- Затварницкая А***Отзыв от покупателя. Продавец: SABOtage. Цвет: Черный. Размер: 41
Купую ці чобітки вже вдруге. Старі зносила. Рекомендую.
- Достоинства:
- Легкі, зручні, на всі сезони.
- Леся К***Отзыв от покупателя. Продавец: SABOtage. Цвет: Черный. Размер: 39
Дуже задоволена покупкою! Чоботи з пінки легенькі, зручні та практичні. Ідеально підходять для дощу й сирої погоди. Ноги сухі й у теплі. Обов’язково замовлю ще.
Дякуємо за відгук!
- Леся К***Отзыв от покупателя. Продавец: SABOtage. Цвет: Желтый. Размер: 39
Дуже сподобалися чобітки, вони зручні і практичні, рекомендую!
Дякуємо за відгук
- Саша З***Отзыв от покупателя. Продавец: SABOtage. Цвет: Черный. Размер: 40
Удобные,прекрасные сапожки,лёгкие.
- Достоинства:
- Удобство.
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: SABOtage. Цвет: Темно-синий. Размер: 38
Чоботи сподобалися - легенькі, комфортні, не промокають (це було головне), стелька, як на мене занадто тоненька, як картонна
- Достоинства:
- Легенькі, зручні
- Недостатки:
- Змінила стельку на більш зручну
- Продавец SABOtage
Дякуємо за відгук
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SABOtage. Цвет: Желтый. Размер: 38
Не того цвета были шнурки и не было 2х отверстий под них на одном из сапог, а так легкие и хорошо сделаны
- Достоинства:
- Легкие
- Недостатки:
- Минимальные не критичные описал ниже
Средняя
Соответствие размеру
Соответствует
Комфортно для температуры до
0°C
- Надія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Interzaxist. Цвет: Розовый. Размер: 39
Чоботи йдуть з устілкою, без додаткового утеплення. На бруді трохи ковзає, тож якщо потрібне взуття для лісу - враховуйте це.
Сам матеріал якісний, нарікань в мене немає. - Олена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Interzaxist. Цвет: Оранжевый. Размер: 39
рекомендую
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: WearZone. Цвет: Бирюзовый. Размер: 39
Чудові чоботи. Найкраща покупка цієї весни
- Достоинства:
- Зручні, легкі, в них не холодно
- Продавец WearZone
Дякуємо за Ваш відгук!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Interzaxist. Цвет: Желтый. Размер: 40
Все супер
В захваті Дуже охайно виглядають, акуратні. На ніжці сіли супер
Продавець передзвонив з уточненням щодо розміру, дуже уважний,і також професійно відповів на усі мої додаткові питання, дякую щиро.- Достоинства:
- Все чудово,колір
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Interzaxist. Цвет: Фиолетовый. Размер: 39
Дуже класні
- Достоинства:
- Легкі, стильні і ціна приємна. Швидко доставили. Продавця рекомендую.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Ира Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Interzaxist. Цвет: Желтый. Размер: 38
Задоволена.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 40
На свій 37-38 брала 40 розмір, то на товсту вʼязану шкарпетку чудово!
- Достоинства:
- Легкі, зручні
Широкая
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: WearZone. Цвет: Бирюзовый. Размер: 39
Гарні чоботи, не промокають, легкі, навіть у -10 ходила годувати тварин на вулиці, досить тепло в них, якщо не довго ходити
Дякуєио за Ваш відгук!!!
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: WearZone. Цвет: Желтый. Размер: 39
Вони дуже легкі і позитивні, на 38 підійшов розмір 39 (для того щоб одягнути теплі шкарпетки) дякую!
- Достоинства:
- Легкі
Дякуємо за Ваш відгук!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Interzaxist. Цвет: Желтый. Размер: 39
Хороші легкі чобітки. Взагалі не промокають. На нозі легкі. Купувала для прогулянок зі србаками у лісопарку. Їх особливістю є те, що навіть у холодну погоду в них не холодно, як у гумовцях з гуми. Носила їх навіть при температурі 7° на звичайну шкарпетку і не змерзла. Порекомендувала знайомим і вони теж купили
- Достоинства:
- Легкі. Не холодно у холодну погоду
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Interzaxist. Цвет: Желтый. Размер: 41
Вітаю!Гарні,сучасні,легенькі,зручні.Швидко зв'язались,в цей же день відправили.Я задоволенна.Супер!
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 40
Чудові, легкі, зручні! Проходили 8 км і навіть ноги не "відчули", що резина взута) класні, одним словом)
- Достоинства:
- Легкі, невагомі,зручні
- Неля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Размер: 38
Я в захваті від цих чобітків. Ношу практично рік.Легкі, зручні, ноги зовсім не в холоді, навіть, якщо ходиш по калюжам. Рекомендую 100%.
- Достоинства:
- Нормальна ціна. Якісні.
- Недостатки:
- Для мене- немає
- Саша З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 40
Прекрасные сапожки,бюджетные конечно,но очень удобные,на свой 39,взяла 40-идеально
- Анатолий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 37
Дружині сподобалися. Зручні й легкі. В живу навіть краще ніж виглядає на сайті. Раджу:)
- Достоинства:
- Веселі, яксраві
- Недостатки:
- Не бачили ще
- Наталья А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 39
Они- чудо...
- Бродовская Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 40
Красивые, удобные, легкие
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 39
Легкі, зручні, гарні. Правда, грибів немає, щоб по лісу походити...
- Шуляковская О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 41
Сапоги отличные!!!
Рекомендую!!!- Достоинства:
- Легкие, теплые , очень комфортные
- Недостатки:
- Олександра Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 41
Прекрасні чоботи. Єдине у дощ зверху залітає вода, бо вони досить широкі і краще з голими ногами не носити , швидко натруть.
- Достоинства:
- Ціна, легкі
- Недостатки:
- Широкі згори
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 40
40 размер по стельке на 25,5 маловаты.Взяла 41
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 41
На 26 см взяла 41,с носком хорошо.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 40
Зручні.легкі та стильні.Дякую
- Достоинства:
- Легкі.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 41
На 26,5см купила 41 розмір. Зручно з нормальною шкарпеткою й теплою.
Легкі, темно синій колір красивий. Присутня устілка, додала ще устілку, й стало ще зручніше. Рекомендую.- Достоинства:
- Легкі, провітрюються, міцні
Средняя
Соответствие по подъему
Средний
Соответствие размеру
Соответствует
- БогданаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 39
Маломірять(
- Олександра Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный. Размер: 41
Якісні, легкі, зручні. Беру 2й раз. З попередніх виросли.
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Interzaxist. Цвет: Желтый. Размер: 39
Швидко звʼязалися та оформили замовлення.
Трохи переймалась через колір, оскільки телефон передає дуже яскраво. На ділі виявилось яскравий , але не вирви око, жовтий колір.
Брала 39-й тому нога влізла, враховуючи мій високий підйом. Додатково є підстилка. І від чоботі не тхне гумою, як зазвичай буває))
В очікувані дощів та злив ))))- Достоинства:
- Приємний жовтий, розмір підійшов
- Недостатки:
- Допоки немає)
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Желтый. Размер: 37
Отличные сапожки
Очень удобные- Недостатки:
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 38
Відмінно
- Достоинства:
- Легкі