Отзывы покупателей о Сумка мужская Vintage 14628 кожаная Черная

Оценка пользователей 4.25/5
  • Плахонина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Carry Central. Цвет: Черный

Сумка гарної форми, зручний розмір, але якість погана. Пройшло 2 тижня, почала злазити фарба, доречі в декількох місцях, хоч заявлено що шкіра, але тепер доведеться купувати фарбу і постійно пвдфарбовувати. Дуже шкода.

Достоинства:
    Форма, вмісткість
    Недостатки:
    Неякісна шкіра
  • Антон С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороша сумка. Зроблена доволі якісно. Зручна у користуванні. Користуюсь 2 місяці.

Антон, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: T&Group. Цвет: Черный

Кожа 100,% . 15.6- 16 ноут без проблем. 17 пихал, можно запихнуть, но царапает змейкой. Чисто эксперимент.Покупкой пока что доволен, по мере эксплуатации буду дополнять отзыв.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сумка сподобалась, виглядає якісно, зовні без дефектів, зроблено ніби зі шкіри і є легкий запах шкіри. Основна блискавка металева, другорядні - пластмасові, блискавки ходять легко. На дотик сумка приємна, приємно тримати ручки, шкіра скоріше матова чим блискуча. Має секцію під ноутбук, поміщаються папери формату А4, досить містка, можна носити парасольку, печатку. Має каркас на дні і з боків із чогось в міру жорсткого і легкого, тобто цю сумку можна поставити. Щоправда в мене каркас трохи прим'ятий з одного боку, мабуть при транспортуванні цю сумку щось доволі сильно притисло, але це не критично, зовні не дуже помітно, та продавцю і виробнику варто щось придумати щоб до покупця каркас доходив неушкодженим, можливо змінити наповнювач із м'ятого паперу, на щось більш надійне.
    На лицьовій частині є накладна кишеня з магнітними застібками, має бути зручно нею користуватися для швидкого доступу, покласти проїзний чи телефон, хоч верх кишені доволі жорсткий і відгинається туго, це трохи зменшує зручність, можливо з часом розходиться.
    Це перші враження. Поки не користувався. Якщо під час використання буде що суттєво доповнити, то зроблю додатковий відгук.

Достоинства:
    Шкіра, якісна фурнітура і пошив
    Недостатки:
    Ручки можна було би теж обшити шкірою, в середину бажано би поміщати наповнювач який захищав би каркас сумки від пошкодження

Доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.