Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Ароматическая кокосовая свеча в стекле с деревянным фитилём SENTIMELT Baked Milk 200 г (SM010BML)

Оценка пользователей 4.63/5
  • Євгенія Ч***

Все супер

Достоинства:
    Класно пахне, тріщить
  • Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LIGHT INSIDE

Подарував Санта дружині свічку, свічка дійсно дуже гарна, пахне дуже приємно, "потріскує" наче камін, вигляд стильний, кришка дерев'яна зручна, не коптить.Рекомендую.Дякую .

Достоинства:
    Гарний подарунок.
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LIGHT INSIDE

Цього разу із замовленням усе вийшло надшвидко: чи то Розетка винувата, чи то продавець. чи мій гороскоп.
    За повну вартість купувать задавила б жаба, але річ просто приємно тішить дрібничками ще на етапі розпаковування. Ці дрібниці, кожна окремо, оформлені та продумані - свічку приємно розгортати, сам цей процес додає якогось шарму, тому у якості подарунку точно згодиться.
    Горить (як і годиться ароматичним свічкам - не палає та не сяє на половину району), пахне приємно, гніт з дерева - це вельми цікаво.
    Товару плюс :)

Недостатки:
    Трохи здригнулась рука і обрав не той аромат, що хотів :)
    • Продавец  LIGHT INSIDE

Олександре, дуже дякуємо за такий позитивний відгук :)! Радіємо, що Вам сподобалось :)

• Христина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LIGHT INSIDE

Абсолютно ідеальна свічка за всіма характеристиками. За все життя не купувала кращих. Цей запах - в саме серденько. Купую і собі і на подарунок бо це - скарб!

• Продавец  LIGHT INSIDE

Христино, радіємо, що маємо таких задоволених клієнтів, дякуємо, що обираєте наші свічки :)

• Ростислав

Гарно пахне та горить

• Юрий П***

Очень приятно пахнет )

• Продавец  LIGHT INSIDE

Юрію, радіємо, що вам сподобалося і дякуємо за відгук :)

• София П***

Проблема решена

Не горят .

• Продавец  LIGHT INSIDE

Софіє, дуже дякуємо за зворотний зв'язок. На представлених Вами фото бачимо, що свічка все ж таки горить. Поверхня ще не повністю розтоплена, пройшло замало часу з моменту запалення і треба трохи почекати, щоб дати ґноту розгорітися. Чим більше буде плавитися поверхня, тим яскравіше горітиме свічка, просто не гасіть її ще деякий час.

Зауважуємо, що ароматичні свічки, зокрема з дерев'яним ґнотом, не призначені для освітлення приміщень, а здебільшого для ароматизації та створення атмосфери. Ґніт спеціально підбирається таким чином, щоб свічка якомога довше віддавала свій аромат і при цьому була безпечною для вашої оселі. Однак можемо порадити звернути Вашу увагу на наші свічки з бавовняним (класичним) ґнотом, вони горять спокійніше, але трохи яскравіше.

Якщо у вас виникнуть ще якісь труднощі або питання з приводу Вашого замовлення, звертайтеся до нас, ми залюбки Вас проконсультуємо та все вирішимо.

• Яков С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LIGHT INSIDE

Можливо при першому підпалі горить проте, потім з'являються проблеми. Вогонь дуже малий, навіть тухне. Чесно кажучи, це треш. Через годину використання наче не горить а тліє,а іноді тухне. Я не рокомендую цього виробника, якщо розраховуєте отримати якісне світло від свічки, вибирайте іншого виробника

• Продавец  LIGHT INSIDE

Якове, нам дуже шкода, що наша свічка не відповіла вашим очікуванням, але на фото, яке ви представили у Вайбері видно, що свічку кожного разу палили замало часу, щоб дати верхньому шару воску розплавитися, тому в свічці поступово з'являлося заглиблення і залишки воску на стінках підтоплювали ґніт і не давали йому розгорітися на повну силу. В комплекті до кожної нашої свічки йде детельна інструкція з рекомендаціями щодо використання, також інформація про це є на дні самої свічки, слідуючи цим простим правилам свічка може радувати вас досить довго.

