Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Детский мобиль карусель ночник на кроватку Добрые сны

Код:  320562550
Оценка пользователей 4.24/5
  • Алла Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids. Цвет: Разноцветный

Мобіль в користуванні 3 дні. Дитині 1,5 міс і дуже подобається, уважно роздивляється і навіть намагається сміятися. Може так лежати 1,5 години. Поки все працює, суттєвих недоліків не побачила. Обирала довго, щоб і ціна невисока була і гарний. Іграшками потім можна буде гратися окремо, так як вони знімаються. Іграшки відповідають фото.

Достоинства:
    Яскраві іграшки, приємні мелодії, недорогий.
    Недостатки:
    Додатково закріпили мобіль стяжками, бо кріплення не дуже надійне.
  • Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids. Цвет: Разноцветный

Навіть місяць не пройшов, як мобіль перестав працювати. Не грає музика. Зміна батарейок не допомогла.

• Продавец  Good Kids

Доброго дня, а якы ви батареки ставили?( Дюрасел, Ватра, Панасонік за часту не підходять)

• Олена Б***

Duracell. В описі товару немає жодного слова про те, якої марки батарейки треба вставляти в мобіль

• Продавец  Good Kids

спробуйте будь-ласка замінити на інші.

Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids. Цвет: Разноцветный

Дитині 2,5 міс. подобається. Досить довго лежить і роздивляється іграшки, деколи може заснути.

Достоинства:
    Яскраві іграшки, гарні мелодії. Дитині подобається
    Недостатки:
    Гучний звук самого механізму.
    Не працює кнопка включити/виключити. Доводиться витягати батарейку
  • Анатолий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rikk

Дитині 1.5 місяці дуже подобається. Може по пів години лежати і дивитись на іграшки. Дякую продавцеві.

Достоинства:
    Яскравий, не нав`язлива музика, ціна
    • Продавец  Rikk

Вітаю! Нам дуже приємно за зворотний зв'язок, ми раді що Вам сподобалося. Завжди будемо раді бачити Вас в числі наших клієнтів. З повагою команда Rikk

• Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids. Цвет: Разноцветный

Зробила замовлення і на наступний день його отримала. Іграшки яскраві та гарної якості. Дуже легко збирається.
    На даний момент усім задоволена

Недостатки:
    Іграшки інакші чим на малюнку. Про це потрібно попереджати.
  • Андрій Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids. Цвет: Разноцветный

Класний, нам сподобався. Хороша якість, міцний, яскравий, без сторонніх запахів. Швидка доставка

• Вероніка П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rikk

Через місяць заглючила музика і неспіває. Розчаровані

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість
  • Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rikk

Очень яркий , все понравилось ! Советую покупать после 4 м -наш только после 4 начал ним интересоваться) музыка разная и веселая и для укачивания, но мой малыш редко под эту музыку засыпает-больше выручает если нужно оставить его в кроватке и что бы он не скучал -ему нравится наблюдать за мобилем -мин на 15 я свободна ! Игрушки снимаются так что использовать можно и после того как вам мобиль уже не понадобится )

Достоинства:
    Очень яркий , много мелодий
    Недостатки:
    Не очень легко переключать с мелодии быстрой на медленную-так как они на одной кнопке( но это мелочи)
  • Оксана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rikk

Дуже дякуємо за мобіль ми дуже задоволенівсе працює

• Васюк С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Good Kids. Цвет: Разноцветный

Отримала мобіль, на даний момент усім задоволена! Швидка доставка, непошкоджена упаковка, іграшки гарної якості, легко складати та установлювати на ліжечко. Гарний дизайн, підвіски якісно вилиті, яскравого кольору, каруселька працює, ненав'язлива музика, обертається, світиться, всі функції ок!

