42.5 x 165

Замовляю ролети третій раз. Якісний товар, уважний продавець, швидка доставка. Вибір на любий смак і гаманець. Дякую за ролети

Достоинства:
    ціна - якість
    • Продавец  INROLL

Раді що Вам сподобалось. Чекаємо Вас ще і надалі!

• владимир л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Кремово-розовый. Размеры (ШхВ): 110 x 165

Все прийшло,все ок.

Достоинства:
    З вигляду надійні

Супер, Чекаємо Вас ще

• Еліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Зеленый. Размеры (ШхВ): 190 x 165

Ролеты отличные! Сделаны качественно, ткань плотная (Зелёный лён), обеспечивает идеальное перекрытие , монтаж 2-х штук занял не больше часа.
    Заказ обработали и отправили очень быстро, спасибо!

• Продавец  INROLL

Дякуємо за справедливу оцінку і детальний відгук. Чекаємо Вас ще!

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Светло-бежевый. Размеры (ШхВ): 175 x 165

Спасибо. Доставили быстро. Установил сам, минут за 30 (при наличии шуруповёрта).
    Разобраться легко. То, что не понятно, всегда можно разрешить методом "научного тыка".
    Вживую шторка смотрится на много приятнее, чем на фото.
    Подвесики пластиковые, но качественные, из хорошего пластика.
    Всё гениальное - просто!
    Всего то за 900+ грн, столько удовольствия и уюта в доме))
    Рекомендую!

• Продавец  INROLL

Дякуємо за Рекомендацію. Дійсно ми все спростили максимально для зручності наших клієнтів. Чекаємо Вас ще! Веселих та мирних свят!

• Сергій

Гарна комунікація з магазином
    Рекомендуємо до огляду
    Ролети прекрасно розсіюють світло
    !!!

Достоинства:
    Якість колір
    • Продавец  INROLL

Дякуємо за відгук і оцінку нашої роботи. Вдалого користування і чекаємо Вас з друзами ще!

• Тарас М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Синий. Размеры (ШхВ): 160 x 165

Все чудово, тільки один нюанс: коли розкрутив ролету, відліпилося полотно, мабуть того, що клей недостатньо підсох, бо ролета тільки-но зроблена на замовлення. Тому раджу всім обережніше розмотувати ролету, особливо на початковому етапі експлуатації. До самого товару жодних нарікань, все зроблено швидко і дуже якісно, хлопці працюють на славу, співвідношення ціна - якість просто чудова (а це важливо), рекомендую

• Продавец  INROLL

Доброго дня. Ролету повністю не можна розмотувати, потрібно залишити на валу технічну намотку, бо скотч не призначений щоб тримати ролету, а лише для рівної фіксації тканини на валу. Дякуємо за відгук. Звертайтесь ще!

• Александр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Голубой. Размеры (ШхВ): 160 x 165

Після замовлення менеджер зв"язався та підтвердив розміри ролети, як виявилося, можливо замовляти довільні розміри.
    -Виробник сподобався, у майбутньому звернуся знов!

Достоинства:
    Якість ролети на високому рівні
    Недостатки:
    Не бачу
    • Продавец  INROLL

Ми всі ролети виготовляємо індивідуально від 1-4 роб днів зараз, на Розетці вказано (мабуть не помітили), Тому ми можемо надіслати ролети в той самий день і якщо пошта спрацює також оперативно то наступного дня вони висітимуть у вас на вікні) , стараємось все тримати на високому рівні. Чекаємо вас і ваших друзів ще! Вдалого користування!

• Тарас М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Зеленый. Размеры (ШхВ): 160 x 165

Все чудово. Якісний товар, надійний продавець. Хай живе!

Достоинства:
    Хороший матеріал, простий монтаж, чудовий вигляд
    • Продавец  INROLL

Прагнемо, щоб було саме так: Просто, якісно і надійно! Вдалого користування!

• Альона Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Коричневый. Размеры (ШхВ): 40 x 165

Все получилось. Все супер. Спасибо!

Вдалого користування!

• Альона Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Коричневый. Размеры (ШхВ): 85 x 165

Все супер. С первым и длинным поморочилась, а так руки голова на месте, установила сама. Ткань чистая, плотная, не мятая, не битая не крашенная. Доехало целое. И быстро. То что хотелось, спасибо.

Достоинства:
    Цена.
    Недостатки:
    Хрупковаты, о чем сказано в инструкции.
    • Продавец  INROLL

Вдалого користування і Веселих свят!

• Шевчук А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Белый. Размеры (ШхВ): 200 x 165

Дякую!

Достоинства:
    Ціна, якість, швидкість, підхід до клієнта.
    Недостатки:
    За такі кошти їх немає
    • Продавец  INROLL

Будь ласка, Чекаємо Вас ще!

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Коричневый. Размеры (ШхВ): 155 x 165

Для крепления шторы закупали дополнительно элементы для крепления кронштейнов.
    Штора на рулон крепится на двусторонний скотч, ребенок полностью раскрутил и ткань она упала ему на голову.

