- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Песику сподобався, їсть з задоволенням
- Достоинства:
- Застібка
- Недостатки:
- Олександра А***Отзыв от покупателя. Продавец: Nextzooshop. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Швидка доставка, все добре.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Tamarin Zoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
При замовленні задали питання з приводу терміну придатності. Продавець відповів, що корм до 03.2027. Коли отримали виявилось, до 22.12.2026.
- Недостатки:
- Продавець надав недостовірну інформацію
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
Хороший корм. Только крупноват для мальтипу
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: PawsPalace. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Все добре купую цей корм завжди. Собака їсть з задоволенням. Рекомендую.
- Недостатки:
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Doggy Dog. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Хороший корм, собаки едят с удовольствием.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: PawsPalace. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Рекомендую звернути увагу на цей корм, якщо ви дбаєте про здоров'я та щастя свого чотирилапого друга.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Хороший корм, песику подобається
- Достоинства:
- Зручна застібка
- Недостатки:
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Tamarin Zoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Швидка відправка, корм гарної якості. Мій пес їсть з задоволенням.
- Достоинства:
- Ціна,якість доставка безкоштовно
- Недостатки:
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: AngelZoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
...
Представник постачальникаДякуємо, що обрали Savory!
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Класний корм!!!!!
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук! Нехай кожен день з Savory буде святом смаку та задоволення для улюбленця!
- Стремилова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Tamarin Zoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Гарна ціна/якість.Швидко доставили.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Тетяна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Цілісність упакування порушена, щоб це приховати наліпили білі наклейки. На жаль, звернула на це увагу вже вдома.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Дуже гарний корм. Наш хлопчик дуже задоволений!
- Достоинства:
- Клас холістік, підходить для французів
- Недостатки:
- Не виявили
Представник постачальникаДуже дякуємо за фотофідбек! Нам неймовірно приємно знати, що Savory з індичкою та ягнятиною – саме те, що смакує вашому чарівному французику. Нехай щодня смакує з апетитом та радістю!
- Наталя В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Гарний корм.
Представник постачальникаДякуємо, що разом із Savory дбаєте про здоров’я й щастя свого улюбленця! Нехай смакує!
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ZooLis. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Корм містить барвники. Не знаю чи тільки ця партія корму "підробка" чи продавець не знає, що пропонує покупцям. Собака їла корм (до речі, не перший раз такий купляємо, вперше у цього продавця) й десь за два тижні сіра борода собаки стала помаранчевою! Перейшли на такий самий корм для великих порід (інший продівець, інша упаковка, інший розмір гранул) все стало на свої місця! Добре що вчасно змінили, бо такі кольорові перевтілення не виправить навіть грумер!
- Недостатки:
- Корм містить барвники
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Файний корм, моя собаня їла в задоволення :)
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Очень хороший корм. Нашему французскому бульдогу очень нравится.
- Достоинства:
- Упаковки на 12 кг хватает надолго.
- Недостатки:
- Цена.
- ВоваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
підійшов для білих собак. алергії не було. реомендовано зоонутріціологом.
- Достоинства:
- по складу підійшов
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Непоганий корм, гранули звичайного розміру, мае нормальний запах. Але моїм чау не зайшов.
- Кристина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Француз полгода ест этот корм
Выглядит чудесно
Активная собака
На днях приезжал ветеринар, проводил плановый осмотр, сказал, что собака употребляет всего в достаточном количестве
Миксую ему гречневую кашу с этим кормом- Достоинства:
- Цена-качество
- Недостатки:
- Пока не наблюдаю
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Коли забрав корм не звернув увагу, але пакет був не герметичний, у собаки яка їсть все зʼявилась алергія на нього.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Алергія
- Мирослава А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Зазвичай, коли замовляю корм саме в упаковці, то при першому відкритті упаковка, немає неприємного запаху. Він з'являється вже трошки пізніше, бо продукт окислюється (я так розумію цей процес)
У випадку з цим кормом, купленим на цьому сайті, неприємний запах був одразу :(
Проте песик їсть добре, розладів жкт не було.
