- КоляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Для домашнього використання дуже хороша сковорода, швидко нагрівається, готувати немає проблем, мию з теплою водою.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Приємно знати, що сковорода добре зарекомендувала себе у щоденному використанні. Дотримання правильного догляду допоможе зберегти її у чудовому стані на довгі роки.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Дуже крута чавунна сковорода.
- Достоинства:
- чавунна, деревяна підставка.
- Недостатки:
- не виявила.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви високо оцінили якість нашої сковороди. Нехай готування на ній приносить лише задоволення!
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Відмінна штука. Гарно тримає жар і готується все рівномірно. Покупкою задоволений.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що сковорода виправдала ваші очікування. Бажаємо вам смачних страв і приємного користування!
- Анна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Чавун гарно розподіляє тепло, нічого не пригорає, виглядає шикарно з підставочкою…
- Достоинства:
- якість-ціна
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що ви оцінили якість нашої сковороди. Бажаємо смачних страв і приємного користування!
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Брав для індукціє, працює, нарікань жодних.
- Достоинства:
- з підставкою
- Недостатки:
- жодних
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та оцінили якість нашого посуду. Бажаємо вам смачних страв і приємного користування!
- Виталий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 20
Сковородой доволен.
- Достоинства:
- С подставкой.
- Недостатки:
- Не хватает ручек.