Отзывы покупателей о Кабель аудио Vention 3.5 mm AUX 0.5М Black (P350AC050-B-M)
- ЮрийОтзыв от покупателя. Продавец: ACE Market. Длина: 2. Цвет: Черный
Хорошее качество товара, быстрая доставка .
- Продавец ACE Market
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням. Вдалого та продуктивного Вам мирного дня!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: ACE Market. Длина: 1. Цвет: Черный
Всё соответствует заявленному. Спасибо продавцу за оперативную обработку заказа.
- Продавец ACE Market
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Сподіваємося, подальше користування пристрою буде приносити Вам тільки відмінні результати. Бажаємо успішної експлуатації та чекаємо Вас знову. Вдалого та безпечного Вам дня!
- Андрей З***Отзыв от покупателя. Продавец: ACE Market. Длина: 3. Цвет: Черный
хрошый кабель всем советую
- Продавец ACE Market
Дякуємо Вам за відгук. Користуйтесь із задоволенням. Вдалого та безпечного Вам дня!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: ACE Market. Длина: 3. Цвет: Черный
Користуюсь вже тиждень - політ нормальний. Все добре, все відповідає заявленому. Продавець відправив товар в той же день, коли були переведені кошти.
- Владислав И***Отзыв от покупателя. Продавец: ACE Market. Длина: 1.5. Цвет: Черный
Кабель отримав в той же день, гарної якості, от би ще довжина була 1.25)
- Никита З***Отзыв от покупателя. Продавец: ACE Market. Длина: 0.5. Цвет: Черный
Покупал для передачи сигнала с тангенты рации на активные наушники. В боевых условиях этот кабель отлично себя показал. Контакт и передача звука очень качественные.
- Достоинства:
- Надежный, плотно сидит в разьемах, не фонит, короткий
- Продавец ACE Market
Дякуємо за відгук! Слава ЗСУ!
- Леонід Ж***Продавец: ACE Market. Длина: 3. Цвет: Черный
Майже безальтернативний варіант на цю довжину за ці гроші. Плетена обмотка як додатковий аргумент за. Магазину плюс за швидкість відповіді, українську і фідбек по завершенню обслуговування
- Достоинства:
- Співвідношення ціна/якість, зручна довжина, плетена обмотка
- Недостатки:
- Продавец ACE Market
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Користуйтесь із задоволенням. Бажаємо успішної експлуатації, міцного здоров'я, вдалого та безпечного Вам дня!