Топи продажів

Отзывы покупателей о Набор бритв без сменных картриджей BIC Soleil Bella Colours 3 шт (3086123468283)

Оценка пользователей 4.85/5
  • Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3

Дуже подобаються ці бритви, не бистро туплятьчя та на довго вистачає

Представник бренду

Дякуємо, що обираєте бритви BIC і ділитеся враженнями від користування!

• Юрий Г***

Отличный товар. Рекомендую!!!

Достоинства:
    Качественный///
      Представник бренду

Дякуємо за вибір бритв BIC і ваш приємний відгук!

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3

Хороша бритва,плаває не царапає.Вистачає на тривалий час.

• Галина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3

нравится, что с защитным колпачком для лезвий. хорошая подвижность головки и удобная ручка.

Представник бренду

Раді, що Вам до вподоби! Дякуємо за відгук :)

• Алексей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3

Я дуже розчарований.... Бачу тут є представники фірми то знайте що ви втратили постійного клієнта... я вже три роки купував ці станки дружині... і як може кому смішно використовував їх для бриття обличча(після джілетів, барбасолів і тд... ці станки для моєї чутливої шкіри обличча були як панацея) місяць назад взяв дві пачки.... заточка за місяць зникла ... леза поржавіли!!!!! ПОРЖАВІЛИ!!!!!!!!!!!! (для обличча я без проблем використовував 1 станок 3-4 місяці, він був комфортно гострим і НЕ РЖАВІВ!!!!!!!!

Достоинства:
    Зникли
    Недостатки:
    Або брак, або фірма здешевила собівартість
  • Виталий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3

Розчарувало те, що станки швидко ржавіють, хоча багато відгуків стверджують протилежне. Купував 3 набори (2 в Розетці + 1 в іншому магазині) результат однаковий

Достоинства:
    Добре виконують свої функції
    Недостатки:
    Швидко ржавіють
      Представитель бренда BIC

Доброго дня. Дякуємо за зворотній зв'язок.
      Виробник приділяє багато уваги процесу виробництва усіх бритв і лез та докладає максимум зусиль у сфері контролю якості за виробленими бритвами та лезами. Це підтверджується національними та міжнародними висновками та сертифікатами. Так, данні бритви мають сертифікати відповідності стандартам ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001, виданими Lloyd's Register Quality Assurance Limited, а також Висновок санітарно-епідеміологічної експертизи про відповідність бритв та лез ДП «БІК УКРАЇНА» вимогам діючого санітарного законодавства України, затверджений Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Наявність сертифікатів відповідності стандартам ISO підтверджує, що дані бритви відповідають вимогам європейських стандартів.
      Однак, на якість та строк використання бритв і лез можуть впливати фактори, які не залежать від виробника. Такими факторами є умови перевозки, зберігання та реалізації даного товару особами, не пов’язаними з особою виробника. Нажаль, виробник не має повноважень контролювати вищезгадані процеси.

• Алексей С***

То вже відповім на коментар представника! Так леза запаяні в пластикову упаковку.... Що з ними станеться??? То вже як ви дешевий метал туди впхали то продавець не винен

• Наталія Х***
  • Lesya Z***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3

Самые лучшие бритвенные станки для барышень. Это действительно супер класс. Для ног и (труднодоступных мест) подходят идеально.

Достоинства:
    Качественные лезвия и очень удобные, яркие, красивые ручки. Надолго хватает. Бережно бреют.
  • Олександр К***
  • Світлана К***

Заказ отримали, бритви чудові

• Наталья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3

Пока самые лучшие станки что я пробовала

Достоинства:
    Высокое качество
  • Нарижняк Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3

Заинтересовали на смену дорогих бритв со сменным картриджем. Абсолютно не ошиблась. Качество на высоте. Четыре лезвия выполняют свою работу на ура! Четко и быстро! Я довольна

Достоинства:
    4 лезвия, острые, удобно держать в руке, доступная цена
    Недостатки:
    Не увидела
  • Yaroslav
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3

Результат превзошел все ожидания, по восторгу пользователей стало ясно - в выборе не ошиблись. Рекомендую обратить внимание именно на этот товар ведущего мирового бренда.

Достоинства:
    Качественная сборка и лезвия, подвижная головка, цвет, увлажняющая полоска, цена
    Недостатки:
    не выявлено
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3

Купила перший раз. Навіть не очікувала такого результату: виконують свою функцію не гірше дорогих бритв зі змінними касетами. Результатом задоволена. Раджу всім

Достоинства:
    Якість, ціна і зовнішній вигляд. Поки не знаю на який термін вистачить одного станка, але маю надію що на довго. Дуже задоволена і раджу всім!
    Недостатки:
    поки не знайдено
  • Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3

Классные, папа посоветовал)))) спешил и взял не глядя на то что они женские. А взял из-за 4 лезвий, сказал что лучше бритв у него не было и правда!!!! Очень хорошие)

Достоинства:
    Отличное качество
    Недостатки:
    Не обнаружила
  • Яна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3

Отличные одноразовые станки, беру их уже не первый раз. Большим плюсом этих станков есть подвижная головка. По качеству не хуже дорогих станков со сменными картриджами.

Достоинства:
    Подвижная головка, качественное лезвие, увлажняющая полоска, цветовая гамма
    Недостатки:
    Нету
  • Наталі
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3

Шокована тим, що з моменту постійних відгуків про ржавчину на різних сайтах, пройшло майже 3 роки!!! А представники бренду, які читали всі ці коментарі, так і нічого не змінили!!
    Шановні представники бренду! Таким відношенням до клієнтів, ви втратите їх ще багато!

• Наталі
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3

Користуюсь станками BIC вже давно, але завжди купували на 3 леза дешевшої цінової категорії. Ці станки взяла вперше, була дуже задоволена, 4 леза, плаваюча голівка, ніжне бриття. Але! Вони дуже швидко починають РЖАВІТИ, на відміну від дешевших цього ж бренду, хоча кришка постійно закрита! Прошу представників бренду, звернути увагу на проблему вашої продукції!
    Купувала в іншому магазині. Хотіла повторно замовити на розетці, але по останнім відгукам зрозуміло, що виробники так нічого і не змінили заради комфорта клієнта, на жаль...

Достоинства:
    4 леза, плаваюча голівка, ніжне бриття
    Недостатки:
    Дуже швидко починають ржавіти
  • Галина М***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3

Ужасное качество лезвий.стали ржаветь через неделю использования

Достоинства:
    Известная тм
    Недостатки:
    Качество
  • Юлиана
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3

Яркий дизайн,удобная ручка. Лезвия не ржавеет. Цена-качество-супер! Рекомендую!

Достоинства:
    цена-качество
    Недостатки:
    Не нашла
  • Алина Х***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3

Пользуюсь уже больше года, первый раз купила по акции, привлек яркий внешний вид, и 4 ри лезвия. Качество супер, на море только с ними.

Достоинства:
    Цена качества
    Недостатки:
    Отсутствуют
  • Іра

Головка рухома?

• Марина С***

Так рухається, але не сильно. В цілому, дуже гарна якість за невелику ціну

• Анастасия С***

Быстрая доставка

Достоинства:
    легкие и хорошего качества