Також хочемо зазначити, що ароматичні свічки не призначені безпосередньо для освітлення приміщення, а в першу чергу для створення атмосфери та ароматизації. Проте можемо порадити вам спробувати наші свічки з бавовняним (класичним) гнотом, за нашими спостереженнями від них більше світла, ніж від свічок з дерев'яними ґнотами.

Проте, нам дуже важливо, щоб ви залишилися задоволені, тому ми пропонуємо вам 20% знижку у нашому магазині на будь-яку позицію при повторному замовленні. Якщо захочете нею скористатися, просто напишіть у коментарях до замовлення :).

• Бабенко Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LIGHT INSIDE

Дуже гарна свічка, запакована якісно, підійде на подарунок

Достоинства:
    Довго горить, приємно пахне
    Недостатки:
    Не підійде для освітлення кімнати
    • Продавец  LIGHT INSIDE

Тетяно, красно дякуємо за позитивний відгук і високу оцінку :)!
      Дійсно, свічки з дерев'яним ґнотом підходять більш для створення атмосфери та настрою і, звісно ж, ароматизації. Якщо ж вам хотілося б ще й яскравості, то радимо звернути увагу на наші свічки з бавовняним (класичним) ґнотом, за нашими спостереженнями вони горять спокійніше, але яскравіше. У кожної нашої свічки з дерев'яним ґнотом є аналог з бавовняним :).

• Таня
    Отзыв от покупателя. Продавец: LIGHT INSIDE

Свічка дуже сподобалася, приємний аромат, рівномірно горить та потріскує. Окремий + за спілкування, зручний спосіб доставки,оплати та пакування з рекомендаціями. Супер, залишилася задоволена

Достоинства:
    аромат, якість свічки, сервіс магазину
    • Продавец  LIGHT INSIDE

Тетяно, ми щиро вдячні Вам за такий відгук і дуже раді, що Ви задоволені :)!

• Ксения

Очень хорошая свеча!
    Спасибо большое, очень довольна))
    Брала на подарок, подружке понравился запах))
    Рекомендую продавца! Очень приятная девушка)

Достоинства:
    Качество, обслуживание, цена
    Недостатки:
    Не обнаружены
  • Дар'я В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LIGHT INSIDE

Залишилась задоволена цією свічкою. Ароматна, гарно та стильно виглядає в інтер'єрі та затишно потріскує. Замовлення відправили швидко.

• Продавец  LIGHT INSIDE

Дар'я, ми дуже вдячні Вам за відгук і дуже раді, що Ви задоволені :).

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: LIGHT INSIDE

Дивна свічка. Пахне кремом, косметикою. В цілому горить ок, але не тріщить - коментарям не вірте.
    Ще смішно: в "українського" бренда етикетка англійською, вкладиш - російською. Української ані слова.

Достоинства:
    Горить
    Недостатки:
    Не гарно застиває, аромат слабкий
    • Продавец  LIGHT INSIDE

Вікторе, доброго дня, нам шкода, що вам не підійшов аромат, однак зауважуємо, що сприйняття ароматів є дуже індивідуальним і одна та сама свічка може іноді пахнути різним людям або надто тонко, або надто сильно.
      Рекомендуємо Вам спробувати наші інші аромати, напишіть нам при замовленні і ми зробимо Вам знижку, адже дуже хочемо, щоб Ви залишилися задоволені.
      Дерев'яний гніт наших свічок повністю натуральний і поводить себе як натуральне дерево у вогнищі, то замовкає, то знов потріскує, в залежності від ділянки дерев'яної породи, тому іноді слід почекати і дати свічці трохи часу, щоб гніт почав "говорити".
      Також, зауважуємо, що часом неідеальна поверхня після горіння є абсолютною нормою саме для натурального рослинного воску без шкідливих домішок. Щоб мінімізувати вірогідність нерівного застигання, спробуйте користуватися свічкою не довше рекомендованого в інструкції часу.

