- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Гарна подушка, зручна.
- Достоинства:
- Зручна та якісна!
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Інна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Швидко збилася, в середині основа, в якій наповнення, з неякісного матеріалу-порвалась.
- Достоинства:
- Полегшує лежання на боці, реально краще спати
- Бортняк Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Користуюсь вже 4 роки. 2 вагітності з нею, плюс діти полюбляють в ній лежати та сидіти гратись, також використовувала, як бар'єр для дитини, щоб з ліжка не впала. Одні переваги, їй немає зносу )
- Достоинства:
- Можна прати зйомну тканину, середньо м'яка, не збивається.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Подушка суперова, вагітна дружина спить на ній. Хоча місця займає не мало, може стати тісніше на ліжку.
- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Задоволена на всі 100%. Ввічливий продавець. Вибрали колір, вибрали вид тканини, ще й змінний чехол підібрали!!!?
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Подушка класна, велика - рекомендую.
Продавець швидко відправив товар. Була можливість обрати колір.- Достоинства:
- Велика, швидка обробка замовлення
- Недостатки:
- Наволочка трішки пахне сирістю. Довелося трішки провітрити на балконі саму подушку освіжити наволочку.
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Дуже швидко збився наповнювач , а розправити не вийшло
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- На два місяці(
- Сніжана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Я не очікувала. Але подушка справді класна. На ній зручно лежати, тканина приємна, хоча має запах (думаю, вивітриться з часом).
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Дуже швидко все оформили і відправили.Подушка суперякби знала,що так добре буде спати,то купила б раніше.
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Подушка пушкасегодня высплюсь. Мягкая, удобная, как на картинке. Быстро доставлена, обслуживание отлично
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Мой муж пытается у меня отжать эту подушечку, скинул кентам фото мол самая удобная вещь на планете) они тоже хотят себе теперь такую)) так шо ждите новых заказов))
- Достоинства:
- Можно надевать на шею, и ходить и говорить мол "Я королева Анна"
- Недостатки:
- Какие тут могут быть недостатки, мне теперь удобно с ней ВЕЗДЕ, даже на полу, мне кажется даже на гвоздях будет удобно. Ткань ваще пушка-ракета-питадра, кошке тоже она понравилась)
- Продавец Mamastory
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Чекаємо тепер багато замовлень на цю модель))
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Суперска подушка! М'яка на дотик, не важка . Добре набитий наповнювач,пустот немає. Рекомендую!
- Достоинства:
- М'яка,не важка,чохол з'ємний
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Дуже задоволена подушкою. Хороша якість і приємний матеріал наволочки. Однозначно вартує своїх грошей.
- Достоинства:
- Комфорт
- Мария Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Mamastory
Очень удобная. Спасибо))