Отзывы покупателей о Фурминатор для удаления шерсти кошек и собак PAKEWAY, триммер для вычесывания шерсти, расческа-триммер, Зеленый (044-GREEN)
Есть в наличии
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop
Хороший фурминатор, котин не боїться, муркоче
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop
Класна штука, вичісує добре. Головне - не перестаратися, бо з милого пухнастика можна отримати сфінкса)))
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не виявила
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop
Спасибо большое, собака (пекинес) счастлива, пух вычесался отлично, фурминатор работает, никакие пуходралки так не работают. Результат порадовал
- Оксана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop
Хороша річ якщо маєте шерстяних. Вичісую і котів і собак. Для котів взагалі класно.
- Продавец TRYshop
Доброго дня. Дякуємо за відгук і високу оцінку. Гарного користування.
- Бурдяк Е***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop
Все хорошо. Работает.
- Анастасия М***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop
Чудовий товар, в мене маленька Британка короткошерста, вичухала собі нового котика! Дуже раджу, їй подобається і нарешті балдіє від вичісування
- Достоинства:
- Зручний, гарно вичісує коротку шерсть
- Продавец TRYshop
Доброго дня. Дякуємо за відгук і рекомендацію. Всі балдіють від нашого фурмінатора. Гарного користування.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: TRYshop
Хорошо вычесывает шерсть.
- Достоинства:
- Отличная штука
- Продавец TRYshop
Оксана, дякуємо за відгук і високу оцінку.
- Наталя Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop
Брала фурмінатор вперше, трохи боялась, як на нього відреагує кішка, бо вона не дуже любить, коли її вичесують щіткою. Але фурмінатор перевершив усі очікування: кішка в захваті! Муркоче та сама підставляється, щоб її чесали. Ну і вдалося вичесати величезну купу шерсті. Чудова річ, однозначно рекомендую!
- Достоинства:
- Гарно вичесує шерсть
- Продавец TRYshop
Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми дуже раді, що фурмінатор виявився настільки ефективним та приємним для вашої кішки. Раді, що вона так позитивно відреагувала на його використання і навіть сама підставляється для гладіння. Відчуття комфорту та задоволення для вашої тварини - це дуже важливо, і ми раді, що фурмінатор допомагає вам в догляді за нею.
- Наталья Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop
Все супер, работает идеально
- Марина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop
Очень довольна покупкой. Продавец быстро связался, супер быстрая доставка. Испытано на 2-х котах (одна длинношерстная и на пенсии:), второй короткошерстный и молодой:)) Одинаково качественно вычёсывает подшорсток. Ни одна из всех предыдущих щёток не показывала такой результат
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец TRYshop
Дуже дякую за ваш відгук! Ми завжди намагаємося надати якісний сервіс і швидку доставку для наших клієнтів. Раді чути, що ваші коти були задоволені нашою щіткою. Ми розробляємо наші продукти з увагою до деталей, тому не дивно, що наша щітка показала кращі результати, ніж інші щітки. Якщо вам знадобиться допомога з майбутніми покупками, будь ласка, звертайтеся до нас. Ще раз дякуємо за ваш відгук та за покупку в нашому магазині!
- Хандожко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop
Класний і якісний, гарно робить свою справу! Беріть і не пошкодуєте!
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец TRYshop
Доброго дня. Ми вдячні за ваш відгук і рекомендацію. Гарного користування.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: TRYshop
Добре вичісує, краще за щітку.
- Достоинства:
- Вичісує шерсть
- Недостатки:
- Коту не подобається, дуже
- Продавец TRYshop
Доброго дня, Анна. Дякуємо за відгук і високу оцінку. Гарного користування.
- Дарія О***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop
Перевершив очікування. Фурмінатор виконує своє призначення на 100%, пес отримує задоволення від розчісування.
- Продавец TRYshop
Доброго дня, Дарія. Дякуємо за відгук і високу оцінку. Фурмінатор високої якості тому працює дійсно на всі 100%.
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: TRYshop
робить рівно те, що й очікувалося. але ще й приємний в руці, якісно зібраний
- Достоинства:
- зручний