Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Рюкзак для ноутбука Frime City Black

• Мар'яна
    Продавец: Rozetka. Цвет: Brown. Диагональ сумки/рюкзака: 16

У мене такий рюкзак вже більше 10 років, шукаю не ролтоп для подарунку, але коли мій вже загнеться, куплю такий самий, дуже міцний, міський і якісний, блискавки чудові, не промокає, мої найкращі вітання

Достоинства:
    Міцний, міський, багато відділів, якісний, український
      Представник бренду

Мар'яно, вітаю! Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Уже лет 5 ходил с таким же, но коричневым. Используется для поездок на природу, для походов в магазин, для посещения офиса с ноутбуком... И всё это делает замечательно, внешний материал очень стойкий и пропитан водоотталкивающей жидкостью, молнии прорезинены. Лямки спокойно выдерживают более 10 кг продуктов, при этом рюкзак остаётся удобным и не передавливает плечи. Слабым местом у старого рюкзака оказались нитки, которыми молния пришита к рюкзаку, в результате чего молния потихоньку начала ломаться. Впрочем, свою цену он отслужил с огромной форой, найти альтеративу получше я не смог и купил опять такой же

Достоинства:
    Боковой и наспинный скрытые карманы, водоотталкивающий, хорошо выглядит, вместительный, очень удобная спинка и лямки
    Недостатки:
    Качество (местами торчат нитки), не очень удобное заднее отделение
      Представник бренду

Добридень. Дякуємо за вибір нашого бренда та відгук!

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Заказ забрала, отличный рюкзак, качественно зделан, плотная ткань
    Спасибо большое за качество, и быструю доставку, ноутбук влазит

Достоинства:
    Качество, вместительность
      Представник бренду

Вікторіє, дякуємо за відгук! сподіваємось, що цей рюкзак стане вам внагоді не один раз! Нагадуємо, що цей рюкзак для ноутбуку)

• Ірина Ш***

Я задоволена вибором)
    Рюкзак не лише стильно виглядає,він дійсно якісно виготовлений та місткий(в мене ноут 15,6,запас вільного місця в кишені дуже помітний).Є додаткові відділення всередині рюкзака та додаткові кишені ззовні.
    До того ж тканина водовідштовхуюча,перевірено,так як одразу після покупки рюкзака,потрапила під дощ)
    Спинка рюкзака зручна,тримає форму. Шлейки міцні, єдине — ручка для переноски виглядає не надто надійною,але це не критично для такої моделі рюкзака. Загалом мені дуже подобається рюкзак,в реальності навіть більше, ніж на світлині.
    Окрема подяка Розетці за чудове обслуговування та доставку на два дні раніше обіцяної дати!)

Достоинства:
    Якість. Стиль. Зручність. Ергономічність. Водовідштовхуюча тканина. Ціна досить невисока за таку якість
    Недостатки:
    Для мене жодних недоліків
  • Александр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Рюкзак на перший погляд хороший. Місткий та великий. Матеріал приємний на дотик. Є відділ для ноутбуку мій ноутбук 17 TUF gaming. Помістився хоч і з усиллям. Також є usb перехідник. В експлуатації побачимо згодом.

Достоинства:
    Місткий. Приємний на дотик. Гарний.
    Недостатки:
    На мій погляд не дуже міцна ручка.
      Представник бренду

Олександре, дякуємо Вам за відгук! Запевняю Вас, як що використовувати рюкзак за його прямим призначенням, то ручка витримає довго)) Цей рюкзак для ноутбуку, наші покупці розповідають, що кладуть спортивну ворму додатково, перекуси, та ручка добре витримує навантаження, але, основне призначення рюкзака - це для ноутбуку. Ще раз дякуємо за відгук Вам, сподіваємось, рюкзак довго прослужить Вам)

• Павел Л***
  • Андрій І***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Brown. Диагональ сумки/рюкзака: 16

Не промокне мій ноут в зливу?

• Морозов Д***

Не должен)