- Артур В***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет: Коричневый
Прикольна,але думав трошки менша,но в цілому нормально.
Як бонус-запах випаленого дерева,дуже приємний)- Достоинства:
- Ціна,дизайн,матеріали
- Продавец Cool Dream
Доброго дня, Артур. Дякуємо за відгук та замовлення. Нехай наш виріб служить Вам якомога довше.
- Анжела П***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет: Коричневый
Зручна і красива серветниця. Дуже подобається. Дякую виробнику!
- Достоинства:
- натуральний матеріал
- Продавец Cool Dream
Доброго дня, Анжела. Дякуємо за замовлення та відкуг. Нехай наш виріб служить Вам якомога довше.
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет: Белый
Все добре
Дякую- Продавец Cool Dream
Добре що Вам сподобався виріб. Дякуємо Вам.
- Глушенко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет: Белый
Аккуратный органайзер. На барной стойке смотрится отлично
- Продавец Cool Dream
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- Горленко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет: Венге
Проблема решена
Про обслуговування.... При одночасному замовленні декількох найменувань у цього продавця Розетка чомусь поділила товари на два відправлення. Відправлення до 200 грн пішло з платною доставкою на НП, а більш дорогий товар на Розетку безкоштовно. З продавцем було оговорено, що все замовлення піде на Розетку безкоштовно. Пообіцяли і не виконали! На телефонні дзвінки НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ!!!!!! Прийшлося ще 70 грн заплатити за доставку... Ціна серветниці 89+ доставка 70.... Для такої речі забагато!!!!! Чому не виконали обіцянку?
Да, і доречі, оператор спілкується російською мовою, чим порушує діюче законодавство України!- Достоинства:
- Серветниця легко склалася за інструкцією.Звичайний розмір серветок вміщується легко, навіть трохи місця залишається.
- Недостатки:
- Сподівалася, що з внутрішньої сторони серветниця якось буде покрита лаком чи чимось ще, але , нажаль, ні.
- Горленко О***
P.S. Передзвонила директор компанії, перепросила за неуважність та повернула гроші за доставку. Питання вирішено.
Бажаю бути більш уважними у майбутньому, успіхів і процвітання компанії!
- Дмитрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет: Венге
ЛХДФ - это ДВП с ламинацией. Качество материала на 3, ламинация очень тоненькая и ее легко повредить. Достаточно сильно красится, после сборки, руки были в краске.
Лучше взять из фанеры- Достоинства:
- Пока деталей хорошая, видимо режут разном.
- Недостатки:
- Качество материала, запах. Цена за такое качество, завышена
- Продавец Cool Dream
Доброго дня. Дякуємо за відгук. Якщо в обріавіатурі вказано що цей виріб з плити лхдф то цей виріб з плити лхдф а не двп і плита лхдф пофарбована і з верху вона лакована, тобто фарбуватись вона не може і якщо не додавати зусиль все просто збирається без ушкоджень.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет: Венге
Очень интересная штучка, понравилась,отправка быстрая,всем довольна.
- Достоинства:
- Удобная
- Продавец Cool Dream
Доброго вечора. Раді, що Вам сподобався наш віиріб. Дякуюємо за замовлення та відгук. З нетерпінням будемо чекати, коли Ви завітаєте в наш магазин наступного разу, щоб ще раз приємно Вас здивувати)).
- Егор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Cool Dream. Цвет: Коричневый
Отличный органайзер-подставка для салфеток, ещё и с приятным запахом дерева!!
- Достоинства:
- Все
- Продавец Cool Dream
Доброго дня. Дякуємо за відгук.
- Назар
Яка висота органайзера?