Отзывы покупателей о Занавеска из батиста Пион Серый Adagio Windows Decor, тюль с крупными цветами 250 х 170см, тюлевые шторы на тесьме

• Ніна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Adagio Windows Decor. Количество: 1. Цвет: Желтый

Красива фіранка , рекомендую.

• Аліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Adagio Windows Decor. Количество: 1. Цвет: Серый

Фіранка виявилась навіть гарніша, ніж я очікувала. Все гарно зроблено, по розміру чудово підійшла. Дякую

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Adagio Windows Decor. Количество: 1. Цвет: Серый

Дуже гарні фіраночки! Якісне, акуратне пошиття.

• Анна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Adagio Windows Decor. Количество: 1. Цвет: Голубой

Сподобалась,навіть краще ніж на фото!
    Якість гарна.Доставка швидка.

Достоинства:
    Тісьма вже є
    Недостатки:
  • Татьяна П***

Дякую за бездоганну якість товару і гарне обслуговування все відмінно!!!

• Юлія

Дуже гарна фіранка, пошиття якісне, прала вже кілька разів, все добре. Підібрала тюль з органзи для карниз кафе. Малюнок повністю повторюється і колір підійшов. Вийшов гарний комплект.

Достоинства:
    Продавцю щиро дякую, фіранкою повністю задоволена. Рекомендую і товар і продавця.
    Недостатки:
    Немає можливості замовити індивідуальне пошиття.
  • Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Adagio Windows Decor. Количество: 1. Цвет: Красный

Красивая тюль, всё соответствует описанию. Отправили быстро. Спасибо

• Татьяна К***

Дуже гарно виглядає на вікні, особливо з підхватами, ніжний колір

Достоинства:
    Дуже гарно виглядає на вікні, особливо з підхватами, ніжний колір
  • Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Adagio Windows Decor. Количество: 1. Цвет: Серый

Те що шукала. Все відповідає опису. Доставка швидка.

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Adagio Windows Decor. Количество: 1. Цвет: Серый

Даже гарна штора та швидка відправка