Топи продажів

Отзывы покупателей о Электронная книга EvroMedia Cambridge

Оценка пользователей 4.4/5
  • Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ITE. Цвет: Black

Придбав книгу у червні. Глюки цікаві, дуже різноманітні. Що можу пригадати за 3 місяці користування:
    1. Саморозряд. Це перша моя електронна книга, що за ніч у сплячому режимі розряджається зі 100% до 0. Взагалі батарея тримає години 3.
    2. Може в будь-який момент викинути з книги, а після повторного входу опиняєшся на довільній сторінці, не там, де читав.
    3. Може стати повністю чорним екран, допомагає поставити на зарядку.
    4. Зараз самостійно вмикається і вимикається меню книги, вона перестає реагувати на кнопки. Тимчасово допомагає скидання до заводських налаштувань. Але наскільки допоможе - лотерея. Може вистачити на 15 хвилин, може на годину.
    4. Коли книга прочитана, прогрес завмирає на хаотичній цифрі - 66%, 35%, 78%. Якщо читаєш багато, через тиждень вже незрозуміло, чи ти книгу прочитав повністю, чи покинув на середині (для мене це важливо, наприклад)
    Найгірша електронна книга з усіх, що в мене були

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Саме її існування вже суцільний недолік
    • Продавец  ITE

Цією моделі продано безліч, і всіх радує. Швидше за все книга із бракованою батареєю, її треба замінити і все буде чудово. Зверніться до сервісного центру для заміни батареї.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ITE. Цвет: Black

Гарна та зручна книга, нормальне співвідношення ціна-якість. Знав, що обираю. Моя попередня, тієї ж фірми, проробила майже 10 років. А в цій модифікації є ще й дуже зручна фішка - підсвітка.

• Стрельник Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ITE. Цвет: Black

Після півроку помірного використання з’явився дефект на екрані - 1/4 наче покрита знизу плівкою. Чи можу я звернутися за гарантійним ремонтом. На жаль, внаслідок переїздів гарантійний талон втрачено

• Продавец  ITE

Роздавили дісплей, період використання для механічного пошкодження не має значення. Треба буди обережним.

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ITE. Цвет: Black

Книга моя перша, зручна, швидко розібралась як закачувати книги, є можливість міняти масштаб шрифту, поки все влаштовує. Легка и пластик приємний на дотик, не скрипить. Кнопка вкл/вкл зручна, а ось посередині там де вверх вниз вправо вліво, то є люфт и трохи не зручно, але не критично

• Евгений С***

Хорошая книга

Достоинства:
    Теперь начну читать)
  • Петрова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ITE. Цвет: Black

Підсвітка єкрану. Під час блекауту було дуже доречно. Книга читає більщість форматів, що дає величезний вибір наявної літератури.

Достоинства:
    Підсвітка єкрану.
    Недостатки:
    Батарея тримає заряд біля тижня, замість місяця
  • Орест М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ITE. Цвет: Black

Книга працює добре. Відкриває файли для читання не дуже швидко, але терпимо. В налаштуваннях можна міняти шрифти, висоту літер, що дуже зручно. Має підсвічування екрану, але відсутнє підсвічування клавіш управління, що в темноті ускладнює гортання сторінок та змінювати щось в налаштуваннях. Але загалом річ не є поганою, та й ціна не висока.

• Елена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ITE. Цвет: Black

Велика дяка продавцеві - швидко надіслав, готовий до співпраці

Достоинства:
    Легка книжка, є підсвітка екрана. Є інструкція, що полегшує опанування
    Недостатки:
    Переклад інструкції зроблений автоматично, гадаю, з китайської. Але розібратись можна
  • Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ITE. Цвет: Black

Протестила. Все працює. Зборка якісна. Маю надію, що придбала друга на довгий час. Надіслали швидко.

Достоинства:
    все добре
    Недостатки:
    не виявлені
  • Євгенія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ITE. Цвет: Black

Протестили, наче все супер. Виглядає якісно. Компактна, зручна. Всі необхідні функції у наявності. Сподіваюсь, що слугуватиме довго.
    Дякую!

• Володимир Г***
    Продавец: ITE. Цвет: Black

Приїхала швидко. Проста в користуванні. Читати приємно. Якість хороша.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    не замітив
  • Людмила Л***
    Продавец: ITE. Цвет: Black

Книгу замовляла для дідуся,але не додивилась,що ця модель без wi-fi, а йому пояснити що таке комп'ютер і як підключати- неможливо,мені легше завантажувати на відстані .
    Продавець ввійшов в ситуацію і без заперечень прийняв назад,кошти перерахував- рекомендую
    Сама книга дуже сподобалась,шрифт і світло приємні,зручні кнопки навігації.

Достоинства:
    Гарна книга,зручна
    Недостатки:
    Не помітила
    • Оксана Б***

Скажіть будь ласка,чи регулються підсвітка и чи достатньо її для читання вночі?екран з чорнилами з ефектом паперової книги?