- Булавенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Хороший, воняет немного, но это нормально, материал держит форму
- Достоинства:
- Реалистичный, держит форму
- Недостатки:
- нету пока что
- Ксенія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
На подарунок супер
- Достоинства:
- Смішний, мякий, можно сплутати з живим
- Недостатки:
- Данило Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 50
Дуже файний подарунок - рекомендую!
- Достоинства:
- Файний
- Недостатки:
- Надія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Антистрес , іграшка, декор - багатофункціональний Гриша )
- Достоинства:
- Прикольний
- Недостатки:
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Будемо тепер збирати всю коллекцію)
- Достоинства:
- Дуже прикольний
- Недостатки:
- Криворучко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 40
Найулюбленіша іграшка в дитини
- Недостатки:
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 40
Всі кому дарував були в захваті, однозначно топ на подарунок
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Голуб крутезний! Замовляла на подарунок племінниці, тепер і собі такий хочу
- СеняОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Все классно но через время просел и из-за этого не такой наполненный
- Достоинства:
- Классный, понравился
- Недостатки:
- Через несколько месяцев проседает и не такой пышный
- БогданаОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 50
Прикольний голуб)
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Він чудовий. Він позитивний. Він приємний і ніжний.
- Достоинства:
- Позитивний, приємний. Вірний друг
- Недостатки:
- Нікіта Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 50
Купляв як подарунок подрузі на др, обрав саме те що треба. Їй сподобалось
- Достоинства:
- Гарна якість, м'який
- Недостатки:
- Дарія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
В кожній оселі буде доречним такий голуб. Надає затишний, комічний вайб. Взяла собі і на подарунок подрузі, яка любить пташечок і має чудовий смак
- Достоинства:
- Тішить, спостерігає, вписується в будь- який інтерʼєр
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Грииииишаааааа
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 40
Іграшка чудова, купувала на подарунок, дитині сподобався голуб. Замовляла розмір 40 см - нормальний, якраз для дитини 3-5 років. Маленький недолік - це погане набиття клюву (весь час загинається) і досить тонкі шви (надовго його не вистачить)
- Достоинства:
- Гарний, реалістичний
- Недостатки:
- погане набиття клюву (загинається) і досить тонкі шви
- Завьялов Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 50
Быстро отправили
Все прекрасно
Ребенок мега доволен
Дякую - АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Кумедний голуб Гриша, якісний і приємний на дотик, реалістичний. Особлива подяка за мегашвидку доставку - подарунок порадував любителька голубів вчасно!
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 50
Голуб сподобався
Гриша наче справжній. Він дуже реалістичний і приємний на дотик.
З добрим поглядом, що відразу заспокоює і підіймає настрій.- Достоинства:
- Якісний, приємний, позитивний, ввічливий і вихований. Підіймає настрій. Не шумить, їсть мало, не намагається вилетіти у вікно.
- Недостатки:
- Ілля Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 50
Приємне пошиття, але на деяких ділянках пошив не дуже надійний якщо дивитися.
- Достоинства:
- Став найкращим членом родини :3
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 50
Дуже дякую,голуб шикарний,дитина в захваті!!!
- Достоинства:
- Все супер!
- Недостатки:
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Настрій підняв однозначно
- Продавец Вонкі
Доброго дня! Дякуємо за залишений відгук та покупку. Ми раді виробляти для Вас якісну та сучасну продукцію. З повагою, команда WONKEY
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Суперовий голуб. Дуже сподобався. Обслуговування на висоті.
- Достоинства:
- Як справжній
- Продавец Вонкі
Доброго дня! Дякуємо вам за вибір нашого бренду! Ми раді тому, що вам все сподобалося. Бажаємо вдалих покупок та доброго дня!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Рекомендую
- Продавец Вонкі
Доброго дня! Ми дякуємо Вам за відгук та інтерес до нашої продукції!
- Поцілуйко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Познайомлений зі всіма друзями, прийняли як рідного
- Достоинства:
- Зручно носити в руках
- Недостатки:
- Не курликає
- Продавец Вонкі
Доброго дня! Ми вдячні вам за те, що ділитеся своїм відгуком. Дякую, що обрали нашу продукцію. З повагою, команда WONKEY
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Гришу Купили в пару до Валери. Голубки
- Продавец Вонкі
Доброго дня! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку. Ми щасливі, що наші іграшки приносять радість дітям. Дякуємо за Ваш відгук та увагу до продукції нашої компанії. З повагою, команда WONKEY
- Ксения С***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Очень прикольная игрушка. По качеству тоже вопросов нет. Считай, что живой голубь дома живёт)
- Достоинства:
- Внешний вид, цена, качество
- Недостатки:
- Не вижу
- Продавец Вонкі
Дякуємо за позитивний відгук. Ми раді що вам сподобався товар. Чекаємо на вас знову в нашому магазині. З повагою команда WONKEY
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Шикарный
- Продавец Вонкі
Доброго дня! Наша мета – щоб наші іграшки дарували радість. Дякуємо за відгук та вибір нашої продукції. З повагою, команда WONKEY
- ГоробчикОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Це не просто голуб) а справжній друг, Гріша любе подорожувати та шукати нових друзів.
Унікальний птах який змінює життя.- Достоинства:
- Мудрий, розсудливий мовчазний,
- Недостатки:
- Нема вбудованих бластерів для того щоб надсилати бавовну.
- Продавец Вонкі
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Голубь огонь
- Продавец Вонкі
Доброго дня, дякую за високу оцінку! Приємно, що якість іграшки Вам сподобалося!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Чудовий голуб Гриша) Дитина в захваті. І чоловік також :) Тепер треба Валєру)))
- Достоинства:
- Якісний товар
- Недостатки:
- Не побачила
- Продавец Вонкі
- Каріна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Улюблена іграшка. Чудова якість.
- Продавец Вонкі
Доброго дня! Дякуємо, що вибрали продукцію нашої компанії та залишили відгук. Нам приємно, що серед нашого асортименту Ви знаходите подарунки для близьких. З повагою, команда WONKEY
- Оля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
супер
- Продавец Вонкі
- Іра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Дуже класна іграшка,
- Достоинства:
- Гарно виглядає хороша якість.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец Вонкі
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Сподіваюсь,що це лише нам не повезло
- Достоинства:
- Замовила три різних іграшки,вони всі класні
- Недостатки:
- але на жаль один голуб розлізся по швам.
- Продавец Вонкі
- КсеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Вонкі. Цвет: Разноцветный. Высота игрушки: 30
Іграшку отримали. Все як на фото і в описі. Дитина задоволена.
- Достоинства:
- Відповідає