Отзывы покупателей о Инкубатор автоматический Рябушка Turbo 42 с вентилятором

Оценка пользователей 3.4/5
  • Отзывы про товар продавца Сільгоспмаг
  • Мирослава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Сільгоспмаг. Количество яиц: 42

Інкубатор спочатку працював нормально перші приблизно 10 днів температура і вологість відповідали нормі, навіть було видно конденсат на віконцях.
    Але далі, коли наблизився етап, де потрібно змінювати температурний режим (після приблизно 14 днів), інкубатор почав працювати нестабільно. Температура на дисплеї показує 37,8°C, але ми перевіряли додатково звичайним термометром фактична температура була значно нижча, менше 34°C. Тобто показники не відповідають дійсності.
    Дотримувалися всіх інструкцій, яйця були перевірені на наявність зародків, але через неправильну температуру жодне не вилупилося у встановлений термін.
    В результаті повністю втрачений результат інкубації — циплят немає. Вважаю, що проблема в несправності інкубатора.

Недостатки:
    Не працює стабільно
  • Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Сільгоспмаг. Количество яиц: 42

Інкубатор дійсно чудовий для початківців.
    Дуже компактний,все легко налаштувати і чекати гарного результату.

• Иванова-Штундер К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Сільгоспмаг. Количество яиц: 42

Інкубатор придбаний не працює, продавець не зв'язується для вирішення питання виправлення проблеми.

Достоинства:
    Жодної
    Недостатки:
    Не працює
  • Ivanova C***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Сільгоспмаг. Количество яиц: 42

Придбали товар батькам чоловіка, як прийшов на місці не перевіряли (треба було збирати). Коли привезли та зібрали виявилось, що він не працює. За призначенням неможливо використати та ніколи не використовувався. Оплатили гроші за несправний товар, строк на поврнення вийшов, що робити з цим "предметом" незрозуміло.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Непрацює, дарма витрачені гроші.
    • Продавец  Сільгоспмаг

Підкажіть будь ласка що саме не працює ? Чи працював вентилятор ?. Чи світилось табло інкубатора? Опишіть будь ласка несправність.

• Продавец  Сільгоспмаг

Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що у вас виникли труднощі з інкубатором. Щоб ми могли розібратися в ситуації та допомогти вам, будь ласка, уточніть:
      • Що саме сталося та які ознаки несправності ви помітили?
      • Як ви підключали інкубатор?
      • Чи світився індикатор на терморегуляторі?
      • Чи працював вентилятор?

Ці деталі допоможуть нам швидше знайти рішення. Ми завжди готові допомогти вам розібратися з проблемою. Дякуємо за ваше розуміння!

• Ivanova C***

Взагалі нічого не працює. Питання до продавця як виправити ситуацію?

• Коля Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Сільгоспмаг. Количество яиц: 42

Постійно вимикається!продавці не відповідають.нікому не раджу!!!

Недостатки:
    Не працює!
  • Світлана К***

Супер, усім рекомендую. Брала 2024р і до зараз все працює. Дякую

Достоинства:
    Мені подобається
  • Світлана Ш***

Дякую

Достоинства:
    Норм
    Недостатки:
    Норм
  • Каськова С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia

Дуже задоволена! Дякую за товар. Вже маю своїх маленьких курчаток.

Добрый день, Светлана!
      Спасибо большое Вам за ваш отзыв!
      Мы радуемся вместе с Вами что вы остались довольны! Будем рады видеть Вас снова в нашем магазине! Хороших вам покупок! С уважением магазин Meolpotamia.

• Леді Д*** Гнатюк Сомик
    • Продавец  Meolpotamia

Вітаємо Вас, Діана . Дуже Вам вдячні за Ваш відгук. Ми раді що ви залишилися задоволені своїм замовленням! Будемо раді бачити Вас знову у нашому магазині! Гарних Вам покупок! З повагою до Вас магазин Meolpotamia!

