- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: TimeLighting. Цвет: Белый
Дуже зручно користуватися!
Дякую.- Достоинства:
- Зручний
- Продавец TimeLighting
Дякуємо, що приділили час і поділилися своїми враженнями. Звертайтесь, будемо раді бачити вас як нашого клієнта знову!
- Bohdan H***Отзыв от покупателя. Продавец: TimeLighting. Цвет: Белый
Проблема решена
Користуватись взагалі не можливо!
Пластик настільки низької якості що дріт навіть не можливо витягнути з катушки, при спробі витягнути дріт - сам бокс покрутило в різні боки.
Жахіття а не товар!
І виробник про це знає і в той же час продає цей товар.
Шахрайство! Поверніть кошти!- Достоинства:
- Тільке те що заявлене на папері
- Недостатки:
- існування цього товару і є суцільний недолік
- Продавец TimeLighting
Доброго дня. Товар був відправлений Вам в робочому стані. У нас він продається уже не перший рік, і прроблем з ним у наших клієнтів не виникало. Рекомендуємо перевіряти посилки у відділені пошти, так як товар може пошкодитись при транспортуванні. Гарного дня.
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: TimeLighting. Цвет: Белый
Замечательный
- Достоинства:
- Удобство, мобильность
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Electricity Store. Цвет: Белый. Длина кабеля: 5
Проста дешева переноска невеликого розміру.
- Достоинства:
- Ціна, компактність.
- Недостатки:
- Поки що немає
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Electricity Store. Цвет: Белый. Длина кабеля: 5
Все сподобалось: ціна, швидкість і продавці. Але хочу розповісти про один ньюанс, що трапився. Це стосується усіх моїз замовлень. Бо в цей раз їх було декілька, від різних продавців. Коли я остаточно сформувала корзину (я це робила декілька разів, бо те добавляла, те видаляла), то знову почала оформляти доставку. Для мене було важливо, щоби це була украошта (вона ближча і дешевша). І тільки одне замовлення було на новупошту, без варіантів. Яке? Я зараз не згадаю. Але коли оформила товари, то майже всі прийшли новоюпоштою! Я здійняла тарарам, і Розетка почала розбиратися. Вияснилося, що продавці повинні були подзвонити, для уточнення моментів. Або покупець, я, повинна була зв'язатися з продавцями, що складніше, погодьтесь. Але я про це була не попереджена. Бо давно вже не робила замовлення в Розетці. А тоді все було норм, передзвонював оператор, і по кожному замовленню уточнював. Так, до чого це я: якщо вам важлива доставка, саме та, яку ви при оформленні вибрали - перестрахуйтесь, передзвоніть і виясніть це. А так все гут - дуже швидко, дуже ввічливо і коректно. Рекомендую
- Достоинства:
- Сам контролюєш довжину подовжувача, катушка крутиться. Три розетки, що класно. П'ять метрів, далеко вистачить. Гарний провід, міцний. Вилка чітко заходить в розетку.
- Недостатки:
- Є невеликий люфт, але це зрозуміло, бо катушка крутиться. І головний недолік - білий колір! Але це дрібниця для мене.