- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Мені підійшов. Хороший шампунь.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Гарний шампунь. Один із фаворитів. Ефективно робить своє діло. Очищує, добре змивається і волосся після нього мʼяке і слухняне. Особливо гарно працює в комплексі з бальзамом з цієї лінійки.
- Юля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Обожнююююю цей шампунь безсульфатний, вже беру не перший раз, він гарно пінниця, не шкодить моє тонке та сухе волосся
- Юля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Користуюсь шампунем вже місяців чотири, також беру цієї лінійки бальзам, волосся набагато краще стало виглядати, блискуче, живе та ніби зволожене. Я дуже задоволена.
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Безсульфатний шампунь з якісним складом, який чудово підходить для постійного використання! З часом помітила, що волосся стало м'якішим, здоровішим і менш схильним до ламкості. Завдяки відсутності сульфатів шкіра голови не пересушується, а волосся залишається чистим і доглянутим. Рекомендую всім, хто шукає дбайливий догляд!
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Якість шампуню на висоті,подобається як очищує волосся та шкіру голови,також користуюсь маскою цього бренду. Шампуню вистачає на досить довго,має дуже приємний аромат
- Александра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Обожнюю догляд за волоссям цього бренду. Ця лінійка не виключення. Шампунь гарно вимиває волосся. Мені подобається.
- Юля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Люблю цей шампунь за приємний запах, за те що він чудово пінниця, після миття та нанесеня цієї ж серії маски, волосся зволожене та блискуче.
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Найкращий з безсульфатних
Беру уже не перший раз
Зробіть банки по 0,5, пліз
Волосся після нього якісно відрізняється на дотик і на вигляд.- Достоинства:
- Запах, дія
- Недостатки:
- Маленька баночка
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Єдиний шампунь, який мені підійшов
- Достоинства:
- Волосся суперське після нього, немає лупи, голова і не суха і не жирна. Ідеально. І недорого! Це ПЬОРФЕКТ
- Недостатки:
- Немає в наявності(((( хочу дві банки (((
- Вадим Ш***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Дружина задоволена.
- АнастасияПродавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Отлично !
- Достоинства:
- Запах
- АнастасіяПродавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Шампунь сподобався. Користувалась різними безсульфатними, але цей поки що найбільше підійшов. Раніше мила голову раз на два дні, а тепер вистачає відчуття свіжості на довше і мию раз на три дні. Рекомендую!
- Достоинства:
- Крутий шампунь, волосся м'яке після нього, добре розчісується.
- Анна О***Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл
Вперше спробувала шампунь після процедури вирівнювання волосся. Потім до нього звикла і вже не можу користуватись чимось іншим!
- Достоинства:
- Склад та ефект