- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже якісна когтеточка! Мʼякий матеріал, приємний на дотик, не шатається. Котику сподобалось!
- Достоинства:
- Висока якість
- Татьяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Якісний товар. Не займає багато місця. Гарно виглядає. Кішка освоює. Швидко відправили.
- Достоинства:
- Якісна . Компактна
- Недостатки:
- Не виявила.
- Продавец Your Comfort
Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і киця залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Відмінна якість.Рекомендую
- Достоинства:
- Якісно
- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення і відгук. Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Вже не один раз замовляю в цього продавця різні кошачі товари.Гарна якість і швидка доставка.
Гарний ігровий комплекс. Коти оцінили відразу. - Стас Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Дуже задоволені покупкою, продавець дуже швидко зробив і надіслав! Лежак легко збирається, киці зручно по ньому лазити і зацінила іграшки))
- Достоинства:
- Сподобалось киці, м'ягка і міцна
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Продавец Your Comfort
Доброго дня. Дякуємо вам за відгук. Ми раді, що ви і котик залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам і гарного дня!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Мої кішки одразу почали досліджувати, використовувати за призначенням: точити кігті, гратися бантиком. Звісно, коли 5 кг скаче згори на саму вузьку поличку, кігтеточка злегка похитується, але стоїть на місці. Невеличку бійку за верхнє ложе пройшла успішно. Так що у мене і в котів лише позитивні враження!
Окремо дякую покупцеві за оперативне уточнення деталей доставки і відправку в точно озвучені терміни.- Достоинства:
- Висока якість, відповідає фото, зручна у використанні
- Продавец Your Comfort
Доброго вечора. Дякуємо вам за замовлення і відгук. Ми раді, що ви і котики залишилися задоволені покупкою. Приємного користування вам.
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Your Comfort
Чудовий, якісний виріб, міцний, гарно зроблений. Коти у захваті.
Єдине побажання до виробника - все ж таки надавати інструкцію по збиранню для економії часу. А так дряпка чудова.- Продавец Your Comfort
Дякуємо за замовлення, довіру до нас і відгук. Ми раді, що ви і котик задоволені. Ваше побажання прийняте.