Отзывы покупателей о Комлекс когтеточка угловая для кота кошек 115х55х55см серая

• Анастасія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Комплекс для великого бенгальского котика супер! Дуже міцний, не з картону та клею, а міцний та стійкий деревʼяний каркас. Коли котик стрибає, він навіть не шатається. Ну і лежанка - це окремий бонус)) справді велика, а не 30см як в більшості варіантів комплексів інших виробників. Котику зручно, де точити кігті теж зразу зрозумів. Все чудово!

Достоинства:
    Все сподобалось.
    • Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Нам дуже приємно, що ви і котик задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Альона П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Дуже гарна кігтеточка! Котики полюбляють саме верхній ярус, майже увесь час проводять на ньому. Вагу найважчої киці (6-7 кг) витримує, коли застрибує навіть не хитається.

Недостатки:
    Спочатку було важко застрибувати на верхній ярус, але з часом натренувалися
    • Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви і котики задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Вадим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

Досить велика за площею лежанка, нормальний будиночок, солідні стовбчики-дряпалки - справжній трон, кіт задоволений! Гарний текстиль, збирається легко та стоїть надійно

Достоинства:
    Великий комплекс, де дорослому коту буде місце
    • Продавец  Your Comfort

Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і котик залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!

• Оля П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort

У меня досить велика кішка і хотілося обрати такий комплекс, щоб їй було комфортно спати та грати на різних його рівнях. Цей комплекс підійшов за шириною, киця може добре розлягтися й мені не страшно, що вона впаде уві сні. Я думала, що висота буде не достатньою, але в меня не дуже пригуча тварина, і для неї висота оптимальна. Для однієї тварини у родині це оптимальний варіант, може підійде і для двох тварин, тому що будиночок досить великий, його дах та верхня лежанка. Дуже якісний текстиль, я була здивована, та конструкція доволі стійка, 5кг киця її не розхитує взагалі.

Достоинства:
    Комфортний великий розмір, м'який матеріал, стійкість конструкції, міцні кігтеточки, гарний колір, якісні мотузки для ігор
    • Продавец  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і докладний відгук з фото. Ми раді, що ви і котик задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.