Отзывы покупателей о Лампа инфракрасная Bellight R125 для обогрева животных 150 Вт E27, тепловая лампа для цыплят, кроликов, свиней и телят

Оценка пользователей 4.43/5
  • Ольга Г***

Папужка задоволений, гріється!

Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Belz

Дякуємо Вам за замовлення і позитивний відгук!!!

• Тетяна К***

Взорвалась после 15 минут работы(((
    Слава богу, котик не пострадал

• Продавец  Belz

Добрий день. Нам справді дуже прикро, що так сталося і ми від свого імені та імені виробника приносимо свої вибачення. Просимо як буде така можливість вислати основний елемент лампи (той, що з цоколем), щоб ми могли переслати виробнику, з яким ми працюємо вже більше 10 років і вперше маємо подібний інцидент, для з'ясування причини. Що стосується самої лампи - за свій рахунок Вам готові вислати заміну + смаколики Вашому котику для зменшення стресу, або повернути Вам вартість лампи і вартість доставки - на Ваш вибір. Ще раз дуже перепрошуємо. Гарного дня!

• Продавец  Belz

Згідно інформації отриманої від виробника, швидше за все причина полягає в тому, що плафон занадто щільно прилягав до лампи, відповідно лампа перегрівалася і тріснула. Ми обовʼязково добавимо в опис, дану інформацію, щодо експлуатації ламп у відповідних плафонах, що забезпечують достатній відвід тепла з лампи.

• Тетяна К***

Дякую продавцеві, замінили миттєво та безкоштовно пошкоджену на нову, ще й смаколик для котика поклали!)
      Відмінно!

• Євген В***

Гарний якісний товар.

• Балан О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Belz

Працює добре. Кури дуже раді.

Достоинства:
    Зручна
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Belz

дуже велика, але цоколь стандартний. тож якщо у вас форма плафону лампи дозволяє за розміром, щоби лампочка стирчала з лампи, то підійде. гріє достатньо сильно, якщо доторкнутись - буде опік. тож лампочка призначена для ламп, що кріпляться на стелю, а не для настільних. але моєму коту сфінксу підійшла й для настільної. він задоволений)

Достоинства:
    ціна/якість
    Недостатки:
    не знайшли
  • Ніна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Belz

Чудова лампа, купувала для папуги, не жарить, температура комфортна. Лампа доволі велика, проте влізла у настільний світильник) Продавець швидко прийняв замовлення, відправлення було у той же день. Користуюсь не довго, тому мінусів не бачу.

Достоинства:
    Комфортна температура, підійшла для настільного світильника, не розбита, працює.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Юрій В***

Лампа работает, упакована хорошо