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за ваш відгук і увагу до якості нашої продукції. Ми розуміємо вашу стурбованість і хочемо пояснити, що у разі натуральних кормів може виникати невеликий запах через природні процеси окислення, особливо якщо продукт зберігається протягом певного часу після відкриття упаковки.
Водночас ми приймаємо зауваження щодо того, що неприємний запах був присутній вже при першому відкритті упаковки. Це не є нормою, і ми будемо уважно перевіряти цей товар на наявність будь-яких відхилень.
Раді чути, що ваш песик їсть корм без проблем і не має розладів ШКТ. Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість і безпеку нашої продукції, тому ваше зауваження є дуже важливим для нас.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Замовив корм (цей товар) з розетки тому що сама розетка була як продавець, що додає впевненності в оригінальності. Це була моя помилка яка могла привести до фатальних наслідків для моєї собаки. В мене бордер коллі, здоровий пес під 20 кг, 2 роки. Останній рік їсть тільки Savory Medium Breed, ніколи не було проблем, до замовлення цього товару. Через тиждень зʼявився алергічний дерматит біля очей, ще через тиждень все його тіло покрилось екземами. Два варіанти - або розетка відверто продає паль, розпаюючи пакети з кормом і заміняючи оригінальний корм на підробку, або це робиться ще до того як розетка отримує ці товари на склади. Я написав всьому ланцюгу постачання від оригінального заводу VAFO PRAHA, до Сузірʼя Дістрібушн (ссылка) які є імпортерами корму.
- Достоинства:
- Якщо ви не хочете вбити свою собаку - обходьте цей товар
- Недостатки:
- Ледве не вбив мою собаку
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Максим Т***
Мутная тема конечно, срок годности вышел, или неправильное хранение. Не исключаю что и подделка конечно, но может производитель сам по себе испортился?
Представник постачальникаСергію, доброго дня!
Ми отримали Ваше звернення та вже працюємо з ним.
Нам щиро шкода, що Ви і Грейсон проживаєте цей досвід. Наголошуємо, що команди компаній Вафо, Сейворі, Сузір`я та Розетка - відкриті до діалогу та підтримки.
Ветеринарний сертифікат, який підтверджує, що партія № DR240821СВ є оригінальною та була виготовлена відповідно до стандартів надісланий на Вашу пошту.
Наші подальші дії це розібратись у можливих причинах таких наслідків. Для цього нам потрібні деякі деталі, які ми уточнили в листі.
Проте, якими б не були обставини, ми поруч і готові підтримати Вас та Вашого улюбленця.
Залишаємося на зв'язку!
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Tamarin Zoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Для французького бульдога дуже класний корм. Вже практично рік на ньому, песик їсть із задоволенням!!!
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Tamarin Zoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Собаки споживають корм із задоволенням. Пробували Josera, Brit care - не підійшли, були проблеми з метеоризмом та "стулом". Зараз усе нормалізувалося.
- Достоинства:
- Собачкам подобається, позитивно впливає на травлення.
- Недостатки:
- Мабуть немає. Хіба що можна було б мішок по 15 кг фасувати.
- Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Топ
- Родион Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ShopNemo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Уже страна производитель Украина, верно?
- Элина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Рекомендую
- Григорий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Tamarin Zoo. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг
В этом корме витамин больше, чем в рационе у человека. У собаки перестал запах из пасти вонючий идти. И кушает с удовольствием.gg
- Достоинства:
- Много витаминов
- Недостатки:
- Дорого
- Денеко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
1 в 1, як в описі та на фото
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Французький бульдог 1рік . впродовж 3 місяців кормимо цим кормом, собака задоволений, ми також, їсть з великим бажанням , алергії немає, "стул" після корму в нормі. Дуже раджу!
- Достоинства:
- Якісний корм
- Недостатки:
- швидко закінчується
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Один з найкращих кормів, завжди беремо. Рекомендуємо
- Достоинства:
- Хороший склад, собака вплітає за обидві щоки
- Недостатки:
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Дуже швидка доставка і гарна ціна. Товаром і обслуговуванням дуже задоволена.
- Достоинства:
- Якість. Оперативність.
- Недостатки:
- Немає.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Собакам подобається
- Недостатки:
- Малий мішок, краще б на 15 кг