Ми дійсно український виробник свічок, намагаємося підтримувати економіку і розуміємо важливість мовного питання, тому просимо вибачення, що не встигли перекласти наші інструкції, ми вже працюємо над цим, а поки Ви можете ознайомитись з рекомендаціями щодо використання на україномовній наліпці на дні вашої свічки.

• Беляев М***

Отличная свечка, очень понравилась

• Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LIGHT INSIDE

купував на подарунок, все сподобалось, красиве полумʼя, серед мінусів можливо досить сильний запах, майте на увазі, краще оцінити чи сподобається вам в магазині

Достоинства:
      Ціна, опис відповідає дійсності
    • Продавец  LIGHT INSIDE

Максим, дуже вдячні за ваш відгук, раді що вам сподобалос :). Справді, чутливість до ароматів у кожного різна, тож при виборі можна користуватися відгуками, але ще й зважати на своє індивідуальне сприйняття.

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: LIGHT INSIDE

купували на подарунок, тому про якістьгоріння і аромат нічого сказати не можу, а от обгортка і зовнішній вигляд виробу гарні, і на подарунок як раз підходять

Достоинства:
    гарена упаковка і зовнішній вигляд виробу
    • Продавец  LIGHT INSIDE

Світлано, ми дуже вдячні за ваш відгук і раді, що ви задоволені :)

• Тетяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LIGHT INSIDE

Чудовий дизайн та аромат, окрема вдячність за екологічне пакування без поліетилену.

• Продавец  LIGHT INSIDE

Тетяно, дуже вдячні Вам за відгук, радіємо, що Ви задоволені :)

• Альонка Л***

Нереально классная.свечка
    Просто спасибо за такое качество ❤️

• Продавец  LIGHT INSIDE

Благодарим за такой отзыв, мы очень рады, что Вы довольны :)

• Дарья
    Отзыв от покупателя. Продавец: LIGHT INSIDE

Покупали свечу на подарок. Очень понравилась, приятный аромат и привлекательная упаковка! Рекомендую:)

Достоинства:
    Вкусный аромат, подойдёт под любой интерьер
    • Продавец  LIGHT INSIDE

Огромное спасибо за Ваш отзыв, Дарья :)

• Анастасія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LIGHT INSIDE

Взяла такую свечу на подарок. Очень понравилось тому, кому предназначалось. Красивая упаковка, качество выполненная свеча.

Достоинства:
    Прекрасный сервис, качественный товар
    Недостатки:
    Не выявлено
    • Продавец  LIGHT INSIDE

Анастасия, спасибо, что выбрали нас, очень рады, что вам понравилось :)!

• Мария С***

Супер!!!)))
    Это вторая свеча из той серии, запах великолепный, и что самое главное для меня - очень тонкий, не приторный…
    И что очень приятно - магазин на высоте
    Респект за сервис и товар

Достоинства:
    Быстро
    Качественно
    Ненавязчиво
    Так держать)))
  • Владимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LIGHT INSIDE

Саму свечу ещё не испытывал, но подход к упаковке и доставке товара заслуживает похвалы и отличной оценки, спасибо за топовый сервис!

• Продавец  LIGHT INSIDE

Владимир, спасибо большое за такой отзыв, мы очень рады, что Вы оценили наш подход :)

• Дарья Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LIGHT INSIDE

Восхитительные свечи, замечательно пахнут и создают потрясающую атмосферу уюта и тепла. Взяла на подарок и для себя, оба запах поразили своей глубиной. Большой объем, свеча будет гореть очень долго и радовать своим запахом)

Достоинства:
    Невероятный запах, качество работы и материалов, разновидность фитиля, вежливое обслуживание
    • Продавец  LIGHT INSIDE

Благодарим за отзыв, он очень важен для нас :)

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: LIGHT INSIDE

Пока еще не успели проверить насколько реально долго горит свечка. Издает звук потрескивания костра что очень радует! Но фитиль не как в костре мигает а совсем немного, в большей части спокойно горит. Но нам понравилось!

Достоинства:
    Хорошая свечка.
    • Продавец  LIGHT INSIDE

Артем, благодарим Вас за отзыв, мы очень рады, что наша свеча приносит радость :)