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: АгроПлюс

Купував взимку, перша кладка була в середині весни...
    І почалось-після декількох годин роботи вимкнувся, і вмикатись не хотів-розібрали, все ціле, нічого горілим не смердить. Після зборки запустивсь,відпрацював срок, з двадцяти яєць-вилупилось 8-м,пізніш ще два здохло,це говорить про те-що температуру він не тримає як слід. Все робилось по інструкціїї яка була в комплекті.
    Другу закладку зробили сьогодні, годину попрацював.. і все, більше вмикаться не хоче. На вигляд все ціле.
    На вітер викинуті кошти, краще було купити на цю суму підрощених курчат.
    Не рекомендую!

Недостатки:
    Все на соплях,дріт до шагового двигуна перевороту-короткий,кришку просто в сторону без відключення не відложиш,не зрозумілі клавіші керування(не ясно чи нажалась вона),пищалка верещить на весь будинок
    • Продавец  АГРО ПЛЮС

Інкубатор має датчик перегріву, коли він спрацьовує інкубатор вимикається. Превірте параметри налаштування датчика температури.
      Дріт до двигуна короткий - так і повинно бути. Довгий провод може потрапити у піддон з водою і замкнути інкубатор.
      Піщалка верещить, бо в інкубаторі або низька або навпаки висока температура.

• Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: АгроПлюс

Придбали товар в січні, тільки зараз (після використання) можу надати повноцінний відгук. Придбання цього інкубатора - витрачені на вітер гроші, згаяний час та нерви. Оскільки інкубатор не здатен підтримувати постійну температуру та спостерігаються скачи (то різко спадає, то нагрівається) кладка не вилуплюється вчасно, взагалі відсоток виведеної птиці наднизький. В нашому випадку інкубатор весь час знаходився в сухому приміщенні з постійною температурою 20 -23 градуси. До придбання не раджу!!!

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    Ніякий
  • Подрушняк С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: АгроПлюс

Хороший, за свои деньги. Для бытовых целей отлично подойдёт, температуру конечно нужно контролировать дополнительными датчиками, иначе есть риск недогрева/перегрева

• Вадим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia

Завдяки цьому апарату у нас чудові курочки з півниками. Дякую!!!

Достоинства:
    Нові життя
    Недостатки:
    Жодних
    • Продавец  Meolpotamia

Доброго дня, Вадим! Радіємо разом з Вами що у Вас все добре і дуже Вам вдячні за Ваш відгук і зворотній зв'язок!

• Хоменко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia

Выбирая инкубатор растерялась в ценах и моделях, хотелось купить хороший и не дорогой, но так как брала его для яиц попугая, проблема стала с авто-переворотом, в чём очень сильно мне помог продавец Сергей. Инкубатор работает тихо, когда делает перевороты яиц - подаёт сигнал.Инструкция доступная и понятная будет каждому. Проверила уже на куриных яйцах, 16 птенцов. Спасибо продавцу Сергею за помощь.

Достоинства:
    тихо работает
    • Продавец  Meolpotamia

Здравствуйте, Наталья! Спасибо Вам большое за Ваш отзыв!

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia

Не работает к сожалению (ни одно яйцо не вывелось), часть яиц, не поместившихся в инкубатор, попали под квочку и благополучно вывелись

Недостатки:
    Не работает
    • Продавец  Meolpotamia

Добрый день, Людмила! Нам очень жаль что вы даже не разу не обратились за помощью и с каким либо вопросом за два месяца! У нас когда у кого либо возникают вопросы,мы помогаем и всегда решаем эти вопросы,нам жаль что вы к нам не обратились не разу!

• Руслан Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Meolpotamia

Продавець дуже вічлевий. Заказ робив вночі так він зразу відповів у переписці. З ним домовилися про відправку на уклпошту і безготівкови розрахунок на картку. Це на протязі пів доб з урахуванням того що замовлення зробив вночі.
    Сам товар прийшов вчасно як і домовлялися. Без пошкоджень в повній комплектації. Інструкція написана зрозуміло. Рекомендую продавця і товар.

Достоинства:
    Приємний продавець і достойний товар своїм грошам. В Кітаї я шукав за такі гроші можно купити тільки на меньшу у половину закладку яєць та і чекати два місяці
    • Продавец  Meolpotamia

Доброго дня, Руслан! Дуже дякуємо Вам за такий гарний відгук!