Отзывы покупателей о 3D-ручка с Эко Пластиком PLA (125 метров) Хаки

Код:  320903071
Оценка пользователей 4.12/5
  • Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Голубой

Перегрелась через 2 часа работы. Начал вылазить пластик внутри сопла чем разломал сопло и нагревательный элемент.

• Продавец  MKR

Для ремонту ручки зверніться по телефону, вказаному в гарантійному талоні.

• Гребенюк К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Розовый

Купувала на подарунок. Ручка пропрацювала два дні і перестала виштовхувати пластик. Дитина розчарована. Дякую!

Достоинства:
    Не встигли помітити
    Недостатки:
    Зламалась
    • Продавец  MKR

Шановний покупець! Ваша ручка на гарантії. При поломці ручки будь ласка звертайтеся у сервісний центр і ми вам її швиденько перемонтуємо або замінимо. Телефон сервісного центру є у вас в гарантійному талоні. Навіть якщо закінчився гарантійний срок – не біда. Сервісний центр ремонтує ручки і після закінченняя гарантії.

• Наталія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Голубой

Придбали ручку на подарунок.Іменинник залишився задоволений.Користується з задоволенням.

Достоинства:
    Великий комплект
    Недостатки:
    Не щнайшли
  • Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Желтый

Вважаю за потрібне додати до набору скло під яке підкладати малюнок-шаблон і на якому буде створюватися робота для легкого знімання готового виробу. Доводиться підбирати скляний предмет із того що є вдома

Достоинства:
    Якісний товар, великий набір кольорової ліски, безмежний простір для творчрсті
  • Галина Г***

Дитині сподобалось

• Володимир Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Голубой

Комплектація повна, відповідає переліку, доставили завчасно, швидко
    Ручка попрацювала 1 тиждень. потім перестала працювати кнопка подачі пластику.

Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  MKR

Шановний Володимир!
      Нам прикро що так сталося. На придбаний Вами товар діє гарантія. В разі будь яких проблем Ви завжди можете звернутися в наш сервісний центр. Телефон сервісного центру вказано на гарантійному талоні. Також можливий післягарантійний ремонт.

• Андрей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Фиолетовый

Придбав. Поки що працює, вже робили з неї серденька. Дочці дуже подобається!

• Оксана с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Голубой

Коли подарували дитині ручку,все було ок.Дитина задоволена малювала картинки.Намалювавши 3 картинки,перестала працювати кнопка заправки пасти(та що стрілочна вниз).Розібравши ручку,було видно що відпав механізм який тримав кнопку.Нажаль нам не пощастило з цією ручкою((((

Достоинства:
    Багато кольрів
    Недостатки:
    В перший день зламалася кнопка подачі пластику.
    • Продавец  MKR

Шановний покупець! Ваша ручка на гарантії. При поломці ручки будь ласка звертайтеся у сервісний центр і ми вам її швиденько перемонтуємо або замінимо. Телефон сервісного центру є у вас в гарантійному талоні. Самостійно розбирати ручку під час дії гарантії заборонено, так як це може спричинити зняття з гарантії. Навіть якщо закінчився гарантійний срок – не біда. Сервісний центр ремонтує ручки і після закінченняя гарантії.

• Виктория Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Голубой

Дитина дуже задоволена. Але без нагляду дорослих не варто залишити з прибором наодинці.

Достоинства:
    Багато кольору.
    Недостатки:
    Поки що не виявлено
  • Мальцев А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Фиолетовый

Работает. Здоровый моток пластика за зиму выплавила и осталась в рабочем состоянии. Не очень сложная в пользовании хотя инструкцию прочитать не помешает.

Достоинства:
    Все работает
  • Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Фиолетовый

Купували для подарунку, в користуванні два місяці, недоліків не має

Достоинства:
    багато кольорів пластику
    Недостатки:
    не має
  • Ольга І***

Чудовий комплект на подарунок

Достоинства:
    Багато кольорів пластику, трафарети і нструкція в комплекті
    Недостатки:
    Поки не помітили
  • Валентина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Фиолетовый

Ручка красивая но после 3 использований перестала работать.