Достоинства:
    Качество ткани норм
    Недостатки:
    Крепление
    • Продавец  INROLL

Добрий день. Не можна повністю розмотувати ролету, завжди треба залишати технічну намотну на ролеті. Для вашої ролети висота не більше 165 см і технічна намотка має бути. і не потрібно дітям дозволяти бавитись ролетами. Також перевірте чи правильно змонтували, щоб не було люфту більше ніж 1-1,5мм. Також як написано в інструкції потрібно плавно піднімати і опускати ролету щоб не поламати механізм сильними ривками.

• Валентина Д***

Продавец продает все товары "по индивидуальному заказу", об этом сообщают в индивидуальной переписке при отправке реквизитов для оплаты. Договор на изготовление по индивидуальному заказу ни одна сторона не подписывает, заказ оформляется на сайте как стандартная позиция. Возврат отказываются делать, ссылаясь на ЗУ ОЗПП (Ст. 13, ч. 5, п. 3), как товара изготовленного по индивидуальному заказу. На сайте "Розетки", в карте товара указано возможность Возврата/Обмена в течение 14 дней ссылкаУ специалистов по монтажу ролетов есть замечания по креплению, не берутся монтировать, т.к. безопасность использования никем не гарантирована. Продавец ссылается на некомпетентность специалистов по установке и категорически отказывается оформлять возврат товара. Товар не входит в перечень не подлежащих возврату ссылкаа его продажа, как индивидуального заказа, вводит покупателя в заблуждение, нарушая нормы ЗУ

Достоинства:
    Качество ткани норм
    Недостатки:
    Крепление
    • Продавец  INROLL

Вся інформація про виготовлення товару вказана на сторінці товару, ви не уважно дивились. Вся робота з вами проведена по правилам, БЕЗ ПОРУШЕНЬ згідно чинного законодавства. Просимо не вводити в оману людей неправдивими відгуком. Ролети працюють і 10 років при правильній експлуатації і монтажі. Вдалого користування

• Вячеслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Коричневый. Размеры (ШхВ): 132.5 x 165

Отличные жалюзи. Рекомендую к покупке.

Достоинства:
    Быстро, качественно.
    • Продавец  INROLL

Вдалого користування!

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Черный. Размеры (ШхВ): 145 x 165

Очень тонкая, под прямыми солнечными лучами совсем прозрачная. Приехала без одного шурупа в комплекте.

Достоинства:
    Недостатки:
    Защита от солнца никакая.
    • Продавец  INROLL

Ця тканина чудова, але вона не прозора. Це з якісних сама проста, структура вязки в неї своя, якщо ви хотіли плотну то треба дорожчі варіанти розглядати з серії Camila в нас є (там плотна вязка) чи ВО блекаути з 100% непропускають сітло через себе. Вдалого користування

• Максим П***

К качеству ролет нет вопросов, все в порядке. Но бесплатная доставка со 100% предоплатой у Вас просо огонь!

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Доставка
    • Продавец  INROLL

100% передоплата немає жодного відношення до акції з доставкою. По умовам Розетки і Укрпошти сума вашого заказу має бути від 500₴ а довжина посилки до 70 см. Так як ваш заказ не підпадає під ці умови ви і оплатили за доставку пошті. Перечитайте умови

• Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Кремово-розовый. Размеры (ШхВ): 152.5 x 165

Тонкая ткань, практически не препятствует свету. Работает как рассеиватель - я не вижу что за шторкой улица, но очень светло в комнате...

Недостатки:
    Не затямняет практически никак
    • Продавец  INROLL

Ця тканина найпростіша серед якісних польських тканин, і світла. Для того щоб світла/яскравості менше проходило в приміщення потрібно вибирати темний колір (наприклад чорний), або плотні тканини наприклад: Ролета тканевая INROLL BO Berlin 100% Блекаут чи хоча б Ролета тканинна INROLL Camila

• Василий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: INROLL. Цвет: Оливковый. Размеры (ШхВ): 140 x 165

Заказывал себе в комнату. Комплектация в плане крепления отвратительная, пришлось покупать дюбеля! На те 1 сантиметровые шурупчики его никуда не прикрепить.
    Второе, приклеили ткань к трубе частично из-за чего тот обвалился через 30 минут как даже не до конца был опущен. По трубе к которой была проклейка даже видно, где был нанесен клей! На фото где темнее, там был нанесен клей!

Достоинства:
    Не обнаружено
    Недостатки:
    Указанные в комментариях
    • Продавец  INROLL

На Розетці в Характеристиках вказано що входить в комплект, дюбелі не входять, тому тут все зрозуміло. По питанню труби ми обговорили з вами які можливі технічні причини і ви сказали що все добре, проблема вирішина, Радимо усім не вимотувати тех намотку і не впирати натяжну панку в підвіконня.