- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Зі своїми функціями справляється ідеально. Краще використовувати у лежачому положенні. При повних 20 літрах виникає відчуття, що ось ост порветься ручка.
- Недостатки:
- Трубка для води постійно перегинається в місцях, де були згини при транспортуванні і вода постійно перекривається.(((
- НикитаОтзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Вещь нужная но наполнять полностью не стоит, так как ручка не выдерживает!
- Достоинства:
- Полезная вещь на природе
- Недостатки:
- Слабая ручка
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Користуйтеся з задоволенням. Будемо раді співпрацювати й надалі! Також перепрошуємо за незручності, яку виникли під час користування. Ваш відгук переданий у відповідний відділ для підвищення якості роботи магазину!
- Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Чудова річ, в польових умовах дуже виручила! Якість і зручність за таку ціну дуже здивували
Продавець швидко звʼязався, швидко відправив- Продавец WOLFSHOP
Доброго вечора! Дуже дякуємо за такий приємний відгук та високу оцінку нашого магазину! Будемо раді й надалі співпрацювати з вами та зробимо все для того, щоб від нашого магазину ви отримували тільки приємні та теплі емоції!
- Беркита К***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Душ відповідає заявленим характеристикам. Задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Вода нагрівається на сонці, зручно використовувати на дачі.
- Недостатки:
- Поки що не виявлено.
- Продавец WOLFSHOP
Доброго дня. Дуже дякуємо за виску оцінку нашого магазину! Ми раді що ви задоволені покупкою, бажаємо приємного та комфортного використання. Будемо раді співпрацювати й надалі!
- Андрей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: WOLFSHOP
Поломался крючок с полным душем воды! Перегнутый шланг и плохой сливается вода.
- Достоинства:
- С двух метровой высоты упал полный душ с крючка и не лопнул!
- Недостатки:
- Поломался крючок и благо что все 20 литров не упали на голову. После заводской сборки, трубка для слива воды перегнула и вода плохо проходит.
- Продавец WOLFSHOP
Дякуємо за зворотній зв’язок. Приносимо вибачення за незручності. Ваш відгук переданий у відповідний відділ для підвищення якості обслуговування клієнтів