Достоинства:
    Гарна цікава іграшка
    Недостатки:
    Поки не бачу недоліків
  • Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rikk

Все нормально, кроме самого механизма. Очень шумный. На уровне мелодии. А так приятные мелодии, есть подсветка и свет-картинка на потолок. Регулируетсч громкость

Достоинства:
    Яркий, регулируется громкость мелодии
    Недостатки:
    Шумит механизм
  • Лукашевич Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rikk

Мобиль просто супер. Оценивать реакцию малыша пока рано, но мама в восторге. От продавца тоже в восторге - были нюансы с доставкой, но менеджер помог все решить

Достоинства:
    Яркая, качественная игрушка полностью соответствует описанию
    Недостатки:
    Пока не заметила
    • Продавец  Rikk

• Валентин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rikk

Мобиль пришёл очень быстро . Качество просто супер , многофункциональный ( есть фонарик , ночник с цветной картинкой , мелодии очень приятные (много) , громкость тише/громче ) . Качество товара выше стоимости . Мы очень довольны приобретением .

Достоинства:
    Многофункциональный, качество

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rikk

Яркий , интересный ,неплохо сделан ,красивые игрушки среднего размера с погремухами , мелодии приятные . Ребенку пока что всё нравится, можно оставить его там мин . на 10-15

Достоинства:
    добротный мобиль не за "все деньги мира"
    • Продавец  Rikk

• Татьяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rikk

Доработать нужно крепление и будет всё просто отлично .

Достоинства:
    Яркий , интересные игрушки, куча функций) малыш в восторге.
    Недостатки:
    Крепление конечно не знаю сколько прослужит .. болтик жиденький
    • Продавец  Rikk

Добрий день. Дякуємо за відгук, для нас дуже важлива думка наших клієнтів. Щодо кріплення-приймемо до уваги. Гарного дня!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rikk

За эту цену норм, но я ожидала лучшее звучание мелодий( товар пришедший от того, что на сайте отличается. Продавец не перезвонил, чтобы сказать об этом.

Достоинства:
    Яркий
    Недостатки:
    Звук и комплектация
  • Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rikk

За свои деньги отличный мобиль

Достоинства:
    Практичный, недорогой
    • Продавец  Rikk

Добрий день. Щиро дякуємо за відгук, завжди будемо Вам раді. З повагою команда Rikk.

• Роман М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rikk

Ми повністю задоволені! В реальності навіть краще, ніж на фото. Іграшкі яскраві (брязкальця; кільця резинові - можна погризти). Дитині цікаво) навіть коли мобіль не працює - просто розглядати.

Достоинства:
    Іграшки можна знімати і використовувати як брязкальця і гризунці
    • Продавец  Rikk

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rikk

Заказывала на Укрпочту, заказ пришол быстро. Мобиль немного отличается от картинки, но это не испортило восторга ребенка. Звук можно прикрутить или на оборот добавить. Единственное что разочаровало это звук природы. А так мобиль очень даже не плохой.

Недостатки:
    Звук природы.
  • Аліна Н***
    Продавец: Rikk

Дуже задоволені покупкою.Швидко зв'язалися з нами і відправили.

Достоинства:
    Яскравий, гарні мелодії
  • Элина Г***
    Продавец: Good Kids. Цвет: Разноцветный

Все отлично)

Достоинства:
    Все как указано в описании
  • Галина Б***

Мобиль пришел быстро.
    Яркий и функциональный, есть ночник, разные мелодии и шум природы, не разочаровал.
    Работает от батареек.
    Животные снимаются, сыну нравится с ними играть.
    В начале возникло недопонимание, продавец помог решить проблему. Огромное спасибо!
    Рекомендую!

Достоинства:
    Интересный, яркий, функциональный

Здравствуйте, Галина.

Благодарим за отзыв, всегда будем вам рады.

С уважением,
      команда Rikk.

• Марина Р***
    Продавец: Rikk

Замовляла на Укрпошту. Замовлення прийшло бистро.
    Мобіль дуже сподобався. Яскравий. Прийшов трохи інакший чим на малюнку, замість бджілок - різні звірята (жираф, слоник, лев, мавпа). Але так навіть цікавіше.
    Гучність регулюється.
    Єдине, що не дуже сподобалося, це звуки природи. Уявляла зовсім інакші - а там різне булькання води і все.
    Щодо зображення нічного неба, то це невелике коло на стелі в якому зображений місяць, жираф і зірочки.

Доброго дня.
      Дякуємо за відгук,ми дуже задоволенні, що вам сподобалась іграшка, обов’язково перевіримо які саме звірятка на мобілі.
      Завжди будємо вам раді.

З повагою,