- Аня Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Дуже приємна подушка, дякую))
- Людмила Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Паркування жахливе
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пакування
- Продавец Mamastory
Дякуємо за відгук та за замовлення. Ми не впливаємо на тарифи і пакування Нової пошти, у них свої стандарти відправок. Якщо потрібно додатково допакувати - ми це зможемо зробити на запит клієнта, але задача пакування в 1 чергу, щоб товар був доставлений без ушкоджень
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Рекомендую також!
Дякую!
Те що треба!!!
Супер.- Достоинства:
- Хороша,коасива
- Недостатки:
- Без неї сумно))
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Подушка дуже сподобалась, зручна, гарної якості.
- Толерьонок С***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Дружині і собаці дуже подобається))
- АлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Подушка очень удобная.. реально нравится всем - утром просыпаюсь, а на ней частично муж, 2 кота и собака ))))
- Достоинства:
- Удобная, наволочка снимается
- АлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Очень удобная, большой выбор цветов
- Достоинства:
- Комфорт, быстрая отправка
- Лариса Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Зручна, за декілька місяців використання не змінила форма, а наволочка не змінилась від прання
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Чудова подушка! Заміняє мені "комплект" із 4х подушок, кожна з яких їхала в різні сторони під час сну.
Було трохи неприємного запаху, може від пакувальної плівки, але все за пару годин на балконі вивітрилось.
Дуже вдячна продавцю за допомогу з оформленням замовлення і доставкою.- Достоинства:
- Ергономічна, помірно жорстка, змінна наволочка
- Недостатки:
- На зріст 180 можна вибрати трохи довшу, але це не критичний недолік
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Очень удобная подушка, жена счастлива, хорошо спасает при беременности. Да и без беременности - очень удобно
- Достоинства:
- Удобная подуша
- Недостатки:
- Не обнаружили
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Очень хорошая подушка ,спать кайф
И порадовала достака за 1 день- Достоинства:
- Качество ,доставка
- Продавец Mamastory
Добрий день. Дякуємо за Ваше замовлення та позитивний відгук! Так доставка оперативна, тому що всі подушки відправляються в день замовлення або на наступний день, в залежності від часу замовлення. Звертайтесь!)
- Лариса Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Подушка полностью соответствует фото и описанию. Быстрая доставка.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Спати стало набагато комфортніше)
- Достоинства:
- Доставили швидко
- Продавец Mamastory
Дякуємо за Ваше замовлення та позитивний відгук, нам дуже приємно. Не дивлячись на ситуацію в країні, ми відправляємо в день замовлення або на наступний день(в залежності від часу замовлення), щоб Ви змогли отримати подушку в найкоротші терміни. Звертайтесь!
- Михайло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Подушка обнімашка, це просто неймовірно. Відчуття кайфу, коли все тіло відтікає. Дякую дуже Вам за цю мега зручну подушку. На зріст 169 супер. Наповнювач дуже комфортний. На шию просто супер.
- Достоинства:
- Хороша ціна,хороша подушка
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Я, як винуватець того, що довелось замовляти подушку для вагітних, хочу сказати, що дуже вдала покупка. )) Після 5-го місяця, для живота це просто знахідка. Матеріал непоганий, наповнювач гіпоалергенний, чохол знімається, переться, швидка доставка, помірна ціна. Тепер в мене уже діти хочуть собі такі подушки)
- Достоинства:
- Хороша ціна/якість
- Продавец Mamastory
Дякуємо за такий позитивний відгук, нам дуже приємно! Дійсно, такі подушки підійдуть не тільки для вагітних, але й для дітей, тому будемо ради бачити нові замовлення від Вас!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Подушка ну дууууже зручна! Добре набита, тканина приємна, чохол знімається та можна попрати. До неї в мене була подушка-банан з кульками всередині, то та була дуже не зручною, бо її треба було з боку на бік перекладати коли сама змінюю сторону. Тільки цікаво ще чи можна докупити для подушки ще наволочку?
- Достоинства:
- Дуже зручна, на зріст 168 добре підійшла
- Недостатки:
- Їх немає взагалі!
- Продавец Mamastory
Добрий день. Дякуємо за високу оцінку нашої продукції. Так можно купити ще одну наволочку окремо(другу, одна йде в комплекті), за додаткову плату, якщо вона потрібна.
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Подушка отличная, как раз подходит четко по росту (у меня рост 170см). Сразу распаковала как пришла, легла, и поняла, что такого удобства я давно не ощущала Спасибо огромное!
- Достоинства:
- Размер, наполнение, материалы изготовления
- Недостатки:
- Не выявлено
- Продавец Mamastory
Спасибо за заказ, обратную связь, и высокую оценку. Нам очень приятно!
- Дерич І***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Чудова подушка
- Достоинства:
- Велика, щільно набита
- Недостатки:
- Не помітила
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Это шикарно из самых лучших покупок что я делала ️
- Достоинства:
- Очень удобная и комфортная,шикарно,все плотно и мягко набито , идеально ложится
- Недостатки:
- Нет таких
- Продавец Mamastory
Спасибо за заказ и Ваш отзыв ! Нам очень приятно )
- Мария О***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Классная подушка, не ожидали с мужем что прям настолько она будет крутая. Очень приятная к телу, не твёрдая и не очень мягкая. Вот прям идеальная... Наволочка снимается, на замочке. Рекомендую
- Достоинства:
- Большая, удобная, наволочка которая отдельно снимается
- Недостатки:
- Пока не обнаружено
- Продавец Mamastory
Спасибо за заказ и Ваш отзыв. Мы рады, что Вы остались довольны покупкой. Также напомним, что не только наволочка, но и сама подушка на молнии, поэтому есть доступ к наполнителю и сам наполнитель Вы всегда сможете откорректировать под себя в будущем