Отзывы покупателей о Простынь МІ0031 (200x220) Еней-Плюс, цвет: красный

Код:  321926446
Оценка пользователей 4.31/5
  • Тетяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер (Ш х Д): 220 x 240. Цвет: Серый

Посилка прийшла швидко. Колір простирадла яскравий, насичений. Але матеріал занадто тонкий і дуже ковзає від кожного руху. Це створює незручність.

• Інна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер (Ш х Д): 180 x 220. Цвет: Фиолетовый

Неочікувано висока якість матеріалу та поливу. Просто ідеально! Після прання не сідає не вугілля колір. Буду брати ще.

Достоинства:
    Одмінно!
  • Андрей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер (Ш х Д): 220 x 240. Цвет: Белый

Отличный товар

Достоинства:
    Цена
  • Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер (Ш х Д): 200 x 220. Цвет: Белый

Простирадло тонке, дуже тонка тканина.
    Простирадло коротше на 6 см!!!
    Коли я ввічливо подзвонила, щоб повідомити про брак, щоб не писати тут(не читала нажаль попередні відгуки), то менеджер весело кілька разів сзапитав, чи точно я знаю довжину свого матраса!!! Я сказала, що знаю, він посміявся "добродушно" і через деякий час знов сказав переміряти матрас поки я повторно міряла йому простирадло. Щоб він перестав казати, що я не знаю довжину свого матрасу я трохи підвищила тон, на що він сказав, що передасть менеджеру і кинув слухавку.

Не раджу продавця.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    1. Тоненька тканина
    2. Довжина 214!! замість заявленої 220!
    3. Менеджер вважає себе найрозумнішим.
  • Олена Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер (Ш х Д): 200 x 220. Цвет: Фиолетовый

Дякую за товар, рекомендую

Достоинства:
    Хороша якість, колір відповідає дійсності
  • Клавдія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер (Ш х Д): 220 x 240. Цвет: Черный

Трохи тонковато та просвічується, але до тіла приємне і не поліняло після прання.

Достоинства:
    Не ліняж
    Недостатки:
    Тонковате
  • Шваб-Червоточенко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер (Ш х Д): 145 x 220. Цвет: Черный

Рекомендую

• Наталья З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер (Ш х Д): 180 x 220. Цвет: Черный

Ціна приємна, якість добра після прання зберігає і колір, і форму

Достоинства:
    Ціна, якість. Швидко зв'язались і відправили.
  • Игорь Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер (Ш х Д): 145 x 220. Цвет: Серый

Г***о без резинки

Недостатки:
    -10
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер (Ш х Д): 220 x 240. Цвет: Черный

Гарна, удобна, велика))

• Анастасия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер (Ш х Д): 180 x 220. Цвет: Белый

Якість топ за ці кошти

Достоинства:
    Якість
  • Елена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер (Ш х Д): 220 x 240. Цвет: Серый

Гарне простирадло,дякую

Недостатки:
    Не має
  • Татьяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sonini. Размер (Ш х Д): 220 x 240. Цвет: Белый

Даже тонка тканина, але напевно за таку вартість це нормально

Достоинства:
    Недостатки:
    Тонка тканина. Розміри трохи не ті - мені приїхало 214*244