Достоинства:
    Цвет
    Недостатки:
    Мало проработала
    • Продавец  MKR

Нам прикро що так сталося.
      На жаль покупка Вами здійснена більш ніж півроку тому, і тому строк гарантії вийшов.
      Наш сервісний центр проводимть як гарантійні, так і післягарнтійні ремонти. Звертайтеся по телефону сервісного центру, вказаному в гарантійному талоні або через форму задати питання продавцю.

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Желтый

Товар прийшов вчасно, дуже швидко

Достоинства:
    Працює згідно заявлених характеристик, без нарікань. Дитина задоволена.
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Голубой

Ручка чудова, легка у використанні!

Достоинства:
    Є відео інструкція
    Недостатки:
    Хотілося б довший провод
  • Елена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Голубой

Гарна ручка. Можна брати. Дитина у захваті. Все працює. Уважно спочатку треба вивчити інструкцію.

• Наташа П***

Гарна ручка. Якісна. Дитина дуже задоволена. Дякую

• Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Фиолетовый

Це наша перша ручка. По-перше, уважно прочитали інструкцію. Після включення на дисплеї "PLA". Це матеріал пластику за замовчуванням, і нам він підійшов, тому що в комплекті такий самий матеріал. Далі тиснемо кнопку подачі пластику. Починається розігрів. Чекаємо зеленого індикатору. Швидкість подачи на максимум. В отвір для пластику підводимо струну та тиснемо на подачу. Чекаємо появу пластику із сопла. Стоп. Подача на середню швидкість і все. Можна малювати. Дуже весело!

Достоинства:
    Велика кількість кольорів. Працює від мережі.
    Недостатки:
    Як для мене та дитини - немає.
  • Евгения Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Желтый

Працює від мережі. Дитина 6 років справляється з легкістю. Швидка доставка.

Достоинства:
    В наборі велика кількість стержнів.
  • Елена Т***

Проблема решена

Нажаль ручка неякісна! Надійшла вже поламана. Не працює кнопка подачі і не гріє. Коробка пошкоджена. Ніби вже хтось користувався!

Недостатки:
    Неякісна !
    • Продавец  MKR

Якщо товар пошкодився під час доставки - не забирайте його або звертайтесь до перевізника за компесацією. Якщо товар зламався під час дії гарантійного терміну звертайтеся до сервісного центру по телефону вказаному в гарантійноту талоні.

• Нина
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Фиолетовый

Замовила 3D ручку майже рік тому. Абсолютно всім задоволена, якість чудова. А головне, це щаслива дитина.

• Надія П***

Чудова ручка, дитині сподобалася

• Иван Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Голубой

Ручка отличная! Ребенку (9лет) очень понравилась. Порадовало что в комплекте прислали много разного по цветам пластика. К покупке рекомендую!

Достоинства:
    Быстро прогревается, удобно держать в руке, качественная сборка.
    Недостатки:
    Слишком легкая подставка. Иногда ручка переворачивается вместе с подставкой.
  • Яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Розовый

Очень быстро связались после заявки(учитывая то,что я заказывала в воскресенье в 8 вечера).Товар пришел через 2-3 дня.
    Ручка классная, ребёнок доволен
    В комплекте было всё.
    Продавца рекомендую

Достоинства:
    Цена за такой комплект супер
  • Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: MKR. Цвет ручки: Голубой

Ребенок в восторге. Прекрасный набор.

Достоинства:
    Большая разновидность цветов.
  • Альона Ш***
    Продавец: MKR. Цвет ручки: Розовый

При використанні, прямо в момент, коли вилазив пластик з сопла і робили виріб, загорілось на дисплеї ERR, та перестали працювати кнопки подачі пластик. Що тепер робити? Вона вже охолола але все одно пише err при повторному включенні.
    Яка гарантія, якщо ми у Вас купували її на новий рік?

Достоинства:
    Разів 3 працювала добре до поломки.
    Недостатки:
    Зламалась прямо в процесі використання
    • Продавец  MKR

Нам прикро що так сталося.

• Марина
    Продавец: MKR. Цвет ручки: Голубой

Быстрая доставка, все работает.
    Консультируют о ручке.
    Очень красивые цвета пластика.
    Отзывчивые консультанты.

Достоинства:
    Много стержней, хорошая упаковка. Очень красивые цвета в наборе.
    Недостатки:
    Не обнаружено